Evlilik bitti, dostluk baki

Neşe Erberk’in Ayk Gurdikyan ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Alin, üniversiteden mezun oldu. Erberk, Ayk Gurdikyan’ın da yer aldığı fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaştı. Boşanmalarına rağmen, aralarındaki ilişkiyi korumayı başaran Neşe Erberk ile eski eşi ‘dostluğumuz baki’ mesajı verdi…

Magazin dünyasında dost kalmayı başaran çiftler oldukça fazla…

Evliliklerini 9 yıl önce bitiren Emre Altuğ ile Çağla Şıkel, magazin dünyasının örnek çiftlerinden.

2004 yılında evlenip, 2012 yılında boşanan Gülben Ergen ile Mustafa Erdoğan çocuklarının tüm özel günlerini birlikte kutluyor.

2011 yılında Ayşegül Yıldız ile evlenen 2013 yılında boşanan İbrahim Tatlıses, birbirlerinden hiç kopmadılar.

Evliliklerini ihanet nedeniyle bitiren Hülya Avşar ile Kaya Çilingiroğlu da magazin dünyasının dost kalmayı başarabilen isimlerinden.

İki usta oyuncu Zerrin Tekindor ile Çetin Tekindor oğulları Hira için sık sık bir araya geliyor.

2006 yılında evlenen Aşkın Nur Yengi ve Haluk Bilginer çifti 2012 yılında sürpriz bir şekilde boşanmıştı. İkili, 2006 yılında dünyaya gelen kızları Nazlı için belirli sürelerde bir araya gelmeye özen gösteriyor.

Evlilikleri olaylı bir şekilde biten Tamer Karadağlı ile Arzu Balkan, zaman içerinde aralarındaki buzları eritmeyi başardılar. Onlar da kızları Zeyno’yu hiçbir özele günde yalnız bırakmıyorlar.

Haberin Devamı

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil ve oyuncu Nergis Kumbasar çifti de 1996 yılında boşanmışlardı. İki eski eş geçen yıllara rağmen birbirlerine olan sevgilerini her fırsatta dile getiriyor.

DİĞER YENİ YAZILAR