İlan ediyorum, birlikteyiz!

Oyuncu Birce Akalay’ın yalnızlığı bitti. Akalay, meslektaşı Hakan Kurtaş ile yeni bir aşka yelken açtı. Çift ilişkilerini sosyal medyada ilan ettiler. İlk paylaşım Hakan Kurtaş’tan geldi. Kurtaş, paylaştığı fotoğrafta Birce Akalay’ı etiketledi. Güzel oyuncu bu adımı karşılıksız bırakmadı…

Şimdilerde ilk bebeklerine kavuşmak için gün sayana Berk Oktay ile Yıldız Çağrı Atiksoy’un aşkı da bir sosyal medya paylaşımı ile ortaya çıkmıştı.

Oyuncu Necip Memilli, Didem Dayıcıoğlu ile aşkını Instagram sayfasında paylaştığı fotoğrafla ilana etti. Kısa bir süre sonra evlenen ikilinin Asya adında bir de kızları var.

Irmak Ünal, Doğa Hergenç ile ellerinin fotoğrafını Instagram sayfasında paylaştı. Ancak aşk uzun sürmedi.

Oyuncu Yusuf Çim ve oyuncu Özge Özkaplan arasındaki aşk iddiaları doğru çıkmış, Özkaplan, Yusuf Çim'e olan aşkını sosyal medya hesabından ilan etmişti.

Yazar Aşkım Kapışmak ile oyuncu Evrim Akın aşklarını sosyal medya hesaplarından ilan etti. Aşkım Kapışmak birlikte yer aldıkları fotoğrafı, "Kadının zarafetini erkeğin nezaketi çıkarır...İyi ki" diyerek paylaştı. Ancak Kapışmak-Akın birlikteliği ani bir kararla bitti.

'Üç Kız Kardeş' dizisinin Türkan'ı Özgü Kaya, rol arkadaşı Eren Ören ile aşk yaşamaya başladı. Çiftten ilk paylaşım birlikte çıktıkları tatilde geldi.

Necla Karahalil ile aşk yaşamaya başlayan Cem Yılmaz da aşkını sosyal medyada ilan edenlerden. Yılmaz, kalp emojili paylaşımı ile sürpriz birlikteliğini ilan etti.

Haberin Devamı

 

 

 

DİĞER YENİ YAZILAR