Rekor Hande’nin!

Günümüzün en popüler şeylerinden biri sosyal medya... Gündemi meşgul eden konulardan tutun da, istekler hatta sitemlere kadar bir çok şey orada! Sosyal medya ünlü isimlerin de vazgeçilmezi. Bazen yeni çıkan albüm, yeni bir aşk... bazen hazırlatılan özel bir kıyafet bazen ise sıradan bir pazar kahvaltısı... Hayatlarına dair ne varsa paylaşıp, hayranları ile kişisel sayfaları üzerinden iletişime geçiyorlar. Ekranın ünlü isimleri sadece paylaşımları ile değil, takipçi sayılarıyla da dikkat çekmeyi başarıyorlar. Öyle ki, bazılarının takipçi sayısı 30 milyonun üstünde!

Muhabirlik, sunuculuk, yapımcılık ve kanal sahipliği derken medya sektörüne adını yazdırmayı başaran Acun Ilıcalı, dünya çapında tanınan bir isim. Zaman zaman yaptığı canlı yayınlarla da izlenme rekorları kıran Ilıcalı'yı 14,2 milyon kişi takip ediyor.

Türkiye'nin Yıldızları yarışması ile tanınan, Aşk-ı Memnu dizisi ile şöhretin zirvesine çıkan Beren Saat, sosyal medyanın da hakkını veriyor. Sosyal projelere desteği de bilinen Saat'in takipçi sayısı 5,6 milyon.

Şu sıralar mesleğine İtalya'da devam eden Can Yaman, yeni nesil oyunculardan... Okul hayatı başarılarla dolu olan Yaman’ın takipçi sayısı 10,7 milyon.

Demet Akalın, magazin dünyasının en atarlı isimlerinden. Akalın'ın takipçi sayısı 10 milyon.

Beren Saat ile aynı yıl katıldığı yarışmadan birinci olarka çıkan Engin Akyürek, yıllardır sosyal medyadan uzak duruyordu. Akyürek, orucu bozdu ve Instagram hesabını açtı. Engin Aküyrek'in takipçi sayısı 2,3 milyon.

Burak Özçivit, sadece Türkiye'de değil Orta Doğu'da da büyük bir hayran kitlesine sahip. 80 kadın hayranı ile yediği yemek günlerce gazete manşetlerini süsleyen Özçivit'in takipçi sayısı 25,2 milyon.

Haberin Devamı

Markalar için aranan reklam yüzü olan sunucu Burcu Esmersoy'u 4,1 milyon kişi takip ediyor.

Rol aldığı diziler ve reklamlar kadar özel hayatıyla da çok konuşulan Demet Özdemir'in takipçi sayısı 16,3 milyon.

Fahriye Evcen'in takipçi sayısı 13,8 milyon.

 Hadise, magazin dünyasının popüler isimlerinden. Katıldığı Eurovision yarışması ile dünya çapında tanınan bir isim haline gelen Hadise'yi 14,7 milyon kişi takip ediyor.

Güneşin Kızları dizisinin ardından şöhreti önlenemez bir yükselişe geçen Hande Erçel, takipçi sayısı en fazla olan oyuncu! İddialı rakiplerini geride bırakan Erçel'i 32,1 milyon kişi takip ediyor.

Hazal Kaya'nın takipçi sayısı 7,7 milyon.

Kerem Bürsin'in de hatrı sayılır bir takipçi sayısı var. Bürsin'i 11,2 milyon kişi takip ediyor.

Şimdilerde oğlu Kurt Efe ile babalığın tadını çıkaran Kıvanç Tatlutuğ'un takipçi sayısı 4,6 milyon.

Neslihan Atagül, gerek Türkiye'de gerekse Orta Doğu'da geniş bir hayran kitlesine sahip. Eşiyle çıktığı tatilleri, ödül törenlerini, set anlarını sayfasında paylaşan Atagül'ün takipçi sayısı 14,1 milyon.

Haberin Devamı

Serenay Sarıkaya'yı 10,6 milyon kişi takip ediyor.

Cem Yılmaz'ın takipçi sayısı 5,7 milyon.

DİĞER YENİ YAZILAR