Yarışma programından şöhretin zirvesine... Şimdi binlerce kişi onu dinliyor!

Şimdilerde ekranlarda fırtınalar estiren ve milyonlarca lira kazanan oyuncuları ilk olarak nerelerde gördük, hangi dizi ve filmlerde izledik hatırlıyor musunuz?

HER ŞEY BİR GECEDE DEĞİŞTİ

Mert Demir, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Aydın’da sahne aldı.

Ünlü müzisyeni 30 bine yakın kişi izledi. Demir, Atatürk Kent Meydanı’nda düzenlenen konserde sevilen şarkılarını hayranlarıyla söyledi. Şarkıcı, Bu özel gecede sizlerle şarkılarımı paylaştığım için çok mutluyum” dedi

Serenay Sarıkaya ile aşkı ve “Antidepresan”, “Ateşe Düştüm” şarkılarıyla son dönemin popüler müzisyenlerinden biri olan Mert Demir, 2011’de “O Ses Türkiye”ye katıldı.

O zamanlar henüz 20 yaşında olan Demir, tanınmaya dair ilk adımı yarışma sayesinde attı.

O ARTIK BAŞROL!

Kanal D'de izleyici ile buluşan ve yayınlandığı döneme damga vuran 'Çılgın Bediş' dizisinin unutulmayan sahneleri, sosyal medyada yayınlandı.

Paylaşılan videolarda en çok dikkat çeken detay Dolunay Soysert oldu. Henüz 23 yaşındayken dizinin kadrosuna dahil olan ve Mihrace karaakterine hayat veren oyuncu şöhret kapısını araladı.

Diziden ayrıldıktan sonra birbirinden iddialı projelerde rol alan Dolunay Soysert, şimdilerde ekranların aranan başrol oyuncularından...

Haberin Devamı

HERKES BİR GECEDE ÜNLÜ OLDU

2003 - 2004 sezonunda Kanal D ekranında izleyici ile buluşan Kampüsistan dizisi Türkiye'ye birçok şöhret kazandırdı.

Elif Akşar,  Mine Tugay, İpek Değer, Irmak Ünal, Tuğçe Kazaz, Aylin Kontente, İstemihan Tuna, Ekim Mağden, Burak altay, Engin Hepileri ve Kaan Urgancıoğlu 'Kampüsistan' dizisi ile tanındı.

İNCİR'DEKİ KIZ BÜŞRA'YMIŞ

Rol aldıığı diziler, oyunculuğu ve kusursuz fiziği ile son dönemin aranan isimlerinden Büşra Develi'nin birçok meslektaşı gibi figüranlık ve klip oyunculuğu yaptığı ortaya çıktı.

Develi, bugünkü popülerliğine kavuşmadan önce İlyas Yalçıntaş’ın “İncir” şarkısının klibinde oynadı.

'ÇOK MASUM BİR KIZDI'

Ekranların en çok kazanan başrol oyuncularından olan Ebru Şahin'in yıllar önce Ebru Polat'ın 'Babamın Emanetiyim' klibinde oynadı.

Ebru Polat "Katalogdan gördüm, çok beğendim. Hiç değişmedi. Çok ışığı olan bir kız. Ebru çok güzel görünüyordu, 'Gelinlik çok yakışır' dedim. Çok saf, masum bir şarkıydı. Çok güzel çok tatlı bir kız..." dedi.

Haberin Devamı

 TARKAN'LA AYNI REKLAMDA

İpek Filiz Yazıcı 10-11 yaşlarında Tarkan ile birlikte bir reklam filminde rol aldı.

ŞÖHRETTEN ÖNCE...

Birkan Sokullu’nun 15 yıl önce Tuğba Ekinci’nin “Kutu Kutu” klibinde oynadı. Son dönemde adından sıkça söz ettiren ünlü oyuncu Birkan Sokullu, 2005 yılında çekilen klipte rol aldığında henüz oyunculuk kariyerine başlamamıştı.

İLK DİZİ: ZİL ÇALINCA

Medcezir dizisiyle adını duyuran Miray Daner ilk kez Zil Çalınca dizisiyle kamera karşısına geçti.

'2 GECE GÖZÜME UYKU GİRMEDİ'

 Dilara Öztunç televizyon tarihine damga vuran dizi Aşk-ı Memnu'da figüranlık yaptı.

Öztunç yaşadığı deneyimi "Kıvanç Tatlıtuğ ile öpüşeceğim için 2 gece gözüme uyku girmedi. Çok heyecanlandım. Sette karşı karşıya geldiğimizde ise titredim. Kıvanç bendeki gerginliği görünce 'Korkma, rahat ol. Ateşli değil, masum bir şekilde öpeceğim seni. Fark etmeyeceksin bile. İş bu' dedi. Beni o kadar rahatlattı ki ne olduğunu anlamadan sahneyi çektik. Ama büyüsü hala kaldı" sözleriyle anlattı.

Haberin Devamı

İLK ROLÜM

Mert Yazıcıoğlu karayerinin nasıl başladığını "Lise yıllarımda bir kız arkadaşımın oynadığı dizi setine gitmiştim, orada oyuncu Can Sipahi ile tanıştım. Sete gide gele merak ettim. Can'a 'bu iş nasıl yapılıyor' diye sordum. O da beni kayıtlı olduğu ajansa yazdırdı. Bir buçuk, iki sene 400 tane deneme çekimine gittim. Arada yardımcı oyuncu olarak bir iki yerde oynadım. 'Dedemin İnsanları' filminde bir ya da iki saniyem var. Mert Fırat'ın bebeği ile olduğu sahneydi. 'Dua' edin dediler bize. Ben de orada gerçekten dua ediyordum, ilk tecrübem oydu. Sonra ajans çalışanları 'bir eğitim mi alsan' diye öneride bulundu. Ben de kabul ettim. 'Karagül' dizisine başladım öyle devam ettim." sözleriyle anlattı.

DİĞER YENİ YAZILAR