Ziya Şengül

Ziya Şengül

Son dakika ziya şengül haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ziya şengül ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ziya şengül haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ziya Şengül

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ziya şengül gelişmeleri de dahil olmak üzere 84 ziya şengül haberi bulunmuştur. Tüm ziya şengül haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ziya Şengül neden öldü? FB eski kaptanı Ziya Şengül kimdir, kaç yaşında öldü?
Ziya Şengül neden öldü? FB eski kaptanı Ziya Şengül kimdir, kaç yaşında öldü?Ziya Şengül neden öldü sorusunun yanıtı merak ediliyor. Fenerbahçe'ye uzun yıllar hizmet etmiş ve kaptanlık yapmış Ziya Şengül hayatını kaybetti. Spor dünyasını sarsan ölüm sonrası futbolseverler, "Ziya Şengül kaç yaşında öldü?" araştırmasına başladı. İşte Ziya Şengül'ün hayatı ve kariyeri...
26.02.2023 Futbol
Fenerbahçe ve Milli Takımın eski futbolcularından Ziya Şengül hayatını kaybetti
Fenerbahçe ve Milli Takımın eski futbolcularından Ziya Şengül hayatını kaybettiFenerbahçe ve Türk futbolunun önemli isimlerinden Ziya Şengül 79 yaşında hayatını kaybetti.
26.02.2023Fenerbahçe
Vitor Pereira'nın bileği bükülmüyor!
Vitor Pereira'nın bileği bükülmüyor!Avrupa'da 8 maç üst üste yenilmeyerek F.Bahçe tarihinde bir ilki başaran Vitor Pereira, 8,7'lik yenilgi yüzdesi ile Avrupa'nın mağlubiyet oranı en düşük 4'üncü ismi oldu
13.03.2016Fenerbahçe
Pereira gözünü rekora dikti
Pereira gözünü rekora diktiTeknik direktör Vitor Pereira yönetiminde 25 resmi maçtır kaybetmeyen Fenerbahçe, gözünü 1967-1968 sezonunda yakalanan 29 karşılaşmalık yenilmezlik rekoruna dikti.
31.01.2016Fenerbahçe
Futbolu masaya yatırdılar!
Futbolu masaya yatırdılar!Bodrum Yalıkavak Highlight Hotel’in içinde bulunan Chef Mezze’de geçtiğimiz akşam futbolun üç önemli ismi bir araya geldi...
2.07.2015Magazin
Büyük ziyarete Yıldırım engel!
Büyük ziyarete Yıldırım engel!Fenerbahçe'nin efsane futbolcularının Samandıra'ya yapmayı planladığı ziyaret son anda iptal edildi.
14.04.2015Fenerbahçe
Efsanelerden F.Bahçe'ye destek
Efsanelerden F.Bahçe'ye destekTrabzon'da silahlı saldırıya uğrayan Fenerbahçe Futbol Takımı'na moral vermek amacıyla yarın dev bir organizasyon gerçekleştirilecek.
14.04.2015Fenerbahçe
Telegol efsanesi geri dönüyor
Telegol efsanesi geri dönüyor15 yıldır ekranlara bağlayan spor programı Telegol, 9 aylık aranın ardından tekrar seyirciyle buluşuyor.
24.08.2014Futbol
İşte Telegol'ün yeni adresi!
İşte Telegol'ün yeni adresi! TV8'den ayrılan Telegol programının yeni sezondaki adresi belli oldu!
11.07.2014Süper Lig
Telegol ekibinden Melo yorumu!
Telegol ekibinden Melo yorumu!Süper Toto Süper Lig'de geçen hafta sonu oynanan Galatasaray - Fenerbahçe derbisine Melo'nun hareketleri damga vurmuştu. Melo'nun derbi maçtaki ve özellikle Emre oyundan atılırken yaptığı hareketleri Telegol ekibi de Şampiy10'a yorumladı.
9.04.2014Süper Lig
Karar verildi! Telegol yayından...
Karar verildi! Telegol yayından...Acun Ilıcalı'nın TV8'i satın aldıktan sonra, akıbeti merak edilen "Telegol" programı için karar verildi...
27.11.2013Futbol
Telegol'ün kaderi belli oluyor!
Telegol'ün kaderi belli oluyor!Acun Ilıcalı'nın TV8'i satın almasının ardından Telegol programının akıbetinin ne olacağı da konuşulmaya başlanmıştı.
27.11.2013Futbol
Telegol yayından kalkıyor mu?
Telegol yayından kalkıyor mu?Ünlü yapımcı Acun Ilıcalı, TV8 kanalını satın aldığını duyurdu. Anlaşmanın sağlandığı haberinin ardından ise futbolseverler bu kanalda yayınlanan Telegol programıyla ilgili alınacak kararı merak etmeye başladı.
14.11.2013Futbol
Aziz Yıldırım'ı topa tuttu
Aziz Yıldırım'ı topa tuttuTV8'de yayınlanan Telegol programının yorumcusu Ziya Şengül, F.Bahçe başkanı Aziz Yıldırım'ı topa tuttu.
1.07.2013Futbol
Ziya Şengül'den sert çıkış!
Ziya Şengül'den sert çıkış!Ziya Şengül Aykut Kocaman'ı sert bir dille eleştirdi.
9.05.2013Futbol
"3'ün 1'ini alır o zaman!"
"3'ün 1'ini alır o zaman!"Dün gece TV 8 ekranlarında yayınlanan Telegol programındaki yorumculardan Ziya Şengül, Fenerbahçe'yle ilgili unutulmayacak bir gafa imza attı...
22.04.2013Futbol
Ziya Şengül'den; 'Üçün biri gafı'
Ziya Şengül'den; 'Üçün biri gafı' Telegol programında yorumculardan Ziya Şengül, bir gafa imza attı. Erman Toroğlu'nun Aykut Kocaman'ı eleştirdikten sonra 'Benfica'yla oynayacaksın kılıf mı hazırlıyorsun? Yarın Ziraat Türkiye Kupası da giderse ne olacak 3 tane kupa? Üçünden birini alamazsan ne olacak?' şeklindeki soruları üzerine Ziya Şengül, 'Üçün birini alacak o zaman' diye cevap verdi. İşte o anlar...
22.04.2013Spor
Fıkrasına gülünmeyen adam
Fıkrasına gülünmeyen adamMesut Yar'ın programının son kurbanı Murat Özarı oldu
17.01.2013Magazin
Şok cezalar!
Şok cezalar!RTÜK harekete geçti ve...
5.12.2012Televizyon
Ekran yüzlerine ağır cezalar!
Ekran yüzlerine ağır cezalar!RTÜK faturayı kesti...
3.12.2012Magazin
Ziya Şengül'den Aziz Yıldırım'a gönderme
Ziya Şengül'den Aziz Yıldırım'a göndermeTv 8'de ekranlara gelen sunuculuğunu Serhat Ulueren'in yaptığı "Telegol" programında Alex De Souza'nın Fenerbahçe spor kulübünden ayrılması ile ilgili konuşan Fenerbahçe spor kulübü eski kaptanlarından Ziya Şengül, başkan Aziz Yıldırım'a veryansın etti.
2.10.2012Haber
Canlı yayında şok hakaret!
Canlı yayında şok hakaret!Telegol isimli spor programında yayına telefonla bağlanan konuk, gerginliğe neden oldu
1.10.2012Futbol
Fenerbahçeli Amigo Sefa'dan canlı yayında hakaret
Fenerbahçeli Amigo Sefa'dan canlı yayında hakaretSerhat Ulueren'in sunduğu ve Kaya Çilingiroğlu, Ziya Şengül, Erman Toroğlu ve Gökman Özdanak'ın yorumculuk yaptığı Telegon isimli programda büyük bir skandal yaşandı.
1.10.2012Sinema-Dizi
İşte Telegol'ün yeni kanalı
İşte Telegol'ün yeni kanalıKanaltürk'ten ayrılan Serhat Ulueren yönetimindeki Telegol ekibinin yeni kanalı belli oldu...
8.06.2012Televizyon
Cacık UEFA'ya gidiyor
Cacık UEFA'ya gidiyorGalatasaray İkinci Başkanı Adnan Öztürk, “Ne Etik Kurulu raporu ne de başka bir şeye gerek var."
2.05.2012Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Ziya Şengül ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ziya şengül haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.