Tesadüfen tanıştık, çok sevdik

Oyuncu Sinem Kobal, katıldığı programda eşi Kenan İmirzalıoğlu ile tanışmalarını anlattı.

Kobal, 2016 yılında nikah masasına oturduğu İmirzalıoğlu’ndan bahsederken “Görür görmez çarpıldığım biri. İlk karşılaştığımızda da tabii ki kendisi enerjisiyle çarpmıştı. Farkında da değildim o kadar. Tuttu kolumdan çekti diyebilirim. Ben de böyle kaldım tabii ki.” dedi.

Magazin dünyasında tıpkı Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu gibi ilk görüşte aşık olan da var, sıradan bir iş görüşmesini nikah masasına taşıyan da…

Pınar Altuğ ile Yağmur Atacan'ın hikayesi aynı projede yer almalarıyla başladı. Dizide anne-oğulu canlandıran ikili arasındaki ilişki aşka dönüştü. Altuğ ile Atacan 2008 yılında nikah masasına oturdu.

2001’de Miss Turkey güzellik yarışmasına katılan Sedef Avcı ve eşi Kıvanç Kasabalı’yla bu yarışmada tanıştı. Çift 4 yıllık bir beraberliğin ardından 2005'te nikah masasına oturdu.

Gülben Ergen ile Mustafa Erdoğan'ı bir araya getiren neden iş. Gülben Ergen, sahne şovu için 1 ay boyunca Mustafa Erdoğan'a ulaşmaya çalışmış... Aralarındaki çekimi fark eden ikili ilişkilerini nikah masasına taşıdı, üç de çocukları oldu. Gelin görün ki evlilik tek celsede bitti.

Haberin Devamı

2 çocukları olan Fahriye Evcen ile Burak Özçivit'in tanışması başrolü paylaştıkları 'Çalıkuşu' dizisi sayesinde oldu.

Binbir Gece dizisinde rol gereği birbirine aşıktılar. Sonra bu aşk gerçeğe dönüştü ve evlendiler.

Kamp içn Büyükada'ya giden Selim Soydan, film çekimi için adaya giden Hülya Koçyiğit'e ilk görüşte aşık olmuş...

Cemal Hünal, 2011 yılında nikah masasına oturduğu Lale Cangal'ı ilk kez arkadaş ortamında görmüş. Hünal, tanışma hikayelerini yıllar önce verdiği bir röportajda şöyle anlatmış:

"Lale’yi ilk defa Nişantaşı’nda arkadaşları ile gördüm. Siyah kısa bir elbise giymişti. O günden beri gördüğüm en güzel yaratık kendisi..."

 

 

DİĞER YENİ YAZILAR