Chp

Chp

Son dakika chp haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan chp ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını chp haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Chp

haberleri sayfasında son dakika yaşanan chp gelişmeleri de dahil olmak üzere 47.625 chp haberi bulunmuştur. Tüm chp haberleri aşağıda listelenmiştir.
Burdur'da 'akraba' krizi! CHP'li başkan atama tepkilerine yanıt verdi
Burdur'da 'akraba' krizi! CHP'li başkan atama tepkilerine yanıt verdi Büyük Birlik Partisi'nin 31 Mart seçimlerinde Burdur'dan belediye başkan adayı Muhammet Taşkın, Belediyede Başkan Ali Orkun Ercengiz'in çok sayıda akrabası olduğunu belirterek bir liste hazırladı. Yeni atama yapmadığını söyleyen Ercengiz ise kendisini savundu.
17.05.2024 Gündem
Traktör sanayiye gitti! Su borusundan zehirli engerek yılanı çıktı..
Traktör sanayiye gitti! Su borusundan zehirli engerek yılanı çıktı.. Çanakkale'nin Bayramiç ilçesinde bir traktörün römorkundaki su borularını indirirken birinin içinde zehirli engerek yılanı olduğunu fark etti. Kısa süreli paniğin ardından yılanı yakalayan Feridun Güneş, ""Büyük ihtimalle tarladan borunun içinde gelmiş bir yılandı. Köylü olduğum için alışığım. O nedenle yılandan korkmadım. Yakalamaktan da hiç çekinmedim" dedi.
15.05.2024 Galeri
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bürokratik vesayete izin vermeyiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bürokratik vesayete izin vermeyiz Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti grup toplantısında konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, " Bürokratik vesayete izin vermeyiz. Kanunun dışına çıkan, marazı olan kim varsa hukuk zemininde mutlaka hesabı soruluyor." ifadelerini kullandı. Kongre süreci hakkında konuşan Erdoğan, "Yorulan, motivasyonunu yitiren arkadaşlarımızı kardeşlik hukukumuzu koruyarak dinlenmeye alacağız; yeni, heyecanlı arkadaşlarımızla kadromuzu güçlendirerek yolumuza devam edeceğiz." dedi. Erdoğan AK Parti Grup Toplantısı ardından ise, ‘Yakın zamanda CHP’ye gideceğim’ açıklamasında bulundu.
15.05.2024 Gündem
Numan Kurtulmuş, MHP lideri Bahçeli'yi ziyaret etti
Numan Kurtulmuş, MHP lideri Bahçeli'yi ziyaret etti Meclis Başkanı Numan Kurtulmuş, yeni anayasa görüşmeleri kapsamında MHP lideri Devlet Bahçeli'yi ziyaret etti.
14.05.2024 Gündem
CHP Milletvekili Mehmet Yıldırım hayatını kaybetti
CHP Milletvekili Mehmet Yıldırım hayatını kaybetti Cumhuriyet Halk Partisi 22. dönem milletvekili Mehmet Yıldırım, 75 yaşında 75 yaşında hayatını kaybetti.
13.05.2024 Gündem
RTÜK Başkanı Şahin: Selçuk Tepeli'nin sözlerine inceleme başlatıldı!
RTÜK Başkanı Şahin: Selçuk Tepeli'nin sözlerine inceleme başlatıldı! Selçuk Tepeli'nin CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve gazeteci Taha Hüseyin Karagöz ile görüşmesini değerlendirirken kullandığı 'sığır' süzüne inceleme başlatıldı. Konuyla ilgili RTÜK Başkanı Şahin açıklama yaptı.
10.05.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Bahçeli arasında kritik görüşme
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Bahçeli arasında kritik görüşme Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Beştepe'de bir araya geldi. Erdoğan ile Bahçeli'nin görüşmesi 1 saat sürdü.
10.05.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Bahçeli bir araya gelecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Bahçeli bir araya gelecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli saat 14.30'da Beştepe'de bir araya gelecek.
10.05.2024 Gündem
10 Mayıs ne günü, 10 Mayıs’ta ne var?
10 Mayıs ne günü, 10 Mayıs’ta ne var? 10 Mayıs’ın tarihte önemi merak ediliyor. Vatandaşlar 10 Mayıs’ın özel bir anlamı olup olmadığını araştırıyor. Peki, 10 Mayıs ne günü, 10 Mayıs özel gün mü, 10 Mayıs’ta ne var?
9.05.2024 Gündem
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Küba’ya gitti!
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Küba’ya gitti! Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, resmi ziyarette bulunmak üzere gittiği Küba’nın başkenti Havana’ya ulaştı. TBMM'den yapılan açıklamada, “Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanımız Numan Kurtulmuş ve beraberindeki parlamento heyeti, resmi temaslarda bulunmak üzere Küba Cumhuriyeti’nin başkenti Havana’ya ulaştı” denildi.
8.05.2024 Gündem
Antalya'daki teleferik faciasında CHP'li başkan için istenen ceza belli oldu
Antalya'daki teleferik faciasında CHP'li başkan için istenen ceza belli oldu Konyaaltı ilçesinde 12 Nisan'da meydana gelen, 1 kişinin yaşamını yitirdiği, 7 kişinin yaralandığı ve mahsur kalan 174 kişinin 23 saatte kurtarıldığı teleferik kazasıyla ilgili, teleferik işletmecisi ANET'in önceki Yönetim Kurulu Başkanı, mevcut Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün de aralarında olduğu 5 kişi tutuklandı. Kocagöz’ün tutukluluğuna yapılan itiraz ise reddedildi. Kocagöz’ün avukatları, tutukluluğa tekrar itiraz için bilirkişi raporunu bekledi. Bilirkişi raporunun dosyaya eklenmesinin ardından savcılık tarafından hazırlanan iddianame, Antalya 6'ncı Ağır Ceza Mahkemesi'ne gönderildi.
7.05.2024 Gündem
Yeğeni ve baldızına torpil yapan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı'ndan ilginç savunma! Geri adım attı
Yeğeni ve baldızına torpil yapan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı'ndan ilginç savunma! Geri adım attı Bursa'da baldızını Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı'na atayan Cumhuriyet Halk Partili Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, ikinci bir tartışmalı karara imza attı. Bu kez yeğenini BURKENT Yönetim Kurulu'na Başkan olarak atadı. Kararını "Gençler hiç mi çalışmayacak" diye savunan Bozbey, gelen tepkilerin ardından geri adım attı. Yeğeninin istifa ettiğini açıkladı.
7.05.2024 Gündem
İliç Maden Kazasını Araştırma Komisyonu, Erzincan'da sahaya indi!
İliç Maden Kazasını Araştırma Komisyonu, Erzincan'da sahaya indi! Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) İliç Maden Kazasını Araştırma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, beraberinde 22 milletvekili, bir grup uzmanla Erzincan'a geldi. Komisyonda grubu bulunan partilerin tamamının temsilinin söz konusu olduğunu vurgulayan Başkan Uslu, "Geniş bir çerçevede çalışmalarımıza devam edeceğiz. Hiç kimsenin aklında soru işareti kalmayacak şekilde çalışacağız" dedi.
7.05.2024 Gündem
Devlet Bahçeli - Özgür Özel görüşmesi sonrası ilk açıklama
Devlet Bahçeli - Özgür Özel görüşmesi sonrası ilk açıklama Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi TBMM’de ziyaret etti. Özel ve Bahçeli'nin görüşmesi 45 dakika sürdü.
7.05.2024 Gündem
MHP lideri Bahçeli: Sinan Ateş davası derhal başlamalı
MHP lideri Bahçeli: Sinan Ateş davası derhal başlamalı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM'deki grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Sinan Ateş davasına ilişkin iddialara tepki gösteren Bahçeli, "Sinan Ateş davası derhal başlamalı. Ne biliyorlarsa acilen mahkemeye yetiştirsinler. Bakalım hukuki süreç Ankara'da mı bitecek Pensilvanya'ya mı dayanacak hep beraber göreceğiz." dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in görüşmesini değerlendiren Bahçeli "Siyasette duvar örersek yanlışa düşeriz. Sıkılı yumrukların açılması, yumuşamanın hakim olması halisane dileğimizdir. Kutuplaşmak yerine kucaklaşma lazımdır. Yumuşamanın hakim olması dileğimizdir. Siyaset kavga arenası değil konuşma sahasıdır." ifadelerini kullandı.
7.05.2024 Gündem
Özgür Özel, Devlet Bahçeli'yi ziyaret edecek
Özgür Özel, Devlet Bahçeli'yi ziyaret edecek CHP Genel Başkanı Özgür Özel, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi yarın ziyaret edecek.
6.05.2024 Gündem
Mustafa Sarıgül'den Erdoğan- Özel görüşmesiyle ilgili açıklama: Görüşmenin gerçekleşmesini isteyen seçmendir
Mustafa Sarıgül'den Erdoğan- Özel görüşmesiyle ilgili açıklama: Görüşmenin gerçekleşmesini isteyen seçmendir CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, CNN TÜRK'te "Hafta Sonu" programında Hakan Çelik'in sorularını yanıtladı. Sarıgül, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in görüşmesiyle ilgili, "Bu görüşmenin yapılmasını isteyen seçmendir. Seçmen dedi ki normalleşin, biz kavga istemiyoruz. Seçimden sonra bir yumuşama dönemine girildi" dedi.
4.05.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP'ye ziyarette bulunacağım
Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP'ye ziyarette bulunacağım Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Üsküdar’daki Çilehane Camii’nde cuma namazının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile görüşmesiyle ilgili, "Bu adımın atılmasıyla siyasetin ülkemizde çok daha yumuşama dönemine girdiğini görüyoruz. Ben de Özgür Bey'e ilk fırsatta böyle bir ziyaretin karşılığını yapacağımı söyledim. Türkiye'nin, Türk siyasetinin buna ihtiyacı var" ifadelerini kullandı.
3.05.2024 Gündem
Bakan Tekin'den yeni müfredatla ilgili açıklama
Bakan Tekin'den yeni müfredatla ilgili açıklama Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, “Programlarımız, yani müfredat değişikliklerimiz, toplumun her kesiminden ilgi ve alaka gördü. Bu anlamda bize eğitim öğretim sürecine ilgi gösteren herkese gerek tüzel kişilere gerekse gerçek kişilere huzurlarınızda şükranlarımı sunuyorum” dedi.
3.05.2024 Gündem
Cumhuriyet ateşi isimli obje nedir? Cumhuriyet ateşi objesinin anlamı
Cumhuriyet ateşi isimli obje nedir? Cumhuriyet ateşi objesinin anlamı CHP Genel Başkanı Özel'in Erdoğan'a Paşabahçe'nin, "Gururla" serisinden "Cumhuriyet Ateşi" isimli objeyi ve Manisa’daki Uluslararası Mesir Macunu Festivali’nden getirdiği mesir macununu hediye ettiği belirtildi. Söz konusu hediyelerin ardından Cumhuriyet ateşi isimli objenin ne olduğu, merak edilemeye başlandı.
3.05.2024 Gündem
8 yıl sonra bir ilk! Erdoğan-Özel zirvesi başladı
8 yıl sonra bir ilk! Erdoğan-Özel zirvesi başladı Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile CHP Lideri Özgür Özel, bugün saat 16.00’da AK Parti Genel Merkezi’nde bir araya geldi. Erdoğan’ın gündeminde yeni anayasa başlığı öne çıkarken, Özel dosyasına dün Taksim’de yaşananları da ekledi.
2.05.2024 Vatan TV
AK Parti'deki kritik zirvenin perde arkası! Erdoğan da CHP'yi ziyaret edecek
AK Parti'deki kritik zirvenin perde arkası! Erdoğan da CHP'yi ziyaret edecek Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile AK Parti Genel Merkezi'nde bir araya geldi. İki liderin sıcak görüşmesinden “iade-i ziyaret” kararı çıktı.
2.05.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel görüşmesi ne zaman, Cumhurbaşkanı ve CHP Genel Başkanı saat kaçta görülecek?
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel görüşmesi ne zaman, Cumhurbaşkanı ve CHP Genel Başkanı saat kaçta görülecek? Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın dün Cumhur İttifakı ortağı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile buluşmasının ardından gözler, Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel arasında yapılacak görüşmeye çevrildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel görüşmesi ne zaman, saat kaçta?
1.05.2024 Gündem
İstanbul'da 1 Mayıs hareketliliği: Flamalı gruba polis müdahale etti
İstanbul'da 1 Mayıs hareketliliği: Flamalı gruba polis müdahale etti 1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü dolayısıyla kutlama yapılmasına izin verilmeyen Taksim Meydanı'na çıkan yollar trafiğe kapatılırken meydana yürümek isteyen gruplara polis müdahalede bulundu. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "İstanbul’da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde uyarıları dinlemeyip Taksim Meydanına ilerlemeye çalışan ve polislerimize saldıran 210 şahıs gözaltına alınmıştır." dedi. İşte dakika dakika yaşananlar...
1.05.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan-Özgür Özel görüşmesi AK Parti'de yapılacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan-Özgür Özel görüşmesi AK Parti'de yapılacak Cumhurbaşkanı Erdoğan ile CHP lideri Özgür Özel'in görüşmesi perşembe günü saat 16.00'da AK Parti'de gerçekleşecek.
30.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Chp ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki chp haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.