İki yeni dizi geliyor!

Kanal D izleyicileri iki yeni dizi ile buluşturmaya hazırlanıyor. Yılmaz Erdoğan ve İbrahim Çelikkol’u uzak kaldıkları dizi setlerine döndüren ‘İnci Taneleri’ ve ‘Ölene Kadar’ şimdiden merak konusu oldu.

'İnci Taneleri' geliyor...

"Bu öykü insanları birbirine bağlayan pamuk ipliği üzerine… İnci ne kadar değerli, iplik o kadar ince…"

Yılmaz Erdoğan’ın kaleminden böyle başlayan hikâye çok yakında “İnci Taneleri” adıyla izleyici karşısına çıkacak. İki yıl boyunca özverili bir hazırlık sonucu ortaya çıkan İnci Taneleri, insanları birbirine bağlayan pamuk ipliği üzerine bir hikâyeyi seyirci ile buluşturacak.

İnci Taneleri ile yıllar sonra ekrana geri dönen Yılmaz Erdoğan, dizinin senaryosunu üstlenirken; aynı zamanda dizide yıllar sonra cezaevinden çıkan Azem Yücedağ isimli karaktere hayat verecek.

BKM Yapım imzalı İnci Taneleri dizisinin oyuncu kadrosunda; Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan gibi güçlü isimler yer alıyor. İnci Taneleri dizisinin yönetmen koltuğunda ise Şenol Sönmez oturuyor.

'Ölene Kadar' ile dönüyor

Oyuncu İbrahim Çelikkol, ara verdiği ekranlara 'Ölene Kadar' ile dönüyor.

D Media, dünyanın en büyük TV içerik fuarlarından biri olan ve her yıl Fransa’nın Cannes şehrinde gerçekleşen MIPCOM’da Till Death (Ölene Kadar) dizisi için anlaşma yaptı.

Haberin Devamı

Türk dizi sektöründe ses getiren bu anlaşma sonrası gözler cast ekibine çevrildi. Dizide kimlerin rol alacağı merak konusu oldu.

2024 Şubat ayında ekrana gelmesi planlanan dizinin ilk ismi ise İbrahim Çelikkol oldu. Çelikkol dizide “Hakan” karakterini canlandıracak.

DİĞER YENİ YAZILAR