Atama

Atama

Son dakika atama haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan atama ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını atama haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Atama

haberleri sayfasında son dakika yaşanan atama gelişmeleri de dahil olmak üzere 5.979 atama haberi bulunmuştur. Tüm atama haberleri aşağıda listelenmiştir.
Öğretmen atamalarıyla ilgili yeni gelişmeyi açıkladı: Mülakata son veriliyor
Öğretmen atamalarıyla ilgili yeni gelişmeyi açıkladı: Mülakata son veriliyor TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu üyesi AK Parti Konya Milletvekili Latif Selvi, Milli Eğitim Bakanlığı'nın 2025 yılından itibaren öğretmen atamalarında uygulamayı planladığı 'Öğretmen Akademisi'nin, bu hafta Meclis gündemine gelmesi beklenen 'Öğretmenlik Meslek Kanunu' ile resmileştirileceğini açıkladı.
18.05.2024 Gündem
MEB paylaştı! 20 Bin Sözleşmeli Öğretmen Atama Başvuru Duyurusu Yayımlandı
MEB paylaştı! 20 Bin Sözleşmeli Öğretmen Atama Başvuru Duyurusu Yayımlandı Millî Eğitim Bakanlığı 20 bin sözleşmeli öğretmen ataması için başvurular duyurusunu yayımladı.
17.05.2024 Gündem
Galatasaray'dan Fenerbahçe derbisi öncesi Arda Kardeşler tepkisi!
Galatasaray'dan Fenerbahçe derbisi öncesi Arda Kardeşler tepkisi! Sarı-kırmızılı kulübün İkinci Başkanı Metin Öztürk, pazar günü oynanacak Fenerbahçe derbisine hakem Arda Kardeşler'in atanmasına tepki gösterdi.
17.05.2024 Galatasaray
Burdur'da 'akraba' krizi! CHP'li başkan atama tepkilerine yanıt verdi
Burdur'da 'akraba' krizi! CHP'li başkan atama tepkilerine yanıt verdi Büyük Birlik Partisi'nin 31 Mart seçimlerinde Burdur'dan belediye başkan adayı Muhammet Taşkın, Belediyede Başkan Ali Orkun Ercengiz'in çok sayıda akrabası olduğunu belirterek bir liste hazırladı. Yeni atama yapmadığını söyleyen Ercengiz ise kendisini savundu.
17.05.2024 Gündem
Dışişleri Bakanlığı bakan yardımcılıklarına atama
Dışişleri Bakanlığı bakan yardımcılıklarına atama Dışişleri Bakanlığı Bakan Yardımcılıklarına Ayşe Berris Ekince, Nuh Yılmaz ve Burhanettin Duran atandı.
17.05.2024 Gündem
Dışişleri bakan yardımcılıklarına atama kararları Resmi Gazete’de
Dışişleri bakan yardımcılıklarına atama kararları Resmi Gazete’de Dışişleri Bakanlığı Bakan Yardımcılıklarına Ayşe Berris Ekinci, Nuh Yılmaz ve Burhanettin Duran’ın atanması hakkındaki karar Resmi Gazete’de yayımlandı.
16.05.2024 Gündem
Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin hakemi belli oldu
Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin hakemi belli oldu Süper Lig'in 37. haftasında oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin hakemi Arda Kardeşler oldu.
16.05.2024 Fenerbahçe
Metro Türkiye’ye Yeni CEO
Metro Türkiye’ye Yeni CEO Metro Türkiye’de üst düzey atama gerçekleşti. Metro Grup bünyesinde 27 yıldır çeşitli görevler üstlenen David Antunes, Metro Türkiye’nin yeni CEO’su olarak atandı. Daha önce Portekiz’de CEO olarak görev yapmakta olan David Antunes, Türkiye’deki yeni görevine 1 Mayıs itibarıyla başladı.
15.05.2024 Çalışma Hayatı
Kamuda tasarruf paketinin ayrıntıları belli oldu! Bakan Şimşek: 3 yıl süreyle durduruyoruz
Kamuda tasarruf paketinin ayrıntıları belli oldu! Bakan Şimşek: 3 yıl süreyle durduruyoruz Kamuda tasarruf paketinin ayrıntıları belli oldu. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ile Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, alınan tedbirleri tek tek açıkladı. Kamuda yeni araç ve bina alımı 3 yıl süreyle durduruluyor. Yönetim kurulu ücretlerine üst sınır getiriliyor. Toplu taşıma olan yerlerde personel servisi kaldırılıyor. 3 yıl süreyle mobilya ve demirbaş alımları yapılmayacak. Deprem ve zorunlu harcamalar hariç mal ve hizmet alım ödenekleri ile yatırım ödeneklerinde kesintiye gidiliyor.
13.05.2024 Ekonomi
Kamu İhale Kurulu Başkanlığı'na yeni atama
Kamu İhale Kurulu Başkanlığı'na yeni atama Kamu İhale Kurulu Başkan, İkinci Başkan ve üyeliklerine yapılan atamalar Resmi Gazete’de yayımladı. Yayımlanan karara göre Kamu İhale Kurulu Başkanlığına Hamdi Güleç atandı.
11.05.2024 Gündem
Proje okullarına atama sonuçları ne zaman açıklanacak? Proje okullarına öğretmen atama sonuçları açıklandı mı? 10 Mayıs MEBBİS (personel.meb.gov.tr)
Proje okullarına atama sonuçları ne zaman açıklanacak? Proje okullarına öğretmen atama sonuçları açıklandı mı? 10 Mayıs MEBBİS (personel.meb.gov.tr)  Proje okullarına yapılan öğretmen atama sonuçları 10 Mayıs 2024 Cuma günü açıklanacak. Atama sürecine katılan öğretmen adayları merakla sonuçları bekliyor. Öğretmen atamasına ilişkin kılavuzunun yayımlanmasıyla birlikte gözler sonuçlara çevrildi. Peki, Proje okulları öğretmen atama sonuçları ne zaman açıklanacak? Proje okulları sonuçları açıklandı mı?
10.05.2024 Gündem
Proje okullarına öğretmen atama sonuçları ne zaman açıklanacak? MEB proje okullarına öğretmen atama 2024 sonuçları
Proje okullarına öğretmen atama sonuçları ne zaman açıklanacak? MEB proje okullarına öğretmen atama 2024 sonuçları Milli Eğitim Bakanlığı’nın proje okullarına öğretmen atama sonuçlarını açıklayacağı sorgulanıyor. Milli Eğitim Bakanlığı proje okullarına atama sürecini 3 Mayıs Cuma günü başlattı ve öğretmenlerden 3 - 6 Mayıs tarihleri arasında başvuruları topladı. Peki, Proje okullarına öğretmen atama sonuçları ne zaman açıklanacak?
8.05.2024 Çalışma Hayatı
Ek atama olacak mı 2024? 20 bin öğretmen ataması sonrası öğretmenlere ek atama gelir mi?
Ek atama olacak mı 2024? 20 bin öğretmen ataması sonrası öğretmenlere ek atama gelir mi? Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 20 bin öğretmen ataması yapılacağını açıkladı. Öğretmen atamalarında yüzde 50 KPSS puanı, yüzde 50 mülakat puanı belirleyici olacak. Ön başvurular 20 Mayıs’tan itibaren alınacak, sözlü sınavlar ise 1 Temmuz itibarıyla yapılmaya başlanacak. Atama sayısının bu yıl adaylar tarafından az olması nedeniyle ek atama olup olmayacağı sorusu gündeme geldi. Öğretmen adayları “Ek atama olacak mı, ek öğretmen ataması olur mu?” sorusuna yanıt arıyor.
8.05.2024 Çalışma Hayatı
Din Kültürü Öğretmenliği taban puanı 2024: Din Kültürü Öğretmenliği atama puanı ve atama sayısı
Din Kültürü Öğretmenliği taban puanı 2024: Din Kültürü Öğretmenliği atama puanı ve atama sayısı Öğretmen atama takvimi ile 20 bin öğretmen atamasında branş ve kontenjanlar belli oldu. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in atama kılavuzunu paylaşmasıyla birlikte sınıf öğretmenliği, rehber öğretmenliği, özel eğitim öğretmenliği yanı sıra Din Kültürü Öğretmenliğinde de atama sayısı ve atama puanı belli oldu. Peki 2024 Din Kültürü Öğretmenliği atama taban puanı kaç? İşte detaylar...
8.05.2024 Gündem
Yeğeni ve baldızına torpil yapan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı'ndan ilginç savunma! Geri adım attı
Yeğeni ve baldızına torpil yapan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı'ndan ilginç savunma! Geri adım attı Bursa'da baldızını Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı'na atayan Cumhuriyet Halk Partili Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, ikinci bir tartışmalı karara imza attı. Bu kez yeğenini BURKENT Yönetim Kurulu'na Başkan olarak atadı. Kararını "Gençler hiç mi çalışmayacak" diye savunan Bozbey, gelen tepkilerin ardından geri adım attı. Yeğeninin istifa ettiğini açıkladı.
7.05.2024 Gündem
Rehber öğretmenliği atama puanı kaç? MEB duyurdu: 2024 Rehber öğretmenliği atama sayısı ve atama puanı
Rehber öğretmenliği atama puanı kaç? MEB duyurdu: 2024 Rehber öğretmenliği atama sayısı ve atama puanı Milli Eğitim Bakanlığı atanacak öğretmen branşlarını ve kontenjan sayılarını belirledi. Bu branşlardan birisi de rehberlik öğretmenliği oldu. Atanmayı bekleyen rehber öğretmen adayları, "Rehber öğretmenliğine kaç kişi atanacak?" sorusuna yanıt aramaya başladı. 2024 rehberlik öğretmenliği atama puanı ve atama sayısı da açıklanan diğer veriler oldu. İşte konu hakında detaylı bilgiler
7.05.2024 Yaşam
(20 bin öğretmen ataması branş dağılımı 2024 ve atama kontenjanları) İllere göre 2024 öğretmen atama kontenjanları ne zaman açıklanacak? Öğretmen atamaları branş dağılımı (tahmini)
(20 bin öğretmen ataması branş dağılımı 2024 ve atama kontenjanları) İllere göre 2024 öğretmen atama kontenjanları ne zaman açıklanacak? Öğretmen atamaları branş dağılımı (tahmini) Öğretmen atama takvimi netleşti. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, öğretmen atama takvimi sürecinin ayrıntılarını paylaşırken 20 bin öğretmen atanacağını söyledi. Peki, 2024 öğretmen atama başvuruları ne zaman başlayacak? Öğretmen atamaları branş ve kontenjan dağılımı nasıl olacak? İşte 20 bin öğretmen ataması branş dağılımı 2024 ve atama kontenjanları hakkında merak edilenler...
7.05.2024 Gündem
20 bin öğretmen ataması hangi branşlarda olacak? Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak, başvurular başladı mı?
20 bin öğretmen ataması hangi branşlarda olacak? Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak, başvurular başladı mı? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kabine toplantısının ardından bugünü işaret etmişti. Sayı bekleyen öğretmenler için Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin kameralar karşısına geçti ve beklenen açıklamayı yaptı. Peki, 20 bin öğretmen ataması hangi branşlarda olacak? Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak, başvurular başladı mı?
7.05.2024 Gündem
Öğretmenlere atama müjdesi! 20 bin atama, işte branş ve kadro sayıları..
Öğretmenlere atama müjdesi! 20 bin atama, işte branş ve kadro sayıları.. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, öğretmen atamalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Bakan Tekin, "Cumhurbaşkanımızın talimatlarıyla Hazine ve Maliye Bakanımız ve ilgili kurmaylarıyla görüşme ve toplantılar yaptık. 20 bin öğretmen ataması konusunda uzlaştık" dedi.
7.05.2024 Gündem
Öğretmen ataması bekleyenlere müjde! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı
Öğretmen ataması bekleyenlere müjde! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı Cumhurbaşkanı Erdoğan, öğretmen atamaları ilgili yaptığı açıklamada, "Milli Eğitim Bakanlığımız yarın atamaya esas branş dağılımlarını, başvuru takvimini ve süreci paylaşacaktır" dedi.
6.05.2024 Çalışma Hayatı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hamas'ın ateşkes kararı sonrası ilk açıklama: Aynı adımı İsrail de atmalı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hamas'ın ateşkes kararı sonrası ilk açıklama: Aynı adımı İsrail de atmalı Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe’de toplandı. Toplantının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, açıklamalarda bulundu.
6.05.2024 Gündem
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplandı
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplandı Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe’de toplandı.
6.05.2024 Gündem
Proje okullarına öğretmen alımı ne zaman, proje okullarına öğretmen atama başvurusu ne zaman?
Proje okullarına öğretmen alımı ne zaman, proje okullarına öğretmen atama başvurusu ne zaman? Milli Eğitim Bakanlığınca özel program ve proje uygulayan eğitim kurumlarına öğretmen atamasına ilişkin başvuru şartlarının yer aldığı kılavuz yayımlandı. Kılavuzun yayımlanmasıyla şartlara ilişkin de detaylar sorgulanıyor. Peki, Proje okullarına öğretmen alımı ne zaman, proje okullarına öğretmen atama başvurusu ne zaman?
6.05.2024 Çalışma Hayatı
Kabine toplantısı sonucu ne zaman açıklanacak? Öğretmen atamalarında branş ve kontenjanlar kabinenin gündeminde
Kabine toplantısı sonucu ne zaman açıklanacak? Öğretmen atamalarında branş ve kontenjanlar kabinenin gündeminde Kabine toplantısı ne zaman bitiyor sorusunun yanıtı merak ediliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığnda 2 haftada bir toplanan kabinenin bu haftaki gündeminde öğretmen atamaları var. Binlerce öğretmen adayının gözü ise bu haftaya çevrildi. Yapılacak Kabine toplantısında ana gündem maddesi öğretmen atamaları olacak. Peki, Kabine toplantısı ne zaman, bu hafta var mı? Peki Erdoğan'ın açıklaması saat kaçta?
6.05.2024 Gündem
Bakan Tekin'den yeni müfredatla ilgili açıklama
Bakan Tekin'den yeni müfredatla ilgili açıklama Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, “Programlarımız, yani müfredat değişikliklerimiz, toplumun her kesiminden ilgi ve alaka gördü. Bu anlamda bize eğitim öğretim sürecine ilgi gösteren herkese gerek tüzel kişilere gerekse gerçek kişilere huzurlarınızda şükranlarımı sunuyorum” dedi.
3.05.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Atama ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki atama haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.