Çok kara kışlar gördük, biz yine pes etmedik!

2 yıl önce meme kanserini atlayan şarkıcı Şimal, üç hafta önce beyninde tümör tespit edildiğini söyledi. Acil ameliyata alınan Şimal’in operasyonu 8 saat sürdü.

Bir günlük yoğun bakımın ardından normal odaya alınan Şimal’in nişanlısı ünlü şarkıcının sağlık durumu hakkında bilgi verdi ve ameliyatın çok başarılı geçtiğini söyledi.

Magazin dünyasından zaman zaman gelen kötü haberler iyi bir tedavinin ardından yerini güzel haberlere bırakıyor…

Oyuncu Vahide Perçin’e meme kanseri teşhisi konuşmuş; Perçin rol aldığı diziden ayrılmıştı. Usta oyuncu tedavisinin ardından sağlığına kavuştu.

2011 yılında Deniz Uğur’a da meme kanseri teşhisi konuldu. Uğur da tıpkı Vahide Perçin gibi başarılı bir tedavinin ardından güzel haberi verdi.

Ebru Gündeş, ‘Dön Ne Olur’ albümünün basın tanıtımı sırasında fenalaşarak yere yığıldı. Hemen hastaneye kaldırılan ve beyin kanaması geçirdiği anlaşılan Gündeş, saatler süren operasyonun ardından iyileşti.

Şarkıcı Hakan Altun, 2007 yılında beyin tümörü nedeniyle ameliyat geçirmiş; çok geçmeden eski sağlığına kavuşmuştu.

Armağan Çağlayan’a geçtiğimiz yıl akciğer kanseri teşhisi konulmuştu. Vakit kaybetmeden tedaviye başlayan Çağlayan, kısa sürede hastalıkla vedalaştı.

Haberin Devamı

Bir süre meme kanseri teşhisi nedeniyle tedavi gören oyuncu Oya Başar da çok geçmeden sevenlerine müjdeli haberi verdi.

2021 yılında meme kanseri olduğunu öğrenen Canan Ergüder de Vahide Perçim gibi rol aldığı diziye veda etti ve hemen tedaviye başladı. Ergüder, hastalıkla mücadelesini kazandı!

Arka Sokaklar dizisinde rol alırken lenfoma kanserine yakaladığını öğrenen ve ekranlara veda eden Boğaç Aksoy, yaşadığı süreci adım adım takipçileri ile paylaştı. Aksoy, geçtiğimiz yıl tamamen iyileştiğini duyurdu.

DİĞER YENİ YAZILAR