Gazete Vatan Logo
FutbolAziz Yıldırım'ı topa tuttu

Aziz Yıldırım'ı topa tuttu

TV8'de yayınlanan Telegol programının yorumcusu Ziya Şengül, F.Bahçe başkanı Aziz Yıldırım'ı topa tuttu.

Aziz Yıldırım'ı topa tuttu

Başkan Aziz Yıldırım'a sert eleştiriler yapan Ziya Şengül, "Kendi şirketinde bile bu kadar rahat hareket edemezdin. Şunu bilmelisin ki UEFA sana kulüp adına, Türk futbolu adına 2 sene ceza verdi. Şimdi anneannemizin ligine döndük. Şimdi diyorsun ki çok iyi savunma yaptık, yaptığın savunma ortada 2 sene UEFA nezdinde Şampiyonlar Ligi'ne gidemeyen bir kulüp haline geldi. Bunların sorumlusu kim? Sen değil misin? Sen her yaptığın yanlışı ben ne dersem o olur mu demek istiyorsun? olmuyor kardeşim." dedi.

Aziz Yıldırım'ın UEFA'ya iyi savunma yapmadığını ve sonrasında düzenlediği basın toplantısındaki ifadelerine sert çıkan Şengül, "Biz senin düşmanınız değiliz kardeşim, sen Fenerbahçe kulübünde iyi işler yaptığında taktirle önümü ilikledim başkanlığına.. Şimdi kimse seni başkan olarak görmüyor bende görmüyorum. Niye bırakıp gitmiyorsun? Niye bu kadar Fenerbahçe'nin yakasına yapıştın? Yazık günah değil mi bu kulübe? Hayatının bu kadar kısa döneminde sağlıklı bir şekilde yaşabilmen için tüm sevdiklerinle git hayatını yaşa ama Fenerbahçe kulübünden uzak dur kardeşim" sözlerini kullandı.

Fenerbahçe'den ihraç edilenlerle ilgili olarak da Ziya Şengül, "Beni haysiyet divanında kovabilirsin ama Fenerbahçeliliğimi alamazsın. Benim elimle alınan o müzedeki kupaları benden söküp atamazsın, gücün de yetmez." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı