YataÄŸan

YataÄŸan

Son dakika yatağan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yatağan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yatağan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

YataÄŸan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yatağan gelişmeleri de dahil olmak üzere 504 yatağan haberi bulunmuştur. Tüm yatağan haberleri aşağıda listelenmiştir.
MuÄŸla YataÄŸan’da 2 kiÅŸiyi silahla vuran ÅŸüpheli yakalandı
MuÄŸla YataÄŸan’da 2 kiÅŸiyi silahla vuran ÅŸüpheli yakalandıMuÄŸla’nın YataÄŸan ilçesinde 2 kiÅŸiyi silahla yaralayarak kaçan ÅŸahıs, jandarma ve polis ekiplerinin baÅŸarılı operasyonuyla yakalandı.
26.09.2024Gündem
Ä°srail askerleri tarafından öldürülen AyÅŸenur Ezgi Eygi'nin dedesi: Cenazenin gelmesini bekliyoruz
Ä°srail askerleri tarafından öldürülen AyÅŸenur Ezgi Eygi'nin dedesi: Cenazenin gelmesini bekliyoruzBatı Åžeria'da Ä°srail askerlerince öldürülen AyÅŸenur Ezgi Eygi'nin MuÄŸla'nın YataÄŸan ilçesinde yaÅŸayan dedesi evinde taziyeleri kabul etti.
12.09.2024Gündem
Milliyet Arkeoloji ile 'YaÅŸayan Tarih'e Yolculuk
Milliyet Arkeoloji ile 'Yaşayan Tarih'e YolculukMilliyet Arkeoloji dergisi, 18 Ağustos Pazar günü yayımlanacak 40. sayısında Muğla'nın Yatağan ilçesinde bulunan Stratonikeia Antik Kenti'ni mercek altına alıyor. Ayrıca dergi, Muğla'dan İstanbul'a uzanarak okurları önce fotoğrafçı Timurtaş Onan'ın kitabıyla İstanbul'un tarihî hanlarına, ardından da Bizans Dönemi'nde yapılmış ve daha sonra camiye çevrilmiş üç kültür mirasına götürüyor.
19.08.2024YaÅŸam
Türkiye yangınlarla mücadele ediyor! Bakan Yumaklı açıkladı: EndiÅŸeye sevk edecek herhangi bir yangın yok
Türkiye yangınlarla mücadele ediyor! Bakan Yumaklı açıkladı: EndiÅŸeye sevk edecek herhangi bir yangın yokSıcak hava ve ihmal sonucu Türkiye’nin dört bir yanında çıkan orman yangınları devam ediyor. Tarım ve Orman Bakanı Ä°brahim Yumaklı, Ula Yönetim Merkezi'nde MuÄŸla'da çıkan orman yangınlarına iliÅŸkin açıklamalarda bulundu. Son geliÅŸmelerle ilgili bilgi aktaran Bakan Yumaklı, "5 yangından bir tanesi kontrol altına alındı. PerÅŸembe sabahından ÅŸu ana kadar 247 yangına müdahale edildi. 241'i kontrol altına alındı. VatandaÅŸlarımıza geçmiÅŸ olsun. Åžu an için bizi endiÅŸeye sevk edecek herhangi bir yangın yok" dedi. İçiÅŸleri Bakanı Yerlikaya, MuÄŸla'daki orman yangınlarına neden olan 3 şüphelinin gözaltına alındığını bildirdi.
18.08.2024Gündem
MuÄŸla BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkanı kim oldu, hangi partiden? 31 Mart MuÄŸla yerel seçim sonuçları: Ä°lçelerde hangi partiler kazandı? YSK MuÄŸla aday listesi
MuÄŸla BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkanı kim oldu, hangi partiden? 31 Mart MuÄŸla yerel seçim sonuçları: Ä°lçelerde hangi partiler kazandı? YSK MuÄŸla aday listesiMuÄŸla yerel seçim sonuçları için geri sayım baÅŸladı. 31 Mart 2024 Pazar günü milyonlarca seçmen sandık başına gidecek. Hızlı ve güvenilir sonuçlar gazetevatan'da takip edilebilecek. Oy kullanma saatinin bitmesinin ardından belediye baÅŸkanları, meclis üyeleri, belediye meclis üyelerine ait veriler açıklanmaya baÅŸlanacak. Ä°l il, ilçe ilçe seçim sonuçlarını haberimizden takip edin. MuÄŸla iline ait seçim sonuçları da bu ekrandan aktarılacak. 11 ilçenin olduÄŸu MuÄŸla BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkanlığının kazanan aday, partisi ve aldığı oy oranı haberimizde olacak. Ä°ÅŸte Yüksek Seçim Kurulu MuÄŸla aday listesi
24.03.2024Gündem
Linyit Kullanım Alanları Nelerdir? Linyitin Günlük Hayatta Kullanıldığı Yerler...
Linyit Kullanım Alanları Nelerdir? Linyitin Günlük Hayatta Kullanıldığı Yerler...Bu yazının ana konusu olan linyit hakkında ne kadar bilgi sahibisiniz? Linyit ülkemizde çıkarılan bir madendir ve genellikle evleri ısıtmak amacıyla kullanıldığı bilinmektedir. Fakat birçok sektörde linyit kullanımı devam etmektedir. Bir kömür türü olarak bilinen linyit kahverengi rengindedir. Kömür çeÅŸitleri içerisinde en düşük sırada yerini almaktadır. En alt sırada yer almasının sebebi ise ısıtma potansiyelinin diÄŸer kömür türlerine göre oldukça düşük olmasından kaynaklanmaktadır.Â
1.02.2024YaÅŸam
MuÄŸla’da 24 saatte 83 litre sahte alkol ele geçirildi
MuÄŸla’da 24 saatte 83 litre sahte alkol ele geçirildiMuÄŸla genelinde jandarma ekiplerince gerçekleÅŸtirilen operasyonlarda 24 saat içinde toplam 83 litre sahte alkol ele geçirildi.
26.12.2023Gündem
Yaya geçidinde Sıla'ya çarpıp ölümü neden olan sürücünün yargılandığı davada karar çıktı
Yaya geçidinde Sıla'ya çarpıp ölümü neden olan sürücünün yargılandığı davada karar çıktıMuÄŸla'nın MenteÅŸe ilçesinde yaya geçidinde lise öğrencisi Sıla Akgül'e (15) çarpıp, ölümüne neden olan otomobil sürücüsü Tolga YaÄŸcı'nın (30) 'taksirle ölüme neden olma suçundan' 6 yıla kadar hapis istemiyle yargılandığı davada karar çıktı. Hakim, YaÄŸcı'ya önce 4 yıl hapis cezası verdi ardından 'iyi hal' indirimiyle bu cezasını 3 yıl 4 aya indirip, 24 ayda ödenmek üzere 24 bin 300 lira para cezasına çevirdi.
19.10.2023Gündem
Eski bakan Nihat Zeybekci trafik kazası geçirdi
Eski bakan Nihat Zeybekci trafik kazası geçirdiEkonomi eski bakanlarından Nihat Zeybekci, MuÄŸla’nın Ula ilçesinde trafik kazası geçirdi. Hurdaya dönen araçtan yaralı kurtulan Zeybekci ve arkadaşına ilk müdahaleyi yoldan geçen ebe yaptı.
12.06.2023Gündem
MuÄŸla il, ilçeler canlı seçim sonuçları 2023: 14 Mayıs MuÄŸla CumhurbaÅŸkanı, milletvekili oy oranları... MuÄŸla hangi parti kazandı?
MuÄŸla il, ilçeler canlı seçim sonuçları 2023: 14 Mayıs MuÄŸla CumhurbaÅŸkanı, milletvekili oy oranları... MuÄŸla hangi parti kazandı?MuÄŸla il, ilçeler seçim sonuçları, 14 Mayıs genel seçim sonuçları ve CumhurbaÅŸkanı oy sayıları kapsamında yer alacak. Gazete vatan seçim 2023 sayfasında canlı oy oranları yer alacak. MuÄŸla ilina ait seçim sonuçları, oy oranlarını YSK'nın seçim yasaklarını kaldıracağı saat 21:00'dan itibaren canlı olarak aktarılacak. Genel seçimlerde oy kullanacak 64 milyondan fazla seçmen Türkiye'nin kaderini belirleyecek. Seçmen sayısının hatırı sayılır miktarda olduÄŸu MuÄŸla'da il seçim sonuçlarının yanısıra MuÄŸla ilçelerde seçim yarışında olacak partilerin oy oranları da belli olacak. 2023 CumhurbaÅŸkanı ve milletvekili seçim sonuçları an be an gazete vatan seçim 2023 sayfasında olacak. Peki MuÄŸla'da hangi parti kazandı? MuÄŸla'da CumhurbaÅŸkanı oy sayıları kaç oldu? MuÄŸla canlı seçim sonuçları..
14.05.2023Seçim
Figen Çoban cinayetinde yeni geliÅŸme! 6 yaşındaki oÄŸullarının ifadesi ortaya çıktı
Figen Çoban cinayetinde yeni geliÅŸme! 6 yaşındaki oÄŸullarının ifadesi ortaya çıktıMuÄŸla'nın YataÄŸan ilçesinde, evinde üzerine benzin döküp kendini ateÅŸe verdiÄŸi ileri sürülen Figen Çoban'ın (40), eÅŸi Mehmet Emin Ata Çoban (44), kayınbiraderi Süleyman Çoban (43) ve kayınvalidesi Hatice Çoban (65) tarafından yakıldığının ortaya çıktığı olayla ilgili iddianame hazırlandı. Çiftin 6 yaşındaki oÄŸullarının ifadesinde, babasının annesini yaktığını söylediÄŸine de iddianamede yer verildi. Çoban'ın eÅŸi, kayınbiraderi ve kayınvalidesi için 'ağırlaÅŸtırılmış müebbet', komÅŸusu Vahit Sarı (52) için ise 5 yıla kadar hapis cezaları talep edildi.
10.05.2023YaÅŸam
Babaya 'intihar' süsü! Sevgilisiyle plan yapıp itiraf etti: Tülbentle tuttum, simsiyahtı
Babaya 'intihar' süsü! Sevgilisiyle plan yapıp itiraf etti: Tülbentle tuttum, simsiyahtıMuÄŸla'da korkunç bir cinayet olayı yaÅŸandı. Sevgilisiyle birlikte plan yapan 20 yaşındaki AyÅŸegül, babasını öldürdü. Babasını öldürmek için çeÅŸitli yöntemler deneyen AyÅŸegül ve sevgilisi, o gece neler yaÅŸandığını tek tek itiraf etti. Öte yandan AyÅŸegül, babasını neden öldürdüğünü de söyledi. Ä°ÅŸte haberin detayları...
26.03.2023Gündem
Tavana asılı bulunmuÅŸtu; kızı, erkek arkadaşıyla plan yapıp öldürmüÅŸ
Tavana asılı bulunmuÅŸtu; kızı, erkek arkadaşıyla plan yapıp öldürmüÅŸMuÄŸla'nın YataÄŸan ilçesinde, geçen yıl iple tavana asılı halde cesedi bulunan ve intihar ettiÄŸi düşünülen Samet Bulut'un (49), kızı AyÅŸegül Bulut (20) ve erkek arkadaşı Mehmet KaradaÄŸ (30) tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Bulut, jandarmadaki ifadesinde, kendisine 16 yaşından bu yana cinsel istismarda bulunduÄŸunu iddia ettiÄŸi babasını ilaçla bayıltarak insülin iÄŸnelerini vücuduna enjekte ettiÄŸini ve erkek arkadaşıyla iple tavana asarak öldürdüklerini anlattı. Adliyeye sevk edilen Bulut, erkek arkadaşı KaradaÄŸ ve onun cinayete iÅŸtirak ettiÄŸi ileri sürülen aÄŸabeyi Halil Ä°brahim KaradaÄŸ tutuklandı.
23.03.2023Gündem
CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan'dan 6'lı masaya tepki: Karşımıza aday çıkaramadılar
CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan'dan 6'lı masaya tepki: Karşımıza aday çıkaramadılarCumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan, MuÄŸla'daki toplu açılış töreninde, "Bay Kemal, sen bu teröristlerle dirsek dirseÄŸe dolaÅŸtın. Cezaevlerindeki teröristleri de 'Nasıl çıkarırız?' diye bunun gayreti içerisindesin. BoÅŸuna uÄŸraÅŸma, o teröristler öyle oralardan çıkamazlar. Bu ÅŸimdiden vadediyor. Diyarbakır'da 51 vatandaşımızın ölümüne neden olan DemirtaÅŸ deÄŸil miydi? Çıkmış 'Onları çıkaracağım' diyor. Bu millet sana bu yolu açmaz. Bu millet, kan emicilere bu ülkede yol vermez" dedi.
14.01.2023Gündem
Genç komiser ÅŸehit oldu! Görev dönüÅŸü acı olay
Genç komiser ÅŸehit oldu! Görev dönüÅŸü acı olayMuÄŸla Emniyet Müdürlüğü AsayiÅŸ Åžube Müdürlüğünde görevli Komiser Ekrem Uyar, Bodrum'dan MenteÅŸe ilçesine görev dönüşü içinde bulundukları aracın uçuruma yuvarlanması sonucu görev ÅŸehidi oldu.
31.12.2022YaÅŸam
38 haftalık hamile Kübra'nın ölüm sebebi belli oldu
38 haftalık hamile Kübra'nın ölüm sebebi belli olduMuÄŸla'nın YataÄŸan ilçesinde, eÅŸi tarafından evde hareketsiz halde bulunan 38 haftalık hamile Kübra Tavas'ın (25), ön otopsi raporu çıktı. Raporda, Kübra Tavas'ın aort (ana atardamar) yırtılması sonucu hayatını kaybettiÄŸi belirtildi.
27.12.2022YaÅŸam
EÅŸi salonda hareketsiz halde buldu! 38 haftalık hamile Kübra, karnındaki bebeÄŸiyle öldü
EÅŸi salonda hareketsiz halde buldu! 38 haftalık hamile Kübra, karnındaki bebeÄŸiyle öldüMuÄŸla'nın YataÄŸan ilçesinde, 38 haftalık hamile Kübra Tavas (25), eÅŸi tarafından evde hareketsiz halde bulundu. Tavas'ın öldüğü belirlenirken, karnındaki bebeÄŸi de kurtarılamadı. Tavas'ın cesedi, ölüm nedeninin belirlenmesi için adli tıpa gönderildi.
26.12.2022YaÅŸam
15 yaşındaki lise öÄŸrencisi kazada yaÅŸamını yitirdi
15 yaşındaki lise öÄŸrencisi kazada yaÅŸamını yitirdiMuÄŸla'nın MenteÅŸe Ä°lçesi SalihpaÅŸalar Mahallesinde meydana gelen trafik katasında lise öğrencisi yaÅŸamını yitirdi.
14.12.2022YaÅŸam
BeÅŸiktaÅŸ - Serik Belediyespor maçı Tek Maç ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli.com’da
BeÅŸiktaÅŸ - Serik Belediyespor maçı Tek Maç ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli.com’daDerbide Galatasaray'a kaybeden ve birçok sakat futbolcusu bulunan BeÅŸiktaÅŸ, Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur maçında TFF 2. Lig ekibi Serik Belediyespor'u konuk ederken siz de bu mücadelenin heyecanını Canlı iddaa ve 100'e yakın bahis seçeneÄŸiyle Misli.com’da yaÅŸayabileceksiniz.
9.11.2022Ä°ddaa
TOKÄ° arsa listesi ve yerleri! TOKÄ° arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak?
TOKÄ° arsa listesi ve yerleri! TOKÄ° arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak?'Ä°lk Evim Ä°lk Ä°ÅŸ Yerim' kampanyası kapsamında 1 milyon arsa ve 10 bin iÅŸ yeri için baÅŸvurular baÅŸladı. Toplu Konut Ä°daresi BaÅŸkanlığı tarafından yapılacak arsaların hangi illerde olacağı belli oldu. Peki, TOKÄ° arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? Ä°ÅŸte TOKÄ° arsa listesi…
11.10.2022Ekonomi
TOKÄ°'nin arsa ve iÅŸ yeri listesi belli oldu! Ä°ÅŸte illere göre tahsis edilen yerler
TOKÄ°'nin arsa ve iÅŸ yeri listesi belli oldu! Ä°ÅŸte illere göre tahsis edilen yerlerToplu Konut Ä°daresi BaÅŸkanlığı kapsamında duyurulan 'Ä°lk Evim Arsa' ve 'Ä°lk Ä°ÅŸ Yerim' projesindeki yerlerin hangi illerde yapılacağı belli oldu.
10.10.2022Ekonomi
Tam Bana Göre Festival Ankara 2022! Gençlik festivali ücretli mi, Tam Bana Göre Festival nerede, konser programı ne?
Tam Bana Göre Festival Ankara 2022! Gençlik festivali ücretli mi, Tam Bana Göre Festival nerede, konser programı ne?Tam Bana Göre Gençlik Festivali'nin 2'ncisi bugün CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan'ın katılımıyla baÅŸladı. Peki, Tam Bana Göre Festivali ücretli mi, Tam Bana Göre Gençlik Festivali nerede, festival programı ne?
Hastası uzman çavuÅŸun darbetmediÄŸi ortaya çıkan doktor, memurluktan çıkarıldı
Hastası uzman çavuÅŸun darbetmediÄŸi ortaya çıkan doktor, memurluktan çıkarıldıMuÄŸla EÄŸitim ve AraÅŸtırma Hastanesi'nde, 14 Mart Tıp Bayramı'nda Uzman ÇavuÅŸ Ali AladaÄŸlı'nın (32) saldırısına uÄŸradığını iddia ederek ÅŸikayetçi olan, fakat ortaya çıkan görüntülerle darbedilmediÄŸi belirlenen ve savcılık tarafından yürütülen soruÅŸturma kapsamında Fetullahçı Terör Örgütü / Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) üyesi olduÄŸu iddiasıyla MuÄŸla ValiliÄŸi tarafından 2 ay açığa alınmasına karar verilen Dr. Tahir Tarımer, SaÄŸlık Bakanlığı'nca memurluktan ihraç edildi.
2.08.2022Gündem
Muharrem Ä°nce: Meclis’te kavga ediyor gibi gözüküp, MuÄŸla'da rant konusunda birleÅŸeceksiniz
Muharrem Ä°nce: Meclis’te kavga ediyor gibi gözüküp, MuÄŸla'da rant konusunda birleÅŸeceksinizMemleket Partisi Genel BaÅŸkanı Muharrem Ä°nce, bir dizi ziyaretler ve açılışlar için geldiÄŸi MuÄŸla'da, "Meclis’te kavga ediyor gibi gözüküp, MuÄŸla'da rant konusunda birleÅŸeceksiniz. Sizi deÅŸifre edeceÄŸim. Kapalı kapılar ardında ne dolaplar çevirdiÄŸinizi millete anlatacağım. Sarayla ortaklık yapan kimmiÅŸ anlatacağım" dedi.
2.08.2022Siyaset
'Osmaniye Grubu'na operasyon! Çete liderinin 50 suç kaydı çıktı
'Osmaniye Grubu'na operasyon! Çete liderinin 50 suç kaydı çıktıMuÄŸla'da, bir evden 550 bin liralık ziynet eÅŸyası çalan 3'ü kadın 5 kiÅŸi yakalandı. 'Osmaniye Grubu' olarak adlandıran çetenin lideri Emine D.'nin (50) 50 suç kaydının bulunduÄŸu belirtildi.
26.07.2022YaÅŸam

Benzer Haber Etiketleri

Yatağan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yatağan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.