Zeynep Molho

Zeynep Molho

Son dakika Zeynep Molho haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Zeynep Molho ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Zeynep Molho haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Zeynep Molho

haberleri sayfasında son dakika yaşanan zeynep molho gelişmeleri de dahil olmak üzere 9 zeynep molho haberi bulunmuştur. Tüm zeynep molho haberleri aşağıda listelenmiştir.
Jess Molho ve Zeynep Molho'dan bu kez güzel haber geldi
Jess Molho ve Zeynep Molho'dan bu kez güzel haber geldiOyuncu ve sunucu Jess Molho, geçen hafta anlaşmalı boşanma davası açtığı 22 yıllık yönetmen eşi Zeynep Molho ile ayrılmaktan vazgeçti.
6.06.2024Magazin
22 yıldır evli olan Jess Molho ile Zeynep Molho boşanıyor!
22 yıldır evli olan Jess Molho ile Zeynep Molho boşanıyor!Oyuncu ve sunucu Jess Molho ile yönetmen Zeynep Molho’nun 22 yıllık evliliği bitiyor.
3.06.2024Magazin
Saldırganın yakalanması için 120 kişilik ekip oluşturuldu
Saldırganın yakalanması için 120 kişilik ekip oluşturulduBodrum'da pazar günü iki beach clubta 1 kişinin öldüğü 4 kişinin yaralandığı saldırını gerçekleştiren saldırgan ile kendisine yardım eden kişinin yakalanması için jandarma ve polis toplam 120 kişilik ekip oluşturdu.
29.09.2021Gündem
Zeynep Molho ameliyattan çıktı
Zeynep Molho ameliyattan çıktıMuğla'nın Bodrum ilçesinde, iki beach club'ta yaşanan saldırıda yaralanan Zeynep Molho'nun sırtına saplanıp, kaburga kemiğini kırarak derisinin altında kalan kurşun, Özel Acıbadem Bodrum Hastanesi'nde ameliyatla çıkartıldı.
31.07.2017Magazin
Çifte tabancalı taradı komi Furkan öldü
Çifte tabancalı taradı komi Furkan öldüBodrum’da yan yana hizmet veren iki beach club silahlı saldırıya uğradı, olayda 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı. Olayın ardından kaçan çifte tabancalı saldırgan aranıyor
30.07.2017Yaşam
Silahlı saldırıda Jess Molho'nun eşi de yaralandı!
Silahlı saldırıda Jess Molho'nun eşi de yaralandı!Sunucu Jess Molho'nun eşi Zeynep Molho, Bodrum'daki gece kulübü saldırısında yararlanan isimler arasında yer aldı. Seken kurşun Molho'nun sırtına saplanmış.
30.07.2017Magazin
Yeni Sihirli Annem oyuncuları kimler? Sihirli Annem yeni sezon ne zaman, hangi kanalda başlayacak?
Yeni Sihirli Annem oyuncuları kimler? Sihirli Annem yeni sezon ne zaman, hangi kanalda başlayacak?Kanal D'nin efsane dizisi Sihirli Annem, 17 yıl aradan sonra Acun Ilıcalı'nın yeni platformu Exxen için yeniden çekilecek. Dizinin detayları yavaş yavaş netleşirken, ana karakterler oyuncuları belli oldı. Peki, Yeni Sihirli Annem oyuncuları kimler? Sihirli Annem yeni sezon ne zaman, hangi kanalda başlayacak?
10.11.2020Gündem
'Sihirli Annem' oyuncuları isyan etti! 'Vefa ve etik kavramları yok olmuş'
'Sihirli Annem' oyuncuları isyan etti! 'Vefa ve etik kavramları yok olmuş'Bir dönemin unutulmaz dizisi 'Sihirli Annem'in oyuncuları, dijital platformda yayınlanmak üzere yeniden çekilecek dizinin oyuncu kadrosunun tamamen değişmesine isyan etti. İnci Türkay, Gizem Güven, Şahap Sayılgan, Jess Molho, Michele Cedolin, Zeynep Özkaya ve Jennifer Boyner; sosyal medya hesaplarından ortak bir açıklama yayınladı.
7.11.2020Magazin
Jess’in ailesi
Jess’in ailesiSunucu Jess Molho eşi Zeynep ve çocukları Tibet ve Maya ile Trump Alışveriş Merkezi’nde keyifli bir gün geçirdi...
12.11.2014Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Zeynep Molho ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki zeynep molho haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.