Olmasaydı sonumuz böyle…

Esin Çepni, eşi Bilal Çepni’nin gece kulübünde bir kadınla samimi şekilde çekilen görüntüleri yayınladı, ‘ihanete uğradım’ dedi.

Bilal Hancı, katıldığı canlı yayında gözyaşlarına boğulan Esin Çepni’yi yaptığı açıklamalarla yalanladı : “Biz 19 Ekim’de boşandık, görüntüler 29 Ekim’e ait”

Bu kez Esin Çepni, “Bu kadar kısa sürede hayatına yeni birini alması beni üzdü” dedi…

Sebep ihanet gibi görünse de Bilal Hancı’nın dediğine göre fikir ayrılığı 2 yıllık evliliğin sonu oldu.

Hancı-Çepni evliliği olmasa da ‘İhanet’ iddiası magazin dünyasında birçok aşkı bitirdi…

Hülya Avşar  - Kaya Çilingiroğlu çifti ilk akla gelen örneklerden…

Gittiği gece kulübü çıkışı yeni arabasını soran muhabirlere “Feraye mi, sen Feraye’yi nereden biliyorsun?” diyerek karşılık veren Kaya Çilingiroğlu’nun ihaneti bu cümlelerle ortaya çıktı…

Bülent Ersoy’un ‘Popstar’ yarışmasında tanışıp evlendiği Armağan Uzun ile ilişkisini bitiren, Uzun’un genç bir kadınla ortaya çıkan fotoğrafları oldu.

Miray Daner-Oğulcan Engin aşkı da ihanet dedikodusuyla bitti.  Evlenecekleri iddia edilen çift, Oğulcan Engin’in adı Ala Tokel ile anılmaya başlayınca ayrıldı.

Aynı dizide rol alan Özge Yağız ve Burak Berkay Akgül, aynı gün sevgililerinden ayrılınca çifte ihanet iddiaları ortalığı karıştırdı.

Haberin Devamı

Uzun yıllardır birlikte olduğu Gökberk Demirci'yi aldattığı iddia edilen oyuncu, iddiaları yalanladı.  Burak Berkay Akgül'ün kız arkadaşı Hira Koyuncoğlu ise 'Çok kırgınım' demekle yetindi.

Gittikleri her yerde el ele, göz göze olan Cem Yılmaz ile Defne Samyeli’nin ilişkisini bitiren ünlü şovmenin adının Serenay Sarıkaya ile anılması oldu. Başlarda ihanet iddialarını yalanlayan Samyeli, ardından “konduramamıştım, görememişim” açıklamasını yaptı.

 Tuan Tunalı, oyuncu eşi Hazal Filiz Küçükköse’den 2017 yılında boşandı. Tunalı’nın boşandıktan hemen sonra Sezen Aksu’nun ‘İhanetten Geri Kalan’ şarkısını paylaşması kafaları karıştırdı.

Son ihanet haberi ise Zeynep Beşerler’den geldi. Emir İçgören’in 10 yıllık eşini aldattığı çiftin bu nedenle boşanma kararı aldığı iddia edildi.

DİĞER YENİ YAZILAR