Altın Kelebek’ler 49. kez sahibini buldu

Türkiye’nin en prestijli ödülü Pantene Altın Kelebek, 3 Aralık’ta 49’uncu kez sahiplerini buldu. Sinema, TV ve müzik dünyasının yıldızlarını buluşturan muhteşem törende şıklık yarışı yaşandı. Yılın En İyileri, ödüllerine kavuştu.

İşte Altın Kelebek’ten ödülle ayrılan isimler:

EN İYİ KADIN OYUNCU  -  PINAR DENİZ  ( YARGI - KANAL D ) - Pınar Deniz, ‘En İyi Kadın Oyuncu’ ödülünü Perihan Savaş’ın elinden aldı.

EN İYİ ERKEK OYUNCU  - SALİH BADEMCİ ( DİLEK TAŞI - KANAL D - KULÜP /  TERZİ - NETFLIX)  - Salih Bademci'ye ‘En İyi Erkek Oyuncu’ ödülünü Perihan Savaş takdim etti.

EN İYİ DİZİ -  YALI ÇAPKINI ( STAR TV ) Ekibe ödülü Perihan Savaş verdi.

EN İYİ DİZİ ÇİFTİ - SERENAY SARIKAYA & KIVANÇ TATLITUĞ ( AİLE- SHOW TV ) İkiliye ödüllerini usta oyuncu Nebahat Çehre takdim etti.

PANTENE YILDIZI PARLAYANLAR -  ÖZGE YAĞIZ -  SILA TÜRKOĞLU - SİMAY BARLAS -   CANER TOPÇU /  Özge Yağız, Sıla Türkoğlu, Simay Barlas ve Caner Topçu,  Pantene Yıldızı Parlayanlar Ödülü'nü  P&G Türkiye Kafkasya ve Orta Asya Yönetim Kurulu Başkanı Tankut Turnaoğlu’nun elinden aldı.

BAŞARI ÖDÜLÜ - YARGI DİZİSİ (KANAL D) Ekibe ödülü Hürriyet Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Arif Dizdaroğlu verdi.

EN İYİ ÇOCUK OYUNCU - ADA ERMA   ( KULÜP - NETFLIX ) Ada Erma’na ödülü Rana Denizer takdim etti.

Haberin Devamı

EN İYİ ROMANTİK KOMEDİ DİZİSİ KADIN OYUNCU - HAFSANUR SANCAKTUTAN  ( YA ÇOK SEVERSEN- KANAL D ) / Hafsanur Sancaktutan’a ödülü oyuncu Melis Sezen verdi.

EN İYİ ROMANTİK KOMEDİ DİZİSİ ERKEK OYUNCU - KEREM BÜRSİN ( YA ÇOK SEVERSEN - KANAL D ) Kerem Bürsin ödülünü Melis Sezen’in elinden aldı.

EN İYİ ROMANTİK KOMEDİ DİZİSİ - YA ÇOK SEVERSEN  ( KANAL D ) Ekip ödülü Melis Sezen’in elinden aldı.

EN İYİ KOMEDİ DİZİSİ KADIN OYUNCU - ECEM ERKEK  ( GÜZEL GÜNLER - SHOW TV ) Ecem Erkek'e ödülünü Nihat Odabaşı verdi.

EN İYİ KOMEDİ DİZİSİ ERKEK OYUNCU - ÇAĞLAR ÇORUMLU ( AYAK İŞLERİ - GAİN ) Nihat Odabaşı, Çağlar Çorumlu'ya ödülünü takdim etti.

EN İYİ KOMEDİ DİZİSİ - GÜLDÜR GÜLDÜR SHOW ( SHOW TV ) Güldür Güldür ekibine ödüllerini Nihat Odabaşı verdi.

YAŞAM BOYU BAŞARI ÖDÜLÜ - NÜKHET DURU / Nükhet Duru'ya ödülünü P&G Türkiye Kafkasya ve Orta Asya Yönetim Kurulu Başkanı Tankut Turnaoğlu takdim etti.

EN İYİ ARABESK FANTEZİ MÜZİK KADIN ŞARKICI - DERYA BEDAVACI / Derya Bedavacı, ödülünü Demirören Medya Ticari Grup Başkanı Emrah Kurtoğlu'nun elinden aldı.

Haberin Devamı

EN İYİ ARABESK FANTEZİ MÜZİK ERKEK ŞARKICI -  HAKAN ALTUN / Hakan Altun,  ödülünü Demirören Medya Ticari Grup Başkanı Emrah Kurtoğlu'nun elinden aldı.

EN İYİ KADIN ŞARKICI – MELİKE ŞAHİN – En İyi Şarkıcı Ödülü’nün sahibi olan Melike Şahin’e ödülünü Şevval Sam verdi.

EN İYİ ERKEK ŞARKICI  - EDİS – En İyi Erkek Şarkıcı Ödülü’nün sahibi Edis oldu. Edis, ödülünü Şevval Sam’ın elinden aldı.

EN İYİ RAPÇİ – BLOK3 – En İyi Rapçi Ödülü’nün sahibi Blok3 oldu. Ödülü Şevval Sam verdi.

EN İYİ SPOR PROGRAMI - BEİN SÜPER LİG – En İyi Spor Programı Ödülü, Bein Süper Lig’e gitti. Ödülü Eser Yenenler verdi.
 

EN İYİ YARIŞMA - MASTERCHEF TÜRKİYE ( TV8 ) – En İyi Yarışma Programı Masterchef Türkiye oldu. Ödülü Yağmur Tanrısevsin verdi.

AZERBAYCAN'IN PARLAYAN YILDIZI - NECİBE AHMEDİ - Azerbaycan’ın Parlayan Yıldızı Ödülü, Necibe Ahmedi’nin  oldu. Ödülü Anar Ağakişiyev  takdim etti.

AZERBAYCAN'IN PARLAYAN YILDIZI - KEMALE PİRİYEVA – Azerbaycan’ın Parlayan Yıldızı Ödülü, Kemale Piriyeva’nın oldu. Ödülü Anar Ağakişiyev  takdim etti.

Haberin Devamı

AZERBAYCAN'IN PARLAYAN - SAMİRE EFENDİ -  Azerbaycan’ın Parlayan Yıldızı Ödülü, Samire Efendi’nin oldu. Ödülü Anar Ağakişiyev  takdim etti.

EN İYİ GÜNDÜZ KUŞAĞI PROGRAMI - ESRA EROL'DA  ( ATV ) – En İyi Gündüz Kuşağı Programı Ödülü Esra Erol’un oldu. Erol, ödülünü İzzet Öz’ün elinden aldı.

EN İYİ KADIN SUNUCU - MÜGE ANLI  ( MÜGE ANLI İLE TATLI SERT - ATV ) – En İyi Kadın Sunucu Ödülü’nün sahibi Müge Anlı oldu. Anlı’ya ödülünü İzzet Öz verdi.

EN İYİ ERKEK SUNUCU - KENAN İMİRZALIOĞLU                                                                                                                                              ( KİM MİLYONER OLMAK İSTER - ATV ) –  En İyi Erkek Sunucu Ödülü’nün sahibi olan Kenan İmirzalıoğlu’na ödülünü İzzet Öz verdi.

EN İYİ MÜZİK GRUBU – MADRİGAL – En İyi Müzik Grubu Ödülü’nün sahibi olan Madrigal’e ödülü Metin Özülkü verdi.

EN İYİ ÇIKIŞ YAPAN ŞARKICI – SEMİCENK  - En İyi Çıkış Yapan Şarkıcı Ödülü’nün sahibi Semicenk oldu. Semicenk’e ödülünü Metin Özülkü verdi.

Haberin Devamı

EN İYİ ŞARKI - PİŞMAN DEĞİLİM  ( SEMİCENK & DOĞU SWAG ) – ‘Pişman Değilim’ ile En İyi Şarkı Ödülü’nün sahibi olan Semicenk ve Doğu Swag ödüllerini Metin Özülkü’nün elinden aldılar.

EN İYİ YÖNETMEN - KETCHE- HAKAN KIRVAVAÇ ( KIZILCIK ŞERBETİ - SHOW TV ) – En İyi Yönetmen Ödülü, Ketche’nin oldu. Ödülü Şükrü Avşar verdi.

EN İYİ SENARİST - MELİS CİVELEK & ZEYNEP GÜR                                                                                                                      ( KIZILCIK ŞERBETİ - SHOW TV) – En İyi Senarist Ödülü, Kızılcık Şerbeti dizisi ile Melis Civelek ve Zeynep Gür’ün oldu. Ödülü Şükrü Avşar verdi.

EN İYİ İNTERNET DİZİSİ - KULÜP ( NETFLIX ) – En İyi İnternet Dizisi Ödülü, Kulüp dizisinin oldu. Ödülü, Şükrü Avşar verdi.

EN İYİ MAGAZİN PROGRAMI - MÜGE VE GÜLŞEN'LE 2. SAYFA ( TV8 ) – Müge Dağıstanlı ile Gülşen Yüksel’e ödüllerini Ömür Gedik, Savaş Özbey ve Orkun Ün verdi.

EN İYİ INFLUENCER / YOUTUBER - BERFU YENENLER:  Berfu Yenenler ödülünü Yasemin Baştan’ın elinden aldı.

EN İYİ DİJİTAL İÇERİK – HASAN CAN KAYA  -  (KONUŞANLAR)  - Hasan Can Kaya’ya ‘En İyi Dijital İçerik Ödülü’nü Yasemin Baştan verdi.

DİĞER YENİ YAZILAR