Cumhurbaşkanı

Cumhurbaşkanı

Son dakika Cumhurbaşkanı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Cumhurbaşkanı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Cumhurbaşkanı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cumhurbaşkanı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cumhurbaşkanı gelişmeleri de dahil olmak üzere 68.628 cumhurbaşkanı haberi bulunmuştur. Tüm cumhurbaşkanı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Milli Yas'ta bayraklar neden yarıya indirilir? Milli Yas nedir, kaç gün sürer?
Milli Yas'ta bayraklar neden yarıya indirilir? Milli Yas nedir, kaç gün sürer? İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ve beraberindekiler için Türkiye'de milli yas ilan edildi. Peki, milli yas nedir, ne zaman ilan edilir? Milli yas kaç gün sürecek?
21.05.2024 Gündem
İran’daki kazada dikkat çeken ayrıntılar! Cenazelerden ilk görüntüler geldi
İran’daki kazada dikkat çeken ayrıntılar! Cenazelerden ilk görüntüler geldi İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi’nin helikopter kazasında hayatını kaybetmesi, sadece Ortadoğu değil tüm dünyada gündemin zirvesine oturdu. Kazayla ilgili soru işaretleri tartışılır ama teknik açıdan önemli detaylar var. Helikopterin eskiliği konuşuluyor ama asıl önemlisi ‘sis duvarı’. Öyle bir duvar ki Kobe Bryant’ın ölümüne yol açan kaza başta olmak üzere birçok helikopter faciasının faili durumunda. Öte yandan Dünya bugün Tahran'ı izliyor! Cenazelerden ilk görüntüler geldi.
21.05.2024 Gündem
Reisi’nin helikopter kazası enkazına ulaşma anına ait görüntü paylaşıldı
Reisi’nin helikopter kazası enkazına ulaşma anına ait görüntü paylaşıldı İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin hayatını kaybettiği helikopter kazası enkazına ulaşma anına ait görüntü paylaşıldı.
20.05.2024 Vatan TV
Reisi’nin helikopter kazası enkazına ulaşma anına ait görüntü paylaşıldı
Reisi’nin helikopter kazası enkazına ulaşma anına ait görüntü paylaşıldı İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin hayatını kaybettiği helikopter kazası enkazına ulaşma anına ait görüntü paylaşıldı.
20.05.2024 Dünya
İran’da cumhurbaşkanlığı seçimleri 28 Haziran’da yapılacak
İran’da cumhurbaşkanlığı seçimleri 28 Haziran’da yapılacak İran’da cumhurbaşkanlığı seçimlerinin 28 Haziran’da yapılması kararlaştırıldı.
20.05.2024 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Reisi'nin ölümü sonra bir günlük yas kararı aldık
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Reisi'nin ölümü sonra bir günlük yas kararı aldık Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrasında açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İran İslam Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı kardeşim sayın İbrahim Reisi ve heyet üyelerinin vefatından derin üzüntü duyduk. Helikopter kazasından sonra İran makamlarıyla iletişime geçerek arama kurtarma faaliyetlerine destek vermek için tüm imkanlarımızı seferber ettik. Ülkemizde 1 günlük yas ilan edilmesini kararlaştırdık" dedi.
20.05.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İran'a taziye telefonu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İran'a taziye telefonu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İran Cumhurbaşkanı Vekili Muhammed Muhbir ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
20.05.2024 Gündem
Enkazı arayan Akıncı İHA'nın o uçuşunu 2,8 milyon kişi izledi!
Enkazı arayan Akıncı İHA'nın o uçuşunu 2,8 milyon kişi izledi! İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin hayatını kaybettiği helikopter kazasında enkazın bulunduğu bölgeyi tespit eden Akıncı İHA'nin yaptığı uçuşu, takip sistemi flightradar24 sitesinden 2,8 milyon kişi izledi.
20.05.2024 Gündem
Selçuk Bayraktar'dan Reisi'nin helikopterini bulan Akıncı TİHA açıklaması!
Selçuk Bayraktar'dan Reisi'nin helikopterini bulan Akıncı TİHA açıklaması! İran Cumhurbaşkanı Reisi ve heyetinin bulunduğu helikopteri arama çalışmalarında Akıncı TİHA, ısıya duyarlı kameraları sayesinde önemli rol oynadı ve enkazın yerini tespit etti. Akıncı’nın kritik görevinin ardından Baykar Yönetim Kurulu Başkanı ve Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar, CNN TÜRK’e özel açıklamalarda bulundu.
20.05.2024 Gündem
Altın fiyatlarında ibre tersine döndü! Gram altın için alım fırsatını açıkladı, o tarihe dikkat
Altın fiyatlarında ibre tersine döndü! Gram altın için alım fırsatını açıkladı, o tarihe dikkat Altın fiyatlarında son dakika gelişmeler yaşanıyor. Altın, Ortadoğu'da artan jeopolitik gerilimlerin yanı sıra Fed'in bu yıl para politikasını gevşetmeye başlayacağına dair artan iyimserliğin de etkisiyle tüm zamanların en yüksek seviyesine çıktı. İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin helikopter kazasında hayatını kaybetmesi, İsrail'de şahin isim Gantz'ın savaş kabinesinden istifa etmesi jeopolitik risklerin yükselmesine neden oldu. Öte yandan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş son dönemdeki altın fiyatlarındaki hareketlilikle ilgili önemli tavsiyelerde bulundu. Yatırımcılara dikkatli olmaları ve doğru hamleleri yapmaları gerektiğini belirtti. İşte detaylar...
20.05.2024 Ekonomi
Erdoğan, Reisi ile son görüşmesini anlattı: Çabalarına bizzat şahit oldum
Erdoğan, Reisi ile son görüşmesini anlattı: Çabalarına bizzat şahit oldum Cumhurbaşkanı Erdoğan, İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ve Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan ile beraberindekilerin helikopter kazasında hayatını kaybetmesiyle ilgili açıklamalarda bulundu.
20.05.2024 Gündem
İşte Akıncı İHA'nın tarihi görevinin dakika dakika detayları!
İşte Akıncı İHA'nın tarihi görevinin dakika dakika detayları! İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ve bazı yetkilileri taşıyan helikopterin düşmesinin ardından Türkiye tarafından arama faaliyetlerinde görevlendirilen Akıncı İHA, helikopterin enkazını tespit etti. İran'daki görevini başarıyla tamamlayıp, yurda dönen Akıncı İHA, Van'daki üssüne inmeden önce gökyüzünde ay yıldız rotası çizdi. Bayraktar AKINCI 7 saat 27 dakika uçuş gerçekleştirdi. Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar CNN TÜRK'e yaptığı açıklamada, 'Dünyada başka hiçbir hava aracının uçamayacağı olumsuz şartlarda görev yaptı.' ifadelerini kullandı. İşte dakika dakika Bayraktar Akıncı'nın tarihi görevinin detayları...
20.05.2024 Gündem
(Bell 412 helikopterinin özellikleri ve üretim yaşı) İran Cumhurbaşkanı’nın helikopteri hangi model, markası Bell 412 mi?
(Bell 412 helikopterinin özellikleri ve üretim yaşı) İran Cumhurbaşkanı’nın helikopteri hangi model, markası Bell 412 mi? Azerbaycan-İran sınırında düşen ve İran Cumhurbaşkanı Reisi ile beraberindekilerin hayatını kaybettiği helikopterin, 30 yaşındaki bir Bell 412 olduğu ortaya çıktı. İran Cumhurbaşkanı helikopteri markası ile ilgili açıklamalar helikopterin düşmesinin ardından gündem geldi. Peki, İran Cumhurbaşkanı helikopteri modeli nedir, Bell 412 helikopterinin özellikleri neler, üretim yaşı nedir?
20.05.2024 Gündem
(Mahsa Amini olayı) Mahsa Amini neden öldü, yeniden gündem olan Mahsa Amini kimdir? İşte Mahsa Amini'nin ölümü
(Mahsa Amini olayı) Mahsa Amini neden öldü, yeniden gündem olan Mahsa Amini kimdir? İşte Mahsa Amini'nin ölümü İran’da 2022’de ahlak polisi tarafından “başörtüsünü düzgün takmadığı” iddiasıyla gözaltına alındıktan sonra polis gözetiminde ölen Mahsa Amini’nin hayatını kaybetmesi olayı İran Cumhurbaşkanı Reisi’nin ölümüyle yeniden gündeme geldi. Peki, Mahsa Amini olayı nedir, Mahsa Amini neden öldü? Mahsa Amini kimdir?
20.05.2024 Gündem
Kurtulmuş’tan İran halkına başsağlığı mesajı
Kurtulmuş’tan İran halkına başsağlığı mesajı TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi Dışişleri Bakanı Abdullahiyan ve 7 kişinin hayatını kaybettiği helikopter kazası dolayısıyla başsağlığı mesajı yayımladı.
20.05.2024 Gündem
Muhammed Muhbir (Mokhber) kimdir, İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin yerine geçmesi beklenen Muhammed Muhbir Dezfuli kaç yaşında, nereli?
Muhammed Muhbir (Mokhber) kimdir, İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin yerine geçmesi beklenen Muhammed Muhbir Dezfuli kaç yaşında, nereli? Cumhurbaşkanı Reisi'nin yerine geçmesi beklenen Muhammed Muhbir Dezfuli dünya gündemi tarafından yakından takip ediliyor. İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin yerine geçecek ismin kim olduğu merak konusu oldu. Peki, Muhammed Muhbir kimdir, Muhammed Muhbir Dezfuli kaç yaşında, hangi görevlerde bulundu?
20.05.2024 Magazin
İran'ın yeni Cumhurbaşkanı kim olacak, İbrahim Reisi yerine kim gelecek? İran’da Cumhurbaşkanı nasıl seçilir?
İran'ın yeni Cumhurbaşkanı kim olacak, İbrahim Reisi yerine kim gelecek? İran’da Cumhurbaşkanı nasıl seçilir? İran'ın resmi haber ajansı IRNA, Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ve heyetini taşıyan helikopterin yerinin bulunduğunu duyurdu. İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reis’ini hayatını kaybetmesiyle yeni İran Cumhurbaşkanı kim olacak, Reisi yerine kim gelecek? İran Cumhurbaşkanı kim oldu, açıklandı mı?
20.05.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İran'a başsağlığı mesajı: İran'ın yanında olacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İran'a başsağlığı mesajı: İran'ın yanında olacağız Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Geçirdiği helikopter kazasında maalesef vefat ettiğini öğrendiğimiz, değerli mevkidaşım, kardeşim, İran İslam Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sayın İbrahim Reisi’ye Cenab-ı Allah’tan rahmet niyaz ediyorum" dedi.
20.05.2024 Gündem
Kabine bugün toplanacak! İşte gündemdeki konular
Kabine bugün toplanacak! İşte gündemdeki konular Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün kabine toplantısına başkanlık edecek. Beştepe'deki toplantıda 9'uncu Yargı Paketi taslağı, eğitimcilere yönelik şiddette cezaların artırılması ile ilgili çalışmaların yanı sıra ekonomideki son gelişmeler ele alınacak.
20.05.2024 Gündem
Kabine Toplantısı ne zaman, saat kaçta? Kabine gündeminde hangi konular var?
Kabine Toplantısı ne zaman, saat kaçta? Kabine gündeminde hangi konular var? Kabine Toplantısı ne zaman? Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanan Kabine'de ana gündem ekonomi olacak. İşte, Kabine toplantı saati ve gündem konuları...
20.05.2024 Gündem
İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi kimdir, kaç yaşında? Helikopter bulundu mu?
İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi kimdir, kaç yaşında? Helikopter bulundu mu? İranlı yetkililer helikopterde bulunan Reisi ve Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan'ın kazada hayatını kaybettiğini açıkladı. Tasnim Haber Ajansı İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin kaza yaptığını dünyaya duyurdu. Bugün sabah saatlerinde Reisi'nin içerisinde bulunduğu düşen helikopterin enkazına ulaşıldı. Peki, İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi kimdir, kaç yaşında?
20.05.2024 Gündem
İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanını Emirabdullahiyan hayatını kaybetti
İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanını Emirabdullahiyan hayatını kaybetti İran lideri İbrahim Reisi'yi taşıyan helikopter Doğu Azerbaycan'da kaza geçirdi. Uluslararası ajansların son dakika olarak duyurduğu gelişmeyle ilgili İran Dini Lideri Ayetullah Ali Hamaney açıklama yaptı. Akıncı İHA koordinatları arama ekiplerine bildirdi. Helikopterin enkazına ulaşıldı. İran devlet televizyonu, enkaz alanında yaşam belirtisi olmadığını duyurdu. İranlı yetkililer, İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanını Emirabdullahiyan'ın hayatını kaybettiğini söyledi.
20.05.2024 Gündem
İran Cumhurbaşkanı Reisi’nin helikopter enkazına ulaşıldı
İran Cumhurbaşkanı Reisi’nin helikopter enkazına ulaşıldı İran cumhurbaşkanı İbrahim Reisi’nin içerisinde bulunduğu helikopterin enkazına ulaşıldı. İran devlet televizyonunda yer alan haberde, yapılan ilk incelemeler neticesinde şu ana kadar herhangi bir yaşam belirtisi görülmediği ve helikopter içerisinde bulunan herkesin hayatını kaybetmiş olabileceği belirtildi.
20.05.2024 Vatan TV
İran lideri Reisi'yi taşıyan helikopterle irtibat kuruldu! Türkiye'den yardım istediler
İran lideri Reisi'yi taşıyan helikopterle irtibat kuruldu! Türkiye'den yardım istediler İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'yi taşıyan helikopter kaza yaptı. Sisli bölgeden ilk görüntüler ülke basınında yer aldı. İçişleri Bakanı Ahmed Vahidi konu ile ilgili resmi açıklamada bulundu. İranlı yetkililer "Umudumuzu koruyoruz ancak bilgiler endişe verici" açıklamasında bulundu. İran liderinin helikopterine ulaşıldı. İran Dini Lideri Hamaney, kazaya ilişkin yaptığı ilk açıklamada, “İran halkı endişelenmesin, ülkenin işlerinde herhangi bir aksama olmayacak” dedi. Öte yandan Türkiye, İran'a geçmiş olsun mesajı yayınlayarak, "Her türlü destek için harekete geçilmiştir" denildi. Ayrıca AFAD, İran'ın Türkiye'den yardım talep ettiğini duyurdu. İran'dan yapılan son açıklamada ise helikopterden 2 kişiyle irtibat kurulduğu belirtildi.
19.05.2024 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Reisi ile ilgili açıklama: Her türlü desteğe hazırız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Reisi ile ilgili açıklama: Her türlü desteğe hazırız Cumhurbaşkanı Erdoğan, helikopter kazası geçiren İran Cumhurbaşkanı Reisi için açıklama yaptı. Erdoğan, "Türkiye Cumhuriyeti olarak İran makamlarıyla tam irtibat ve koordinasyon halinde hadiseyi yakından takip ettiğimizi ve gereken her türlü desteği vermeye hazır olduğumuzu ifade etmek istiyorum." dedi.
19.05.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Cumhurbaşkanı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cumhurbaşkanı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.