Bu finaller unutulmadı

Kanal D’nin, pazar akşamlarına damga vuran Ay Yapım imzalı dizisi Yargı, unutulmaz bir geceyle ekrana veda etmeye hazırlanıyor. 26 Mayıs 2024 Pazar akşamı son bölümü yayınlanacak olan dizinin ekibi, bu vedayı yıllardır onları yalnız bırakmayan seyircisiyle birlikte gerçekleştirecek.

Anlamlı bir iş birliği ile Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde yapılacak gösterimde seyirciler son bölümü dizinin ekibi ile birlikte izleyebilecek.

Geliri çocukların eğitimine katkı sağlamak için Türk Eğitim Vakfı’na bağışlanacak olan gecenin biletleri 24 saat içinde tükendi.

Bu özel etkinlik, Kanal D’nin finalleri ile ses getiren yapımları Aşk-ı Memnu ve Binbir Gece’yi akıllara getirdi…

VEDAYI HEP BİRLİKTE İZLEDİLER

Yayın hayatına 2008’de başlayan ve başrollerini Beren Saat, Kıvanç Tatlıtuğ, Hazal Kaya, Nebahat Çehre ve

Dizinin yapımcısı Kerem Çatay’ın organize ettiği “Aşk-ı Memnu Veda” davetine, iş, sanat, cemiyet ve basın dünyasından da birçok isim katıldı.

Dizi tutkunlarının da satın aldıkları davetiyelerle katıldığı gece, kokteylle başladı. “Aşk-ı Memnu” oyuncuları, yapım ekibi, Kanal D yönetimi ve diğer konuklar, final bölümünü mekâna kurulan dev ekrandan izledi.

Geceden elde edilen gelirin, “Baba Beni Okula Gönder” kampanyasına bağışlanacağı açıklandı.

FİNALİ CANLI YAYINLANAN İLK DİZİ…

Başrollerini Halit Ergenç ile Bergüzar Korel'in üstlendiği 'Binbir Gece'nin finali dünyada bir ilke imza attı ve canlı yayınlandı.

Haberin Devamı

Kanal D'nin de desteğiyle 150 kişilik teknik ekip tarafından hazırlandı. Rejili çekim, sabit

Başarılı işadamı Onur Aksal ile eşi Bergüzar Korel'in düğünü, tıpkı "Binbir Gece Masalları"ndaki gibi muhteşem bir atmosferde gerçekleşti.

Canlı sezon finalinin ünlü konukları arasında İlhan Şeşen, Ferhat Göçer ve Beyoğlu Belediye Başkan Ahmet Misbah Demircan da vardı.

 

 

 

DİĞER YENİ YAZILAR