Ben bu şehirden vazgeçtim

İstanbul’un kalabalığından ve gürültüsünden sıkılan ünlü isimler, şehri birer birer terk etmeye başladı. Kimi organik tarım ile uğraşabileceği uzak adresleri seçti, kimileri ise şehre yakın noktaları mesken tuttu. İşte İstanbul’u ardında bırakan o isimler ve yeni adresleri…

2000'li yılların başında izleyici ile buluşan Avrupa Yakası dizisiyle şöhrete kavuşan Bülent Polat, setlere ara verdi. Polat, eşi ve iki çocuğuyla birlikte Çanakkale'ye yerleşti.

Organik tarımla ilgilenmeye başlayan Bülent Polat, eşiyle birlikte yıllar önce aldıkları tarlayı çiftliğe çevirdi.

Aslıhan Gürbüz'ün tercihi Ayvalık oldu.  Tarımla ilgilenmeye başlayan güzel oyuncu, zeytin hasadını kendi elleriyle yaptı.

Bahadır Tatlıöz, eşi Yasemin Tatlıöz’le birlikte Bodrum’a yerleşti. Şarkıcı, İstanbul’dan kaçış haberini sosyal medya hesabından duyurdu.

“İstanbul’dan kaçtım! Çünkü çok hassas bir ruh halim var. Olumsuzluklardan aşırı etkileniyorum. Üzgün ve naif insanları sömüren, hırslı ve saldırgan insanların bir arada yaşadığı bir şehir İstanbul.”

İstanbul sosyetesinin ünlü isimlerinden Neslihan Kozanoğlu, yıllar önce Çatalca'da çiftlik satın aldı.

Her fırsatta doğaya olan tutkusundan bahseden Kozanoğlu, vaktinin çoğunu bu çiftlikte geçirmeye başladı.    

Yıllardır organik tarım ile uğraşan Kozanoğlu'nun çiftliği bir dönem Kanal D'nin efsaneleşen dizisi Aşk-ı Memnu'ya da ev sahipliği yaptı.

Haberin Devamı

Yıllar önce İstanbul'u terk eden, kameralardan uzaklaşan Pınar Aylin, eşi ve kızı ile birlikte kendisine memleketi İzmir'de yepyeni bir hayat kurdu.

Boş vakitlerinde bahçe ile ilgilenen Pınar Aylin, çektiği fotoğrafları da Instagram sayfasında takipçileri ile paylaşıyor.

90'lı yılların popüler şarkıcısı Ege, Bodrum Güvercinlik'te kendisi için ağaçtan ev yaptırdı.

Ege yeni yaşamıyla ilgili olarak "Şehir gürültüsünden uzak tek başıma ormanın içine yaşamayı seçtim. İnternetim yok, kargaşa yok, kavga yok. Bodrum'da haftanın 3 günü sahneye çıkıyorum. Market ihtiyacını görüp evime geliyorum. Doğa ile iç içe yaşamak bana huzur veriyor" dedi.

1982 yılında hem Türkiye hem de Avrupa Güzeli seçilen Nazlı Deniz Kuruoğlu hayatını Kuşadası'ndaki Caferli köyünde sürdürüyor.

Bir butik otel işleten Kuruoğlu, yeri geliyor fırında ekmek pişiriyor, yeri geliyor reçel kaynatıyor. Kelimenin tam anlamıyla köy hayatı yaşıyor. Kuruoğlu, doğayı korumaya yönelik etkinliklerde de aktif olarak görev alıyor.

Haberin Devamı

 

 

DİĞER YENİ YAZILAR