Kanal D’den 4 yeni dizi

Kanal d birbirinden usta isimlerin kadrosunda yer aldığı 4 yeni diziyi izleyici ile buluşturmaya hazırlanıyor.

İlk görücüye çıkan ‘İnci Taneleri’

Yılmaz Erdoğan’ın uzun yıllar sonra ekrana döndüğü ‘İnci Taneleri’ için geri sayım başladı. Merakla beklenen dizi 25 Ocak Perşembe günü izleyici ile buluşacak.

Dizinin set fotoğraflarından, fragmanlarına kadar her bir detayı sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Hazar Ergüçlü’nün özel dans dersi alarak hazırladığı dansı ve ona eşlik eden Sincanlı Erkal Sonel’in ‘Gemileri Yakarım’ şarkısı ile ikili tüm Türkiye’nin konuştuğu isimler oldu.

Anadolu Ateşi’nde eğitmen ve dansçı olarak uzun yıllar görev alan Elif Erol’dan ders alan Hazar Ergüçlü’nün prova görüntüleri de çok konuşuldu.

Yılmaz Erdoğan’ın hem senaryosunu yazdığı hem de başrolünü üstlendiği 'İnci Taneleri' Azem Yücedağ'ın hayata tutunma hikayesini konu alıyor...

‘Senden Önce’ geliyor

'Senden Önce' başrollerinde Alp Navruz, Sinem Ünsal ve Nilperi Şahinkaya’yı buluşturuyor.

Çekimleri Şile'de başlayan ve tüm hızıyla devam eden dizinin afişi de görücüye çıktı.

İlk kez Kanal D’nin sosyal medya hesaplarından duyurulan afiş, projenin atmosferini ve hikayenin gizemini öne çıkarırken; diziyi büyük bir heyecanla bekleyen takipçiler tarafından da beğeni yağmuruna tutuldu.

Haberin Devamı

Dizinin yayınlanan ilk tanıtımı Instagram ve Youtube başta olmak üzere birçok sosyal medya platformunda 18 milyondan fazla izlenmeye ulaştı.

Yakında Kanal D ekranında yayınlanacak olan dizinin yapımcılığını D Media üstlenirken; senaryosunu Başak Angigün kaleme alıyor. Senden Önce’nin yönetmen koltuğunda ise Feride Kaytan oturuyor.

Taş, Kağıt, Makas

Yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği, Kanal D’nin yakında ekrana gelecek yeni dizisi Taş Kağıt Makas’ın konusu ile merak uyandırdı.

Haklının güçlü değil, güçlünün haklı olduğu, adaletsizliğin sorgulandığı sürükleyici bir hikayeyi izleyici ile buluşturacak olan dizinin oyuncu kadrosunda Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Burak Yörük, Hande Ataizi, Aytaç Uşun, Bülent Seyran, Selim Galip gibi başarılı isimler yer alıyor.

Geçtiğimiz hafta sete çıkan dizi, çok yakında Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşacak.

Haberin Devamı

Güzel Atlar Diyarı

Mahsun Kırmızıgül, Kanal D’de yayınlanacak yeni dizi projesi 'Güzel Atlar Diyarı'nın çekimlerin debu ay başlıyor.

Ara verdiği ekranlara geri dönen Kırmızıgül, yeni projesi için “Uzun zamandır dizi projem için çalışıyorum. Bu ay çekimler başlayacak. 1-2 bölüm kamera arkasının başında olacağım. Genel yönetmenliğini yapacağım. Kamera arkası benim için daha iyi duruyor. Oyunculuk başka bir şey... Bir dram dizisi olacak. Çekimler Karadeniz bölgesinde, Diyarbakır, Kapadokya ve İzmir’de gerçekleşecek. Sete çıkmak için heyecanlıyım. Oyuncu kadrosunu önümüzdeki günlerde paylaşacağız.” demişti...

DİĞER YENİ YAZILAR