Toplu taşımada ünlü var!

Oyuncu Aycan Koptur ile Rüştü Onur Atilla, bindikleri Marmaray'da meslektaşları Aziz Aslan ile karşılaştılar.

 

 

Bir süre 'o mu, değil mi?' tartışması yapan Ayçan Koptur ile Rüştü Onur Atilla, sonunda arkadaşlarının yanına gidip selam verdiler.

Arkadaşları ile birlikte çekime giden Atilla, esprili videoyu 'Ünlü gördük' notuyla Instagram'da paylaştı.

Magazin dünyasının ünlü isimleri de trafiğe takılmamak için zaman zaman toplu taşıma araçlarına binerek seyahat ediyor. İşte halkın arasına karışmaktan çekinmeyen o isimlerden bazıları...

Salih Bademci, şehir içi ulaşımı için toplu taşımayı tercih etti. Oyuncu arkadaşı Nurhan Özenen ile birlikte metrobüse binen Bademci, fotoğrafı sosyal medyada takipçileri ile paylaştı.

Nurhan Özenen fotoğrafa "Bir uçtan diğer uca İstanbul" notunu düştü, Salih Bademci ise aynı kareyi "Metrobüsün en keyifli hali" mesajıyla yayınladı.

Oyuncu Selin Demiratar, tatil için Londra'ya gitti. Şehrin altını üstüne getiren oyuncu, ulaşım için metroyu tercih etti. Selin Demiratar, çektiği fotoğrafları da takipçileri ile paylaştı.

Attila Atasoy, Gürcistan’ın başkenti Tiflis’e gitti. Ünlü şarkıcı, belediye otobüsü ile şehir turu yaptığı anları da sosyal medya hesabından beğeniye sundu. Atasoy, “Bayıldığım bir şey yerel hayata karışmak. Bu arada kilo veriyorum iyi oluyor. Fakat şoför bana kızdı, niye inmiyorum diye. Meğer son duraktaymışım.”

Haberin Devamı

Bir süredir ekranlardan uzak olan ve sosyal medya paylaşımları ile adından söz ettiren Merve Boluğur annesi ile birlikte otobüse bindi. Hacıosman'a giden oyuncu deneyimini takipçileri ile paylaştı.

"Otobüsteyim. Biraz kalabalık bugün. Beni tanıyanlar da çıktı. Tanımasalar daha güzel olacaktı aslında. Annem de yanımda. Keyif yapıyoruz. Teyzeler iniyorlar. 30 M'deyiz bugün. En son ortaokulda binmiştim. Şuan bana nostalji oldu. 'Merve Boluğur otobüse bindi, parası mı bitti?' haberlerini çok merak ediyorum. Otobüste pampalarımda kopuyoruz. Hacıosman'a geldik."

Çeşme'de minibüse binen Mahsun Kırmızıgül, yolculara konser verdi. Kırmızıgül o anları sosyal medya hesabından paylaştı.

"Çeşme’de Cumartesi çıkacağım Günay programı öncesinde arkadaşlarımızla yemeğe çıktık. Yemekte alkol almış olan arkadaşımın aracını kullanarak onu evine bıraktık. Gecenin o saatinde otele gitmek için taksi aradık, bulamayınca minibüse bindik. Minibüse binince kısa bir şoktan sonra, çok samimi bir ortam gelişti. İnsanlar şarkı söylememi isteyince, onları kırmadım ve hep birlikte 20 dakikalık unutulmaz anlar yaşadık. Ha bu arada şoföre muavinlik de yaptım."

Haberin Devamı

İş insanı Aslı Şen,  toplu taşıma aracı metroda çekilen yeni bir videosunu Instagram hesabına yükledi.  “Evimin konumu itibarıyla en çok kullandığım toplu taşıma aracı metro” açıklaması yapan Şen, o videonun altına şu notu düştü: “Metroya binmem olay olmuş. Valla şahsen çok keyifle kullanıyorum.”

Taksim metrosunda görüntülenen Selda Bağcan Taksim “Niye binmeyeyim? Ben halktan biriyim, halk kadınıyım” dedi.

Hande Ataizi ile sevgilisi Dinç Aydoğdu, Ümraniye’de bir halk otobüsünde görüntülendi.

 

DİĞER YENİ YAZILAR