Eski dostlar düşman oldu!

Birçok projede birlikte rol alan Ahmet Kural ile Murat Cemcir'in arasına karakedi girdi. İkili arasındaki kriz, Murat Cemcir, Ahmet Kural'ın düğününe katılmayınca ortaya çıktı..

Cemcir, konuyla ilgili olarak "Ben LCV olarak çağrıldığım hiçbir yere gitmem. Bu kermes de olur, gala da olur, düğün de olur. Bu kadar söyleyebilirim. Evlilik kutsaldır. Evlenen her çifte ömür boyu mutluluklar diliyorum" açıklamasını yaptı.

Ahmet Kural ise katıldığı bir programda Murat Cemcir ile dost olduklarını vurguladı:

"Birbirimize uzun bir süredir kırgınız. Niyesi de yok. Niyesinin her zaman bizde kalmasını isteriz. Birlikte çok güzel başarılara imza attık. Onun emeği bende çoktur, benim de emeğim onda çoktur. Şu an bir kırgınlık dönemi geçiriyoruz. Arkadaşlık ve dostluklar arasında olur böyle şeyler”

Bir süredir ekranlardan uzak olan Murat Cemcir, önceki akşam Erdil Yaşaroğlu’nun ikinci kişisel sergisi 'Transatlantik'e katıldı.

Murat Cemcir, “Ahmet Kural ile barışmayı düşünüyor musunuz?” sorusuna şu yanıtı verdi:

“Allah herkesin yolunu açık etsin. Ticari bir anlaşmazlık söz konusu değildi. Aramızda kırgınlık değil bıkkınlık var. Ahmet ile görüşmüyorum ve görüşmeyeceğim de!”

Magazin dünyasında bir dönem sıkı dost olup, sonra birbirlerinin adını bile anmayan isimler hiç de az değil...

Haberin Devamı

İBRAHİM TATLISES - YILDIZ TİLBE

Yıllarca yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen, İbrahim Tatlıses ile Yıldız Tilbe uzun süredir küs. İki eski dost, Tatlıses'in kendi adını taşıyan şov programında birbirlerine girdi. Ünlü sanatçının uğradığı silahlı saldırı bile Tilbe ile Tatlıses'i barıştırmadı.

BÜLENT ERSOY - AJDA PEKKAN

Diva ile Süperstar'ı karşı karşıya getiren Bülent Ersoy'un "Hödük, ucube, nesli tükenmiş" sözleri oldu. İki usta isim bir daha bir araya gelmedi.

SEREN SERENGİL - GÜLBEN ERGEN

Şöhretin ilk yıllarında sıkı dost olan iki ünlü isim artık ezeli düşman.

NURGÜL YEŞİLÇAY - ERKAN PETEKKAYA

Birlikte aynı dizide rol alıp, başrol paylaşan Nurgül Yeşilçay ile Erkan Petekkaya'nın arasına da karakedi girdi.

İki ünlü oyuncu arasındaki tartışma mahkemeye kadar taşındı...

ARDA TURAN - BURCU ESMERSOY

Magazin dünyasının ünlü dostlarından Arda Turan ile Burcu Esmersoy artık görüşmüyor. İkilinin dostluğunun Burcu Esmersoy'un Arda Turan'a ait saati alıp, geri vermemesi nedeniyle bittiği iddia edilmişti.

Haberin Devamı

 

 

DİĞER YENİ YAZILAR