Jess Molho

Jess Molho

Son dakika jess molho haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan jess molho ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını jess molho haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Jess Molho

haberleri sayfasında son dakika yaşanan jess molho gelişmeleri de dahil olmak üzere 33 jess molho haberi bulunmuştur. Tüm jess molho haberleri aşağıda listelenmiştir.
Jess Molho ve Zeynep Molho'dan bu kez güzel haber geldi
Jess Molho ve Zeynep Molho'dan bu kez güzel haber geldiOyuncu ve sunucu Jess Molho, geçen hafta anlaşmalı boşanma davası açtığı 22 yıllık yönetmen eşi Zeynep Molho ile ayrılmaktan vazgeçti.
6.06.2024Magazin
22 yıldır evli olan Jess Molho ile Zeynep Molho boşanıyor!
22 yıldır evli olan Jess Molho ile Zeynep Molho boşanıyor!Oyuncu ve sunucu Jess Molho ile yönetmen Zeynep Molho’nun 22 yıllık evliliği bitiyor.
3.06.2024Magazin
Yeni Sihirli Annem oyuncuları kimler? Sihirli Annem yeni sezon ne zaman, hangi kanalda başlayacak?
Yeni Sihirli Annem oyuncuları kimler? Sihirli Annem yeni sezon ne zaman, hangi kanalda başlayacak?Kanal D'nin efsane dizisi Sihirli Annem, 17 yıl aradan sonra Acun Ilıcalı'nın yeni platformu Exxen için yeniden çekilecek. Dizinin detayları yavaş yavaş netleşirken, ana karakterler oyuncuları belli oldı. Peki, Yeni Sihirli Annem oyuncuları kimler? Sihirli Annem yeni sezon ne zaman, hangi kanalda başlayacak?
10.11.2020Gündem
'Sihirli Annem' oyuncuları isyan etti! 'Vefa ve etik kavramları yok olmuş'
'Sihirli Annem' oyuncuları isyan etti! 'Vefa ve etik kavramları yok olmuş'Bir dönemin unutulmaz dizisi 'Sihirli Annem'in oyuncuları, dijital platformda yayınlanmak üzere yeniden çekilecek dizinin oyuncu kadrosunun tamamen değişmesine isyan etti. İnci Türkay, Gizem Güven, Şahap Sayılgan, Jess Molho, Michele Cedolin, Zeynep Özkaya ve Jennifer Boyner; sosyal medya hesaplarından ortak bir açıklama yayınladı.
7.11.2020Magazin
Nebahat Çehre: Her tür kadını oynayabilirim
Nebahat Çehre: Her tür kadını oynayabilirimBaşrolünü Müge Boz, Jess Molho ve Nergis Kumbasar’ın üstlendiği Erhan Baytimur yönetmenliğinde ve Cinemazadeh yapımcılığında 'Çat Kapı Aşk' filminin galası önceki akşam İstanbul’da bir AVM’de gerçekleştirildi. Galaya filmin oyuncularının yanı sıra Nebahat Çehre, Bülent Serttaş, Burcu Binici, Mustafa Topaloğlu ve Yunus Günçe gibi ünlü isimler de katıldı.
22.03.2019Magazin
Mehmet Ali Erbil'in sağlık durumu ile ilgili açıklama!
Mehmet Ali Erbil'in sağlık durumu ile ilgili açıklama!Nergis Kumbasar, eski eşi Mehmet Ali Erbil'in son durumuyla ilgili olarak "Çok şükür gayet iyi. Uzun bir yoğun bakım süreci geçirdiği için toparlanma aşaması zaman alacaktır" şeklinde konuştu.
16.03.2019Magazin
Acun Ilıcalı'dan sürpriz! Koltuğunu bakın kime bıraktı?
Acun Ilıcalı'dan sürpriz! Koltuğunu bakın kime bıraktı?Survivor 2017'nin çekimlerinden dolayı Dominik'te bulunan Acun Ilıcalı'nın yerine bir süre O Ses Türkiye'yi Jess Molho sunmaya başladı.
28.12.2017Televizyon
Tv8 yayın akışında bugün neler var? - 2 Eylül Cumartesi
Tv8 yayın akışında bugün neler var? - 2 Eylül CumartesiTv8 2 Eylül tarihli yayın akışı, Oynat Bakalım adlı sevilen program ile başlayacak. Tv8 sabah kuşağı yayın akışında daha sonra 1 Alp 3 Çocuk adlı program ve Maşa ile Koca Ayı adlı çizgi filmi izleyebileceksiniz. Sabah kuşağı Çok Güzel Hareketler Bunlar ve Magazin 8 adlı programlar ile devam ederken akşam yayın kuşağında yabancı sinema, 5’er Beşer adlı program, Ukrayna Türkiye A milli futbol maçı ve bir program ile sona erecek.
29.09.2021Gündem
Ünlü sunucu Jess Molho'dan kötü haber! Kollarını kullanamayacak
Ünlü sunucu Jess Molho'dan kötü haber! Kollarını kullanamayacakÜnlü sunucu Jess Molho spor yaparken sakatlandı. Molho kötü haberi sosyal medyadan duyurdu.
15.08.2017Magazin
Saldırganın yakalanması için 120 kişilik ekip oluşturuldu
Saldırganın yakalanması için 120 kişilik ekip oluşturulduBodrum'da pazar günü iki beach clubta 1 kişinin öldüğü 4 kişinin yaralandığı saldırını gerçekleştiren saldırgan ile kendisine yardım eden kişinin yakalanması için jandarma ve polis toplam 120 kişilik ekip oluşturdu.
29.09.2021Gündem
Zeynep Molho ameliyattan çıktı
Zeynep Molho ameliyattan çıktıMuğla'nın Bodrum ilçesinde, iki beach club'ta yaşanan saldırıda yaralanan Zeynep Molho'nun sırtına saplanıp, kaburga kemiğini kırarak derisinin altında kalan kurşun, Özel Acıbadem Bodrum Hastanesi'nde ameliyatla çıkartıldı.
31.07.2017Magazin
Çifte tabancalı taradı komi Furkan öldü
Çifte tabancalı taradı komi Furkan öldüBodrum’da yan yana hizmet veren iki beach club silahlı saldırıya uğradı, olayda 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı. Olayın ardından kaçan çifte tabancalı saldırgan aranıyor
30.07.2017Yaşam
Silahlı saldırıda Jess Molho'nun eşi de yaralandı!
Silahlı saldırıda Jess Molho'nun eşi de yaralandı!Sunucu Jess Molho'nun eşi Zeynep Molho, Bodrum'daki gece kulübü saldırısında yararlanan isimler arasında yer aldı. Seken kurşun Molho'nun sırtına saplanmış.
30.07.2017Magazin
O Ses Türkiye'de sürpriz değişiklik! Acun Ilıcalı bıraktı mı?
O Ses Türkiye'de sürpriz değişiklik! Acun Ilıcalı bıraktı mı?O Ses Türkiye'nin 26 Ocak 2017 Perşembe akşamı yayınlanan bölümünde Survivor 2017'nin çekimlerinden dolayı Dominik'te bulunan Acun Ilıcalı'nın bir süre O Ses Türkiye çekimlerine katılamayacağı açıklandı. İşte O Ses Türkiye'nin yeni sunucusu...
27.01.2017Magazin
‘Aramızda Kalmasın’ programının sunucuları değişti!
‘Aramızda Kalmasın’ programının sunucuları değişti!'Kürk Mantolu Madonna' gafı ile büyük tartışmalara sebep olan Funda Özkalyoncuoğlu ve Sena Keçel sunuculuğunu yaptığı ‘Aramızda Kalmasın’ programına veda ediyor. Gündüz kuşağında yayınlanan magazin programında bir birinden ünlü konuklar ağırlanıyor...
29.09.2021Gündem
'Aramızda Kalmasın'ın sunucuları değişti
'Aramızda Kalmasın'ın sunucuları değiştiGeçtiğimiz yılın son aylarında 'Aramızda Kalmasın' adlı magazin programında 'Kürk Mantolu Madonna' gafına imza atan sunucular Funda Özkalyoncuoğlu ve Sena Keçeli ile yollar ayrıldı.
21.01.2017Televizyon
Vatanım Sensin 6. bölümünde Cevdet tehlikede!
Vatanım Sensin 6. bölümünde Cevdet tehlikede!Vatanım Sensin'in 6. bölüm fragmanı yayınlandı. Vatanım Sensin'in yeni bölümünde Cevdet kendisine kurulan tuzaktan sağ olarak kurtulabilecek mi? Tevfik Azize'ye Cevdet'in öldüğünü söylüyor. Tüm gelişmeler Vatanım Sensin'in yeni bölümünde olacak.
29.09.2021Gündem
'Vatanım Sensin' yapımcısından Atatürk açıklaması
'Vatanım Sensin' yapımcısından Atatürk açıklaması'Vatanım Sensin' dizisinin 10 Kasım'da yayınlanan bölümündeki Atatürk sahnesi büyük beğeni kazanmış ve diziye Atatürk karakterinin dahil edileceği iddia edilmişti. Yapımcıdan konuyla ilgili açıklama geldi.
30.11.2016Magazin
Göz6 evinde şoke eden ayrılık! İpler kopuyor...
Göz6 evinde şoke eden ayrılık! İpler kopuyor...Göz6 izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. TV8 ekranlarında yayınlanan Göz6'da Serenay ile Berna Kekliker arasında ipler kopuyor. Göz6 tüm merak edilen soruların yanıtları ile haberimizde yer alıyor...
29.09.2021Gündem
Çocuk yetiştirmenin sırları
Çocuk yetiştirmenin sırlarıRehberlik ve Psikolojik Danışmanlık, Anne Koçu gibi uzmanların konuk olacağı Aile Festivali, 7 Mayıs – 18 Haziran tarihleri arasında Akbatı AVYM’de ziyaretçilerini ağırlayacak.
6.05.2016Eğitim
Ünlü isimler çocuklar için bir araya geldi!
Ünlü isimler çocuklar için bir araya geldi!Ünlü modacı Mehmet Köymen’in “2016 Summer Haute Couture” defilesi “Çocuk Eğitim Derneği” (ÇED) yararına Fransız Sarayı’nda gerçekleşti...
21.04.2016Kültür Sanat
O Ses Çocuklar ne zaman başlıyor? Yeni jürisi açıklandı...
O Ses Çocuklar ne zaman başlıyor? Yeni jürisi açıklandı...O Ses Çocuklar 2016'nın başlamasına çok az bir zaman kaldı. TV8 birbirinden eğlenceli yarışmalarla ekrana gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda biten O Ses Türkiye yerini O Ses Çocuklara bıraktı. Peki, O Ses Çocuklar ne zaman başlıyor? İşte cevabı ve yeni jüri üyeleri...
29.03.2016Magazin
'O Ses Çocuklar' yarışmasında jüri üyeleri belli oldu
'O Ses Çocuklar' yarışmasında jüri üyeleri belli olduTV 8 ekranlarında yayınlanan 'O Ses Çocuklar' yarışmasında jüri koltuğunda Burak Kut, Hadise ve Oğuzhan Koç oturacak.
24.03.2016Televizyon
TV8'den ayrılan sunucunun koltuğuna geçen isim belli oldu
TV8'den ayrılan sunucunun koltuğuna geçen isim belli olduTuba Ünsal'ın yeni projeleri nedeni ile ayrılması üzerine bugünden itibaren 'Aramızda Kalmasın' ekibine oyuncu ve sunucu Gamze Karaman katıldı...
17.11.2014Magazin
Canlı yayını ağlayarak terk etti!
Canlı yayını ağlayarak terk etti!TV8 ekranlarında sabah kuşağında yayınlanan Aramızda Kalmasın’da Jess Molho ve Funda Özkalyoncu ile birlikte sunuculuğunu yaptığı programda Tuba Ünsal bugün veda etti.
14.11.2014Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Jess Molho ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki jess molho haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.