Bu evlilik bitti, boşanıyoruz!

Oyuncu Umut Oğuz ile Sevilay Tilda Oğuz 2018 yılında nikah masasına oturmuştu. Bir kızları olan çift, 6 yıllık evliliklerini bitirme kararı aldı.

Haberi Sevilay Tilda, sosyal medya hesabından duyurdu:

"Soranlar için; Evet boşanıyoruz.

Süreç başladı. Davamız görülüyor.

Dora'mız var, suyun bulanmasını istemedim.

Bu süreçte katılamadığım davetleriniz ve ötelediğim randevularınız için affola...

Hepimiz için güzellikler diliyorum. Her birinizi de sevgiyle kucaklıyorum"

Ünlüler dünyasında evlilikleriyle ilgili olumsuz haberler karşısında sessiz kalmayı tercih eden isimler kadar Umut Oğuz ve eşi gibi açıklama yapma yoluna gidenler de var...

Buse Terim, 10 yıllık eşi Volkan Bahçekapılı'dan boşanacağını yaptığı açıklama ile duyurmuştu...

"Uzlaşarak çözemeyeceğimizi anladığımız anlaşmazlıklar nedeniyle evliliğimizi bitirme kararı aldık. Evliliğimizin bize hediyesi kızlarımız, daima önceliğimiz olacak. Bu zor geçiş sürecinde, ailemizin, özellikle de çocuklarımızın mahremiyetine göstereceğiniz hassasiyet için şimdiden teşekkür ederiz"

‘Oflu Hoca’ karakteriyle tanınan Çetin Altay, 5 yıllık eşi Gamze Kaçmaz’la boşanacaklarını açıklamış ve "Herkes çok şaşırdı, biz de çok şaşırdık. İyiydik aslında. Atlatacağız bunu da. İlk duruşmaya kızımın ateşi çıktığı için katılamadık. Kıymetli eşimi üzmek istemem. Umarım her şey düzelir.” demişti. Çok geçmeden çift ilişkilerine ikinci bir şans verdiklerini duyurdu.

Haberin Devamı

Oyuncu Cemal Hünal ile 2011 yılında Lale Cangal ile nikah masasına oturmuş, çiftin bu evlilikten Doğan Atilla adında bir de oğulları olmuştu.

Evliliklerinde soru yaşayan çiftin, boşanma kararı aldığı iddia edildi.

Lale Cangal ile Cemal Hünal, konuyla ilgili olarak sosyal medya hesaplarında ortak bir açıklama yayınladılar...

"Basında bir süredir yer alan haberlere ilişkin bir açıklama yapma gereği duyduk. Evlerimizi ayırdığımız doğrudur. Ancak henüz resmi bir başvurumuz olmadı. Süreci hem bizim hemde müşterek çocuğum uzun menfaati doğrultusunda yönetebilmek için avukatımız ile görüşüyoruz. Nihai kararı sizlerle paylaşacağız, o zamana kadar ailemizin yaşadığı bu hassas sürece saygı duymanızı ve tarafımızca yapılmayan hiç bir açıklamaya itibar etmemenizi rica ederiz. "

Haberin Devamı

Son olarak Yargı dizisinde başsavcı Ertuğrul karakterini canlandırarak dikkatleri üzerine çeken Naşit Özcan boşandığını sosyal medya hesabında açıkladı.

Boşandığı eşi ve avukatının yer aldığı bir kareyi Instagram hesabından paylaşan Naşit Özcan paylaşımına "Evlendiğimizde gülüyorduk, ayrılırken de gülüyoruz" notunu düştü.

Emine Ün, eşi Tolga Karakaş ile boşanma kararı aldıklarını sosyal medya hesabından duyurmuştu…

"Her şey insanlar için. Eşim Tolga ile tatlılıkla ve tüm güzellikleri dileyerek, beraber ortak düşüncemiz neticesinde, yollarımızı ayırmanın doğru olduğuna karar verdik. Bu dünyada ve ahirette, dualarımız birbirimiz için her zaman birdir..."

2022 Ağustos ayında nikah masasına oturan Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç da ayrılık kararlarını Instagram sayfalarında yaptıkları ortak açıklama ile duyurmuşlardı:

“Evliliğimizi bir süredir yürütemediğimizi görüp sona erdirme kararı aldığımız doğrudur. Karşılıklı saygı ve anlayış çerçevesinde aldığımız bu kararın, ailelerimizi ve büyüklerimizi de etkileyeceğini biliyor; onları üzmeden, yıpratmadan bu süreci en hassas şekilde yürütmek için elimizden geleni yapıyoruz. Siz basın mensubu arkadaşlarımızın da bu sürece aynı hassasiyetle yaklaşmasını önemle rica ediyoruz”

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR