Yara Bandı

Yara Bandı

Son dakika Yara Bandı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Yara Bandı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Yara Bandı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yara Bandı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yara bandı gelişmeleri de dahil olmak üzere 87 yara bandı haberi bulunmuştur. Tüm yara bandı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yara bandı bu şekilde kullanınca yaralar daha çabuk iyileşiyormuş!
Yara bandı bu şekilde kullanınca yaralar daha çabuk iyileşiyormuş!Yara bandı kullanımıyla ilgili birçok insanı şaşırtan bir keşif yapıldı. Meğer yıllardır yanlış kullanıyormuşuz! Sosyal medyada yayılan bir video konuya bakışı tamamen değiştirdi.
4.07.2024Yaşam
Eskişehir'de, dilencilere para vermek yasaklandı! Dikkat çeken karar
Eskişehir'de, dilencilere para vermek yasaklandı! Dikkat çeken kararEskişehir Valiliği, çocuklar ve engelli bireylerden kağıt mendil, yara bandı, çiçek, su ve benzeri ürünlerin satın alınmasının, dilencilik yapan kişilere, dilendirilen çocuk veya engellilere para verilmesinin yasaklandığını açıkladı.
12.10.2023Yaşam
İstanbul'un suyu gerçek anlamda bitti: Kesintiler başlayacak
İstanbul'un suyu gerçek anlamda bitti: Kesintiler başlayacakSonbaharın gelişiyle İstanbul’da yağışlar başladı. Ancak Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu, yağışların şehrin su sorununa çözüm olmayacağını, daha büyük bir sistem değişikliği yapılması gerektiğini söyledi. Kadıoğlu, “İstanbul’un suyu gerçek anlamda bitti. Yeni çözümler yaratılması lazım” dedi.
30.09.2023Ekonomi
Nasır Bandı Nasıl Kullanılır? Nasır Bandı Kullanırken Yapılması Gerekenler...
Nasır Bandı Nasıl Kullanılır? Nasır Bandı Kullanırken Yapılması Gerekenler...Nasır bandı, vücuttaki nasırın üzerine yapıştırılarak belirli bir süre orada tutulmasıyla derinin yumuşamasını sağlayan bir banttır. Yumuşayan deriden nasırın kolaylıkla soyulması da beraberinde gelmektedir. Görünüşü itibariyle yara bandını anımsatan ancak özel bir yapıya sahip olan nasır bandı sıklıkla kullanılmaktadır. Nasırın durumuna göre geçici ya da kalıcı rahatlama sağlayabilen medikal bir üründür. Aynı zamanda nasır bandı kullananların birçoğu bu üründen memnun kaldığını belirtmiştir.
4.07.2023Sağlık
Evliliği bitiren sorun! Tüm çiftleri ilgilendiriyor, istememek 'kusur' sayılıyor
Evliliği bitiren sorun! Tüm çiftleri ilgilendiriyor, istememek 'kusur' sayılıyorEvli çiftlerin birçoğu bu sorunu yaşıyor. Kadın ya da erkeğin çeşitli sebeplere bağlı olarak çocuk istememesi söz konusu olabiliyor. Özellikle yeni evli sayılabilecek çiftlerden bir taraf, karşı tarafın hiç çocuk istemediğini öğrendiğinde büyük bir şok ile karşılaşıyor, tartışmalar büyüyor. Bu da en sonunda çiftleri boşanmanın eşiğine getirebiliyor. Çocuk istememenin 'kusur' sayıldığı kararlar da mevcut. Uzman isimler konuya ilişkin önemli detaylara yer verdi...
14.01.2023Gündem
Sergen Deveci kimdir? Sergen Deveci’nin sağlık durumu nasıl?
Sergen Deveci kimdir? Sergen Deveci’nin sağlık durumu nasıl? Amasya'nın Merzifon ilçesinde trafik kazası yapan 'Baş Belası' tiyatro ekibinde yer alan Sergen Deveci, Özgür Ayaz, Burak Gülçebi, Melis İşiten, Uğur Şalvarcıoğlu, Ceyhun Fersoy ve Filiz Özbek, ambulanslarla Merzifon ve Suluova'daki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alınmıştı. Sergen Deveci’nin durumu ciddiyetini koruyordu. Hastaneden alınan bilgiye göre; kazada yaralanan Sergen Deveci yapılan müdahalelerin ardından hayati tehlikeyi atlattı. Vücudunda kırıklar olan Deveci'nin bilinci açık olduğu, kontrol amaçlı yoğun bakımda tutulduğu öğrenildi. Peki, Sergen Deveci kimdir, kaç yaşında? Sergen Deveci’nin sağlık durumu nasıl? Trafik kazası geçiren tiyatrocu Sergen Deveci nasıl, sağlık durumu iyi mi? İşte Sergen Deveci ile ilgili detaylar…
21.11.2022Magazin
Nalan evden kaçtı! Camdaki Kız 57. bölümde neler oldu?
Nalan evden kaçtı! Camdaki Kız 57. bölümde neler oldu?Kanal D'nin sevilen dizisi Camdaki Kız, 17 Kasım Perşembe akşamı yeni bölümü ile seyirciyle buluştu. Heyecanın hiç düşmediği bölümde yaşananlar Kanal D izleyicilerini şaşırttı. Psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı adlı kitabından uyarlanan Camdaki Kız dizisinde yapımcılığı Onur Güvenatam üstleniyor. Başrollerinde ise Burcu Biricik, Devrim Yakut, Enis Arıkan, Feri Baycu Güler, Feyyaz Şerifoğlu, Hamza Yazıcı ve Hande Ataizi gibi önemli isimler yer alıyor. Peki, Camdaki Kız 57. bölümde neler oldu?
18.11.2022Magazin
BİM aktüel 31 Mayıs 2022 kataloğu! BİM 31 Mayıs 2022 kataloğu ile bu hafta neler var? 31 Mayıs BİM aktüel 2022 ürünler listesi!
BİM aktüel 31 Mayıs 2022 kataloğu! BİM 31 Mayıs 2022 kataloğu ile bu hafta neler var? 31 Mayıs BİM aktüel 2022 ürünler listesi!BİM 31 Mayıs 2022 kataloğu yayınlandı. BİM'de bu salı da birbirinden çeşitli aktüel ürünler indirimli fiyatlarıyla raflardaki yerini alacak. BİM'de 31 Mayıs Salı günü Queen 3 Katlı Tuvalet Kağıdı 24'lü 79,90 TL ve Hipp Islak Havlu 3×52'li 29,90 TL'den, Asterion Anti-Bakteriyel Temizlik Bezi 4'lü 19,90 TL, Miss Bulaşık Deterjanı 1'1 Litre 26,50 TL ve Parex Bulaşık Eldiveni 12,90 TL’den satışa sunulacak. İşte 31 Mayıs BİM aktüel 2022 kataloğu ile aktüel ürünler listesi…
31.05.2022Ekonomi
Köy evinde bu halde basıldılar! 31 kişiye 56  bin lira para cezası
Köy evinde bu halde basıldılar! 31 kişiye 56  bin lira para cezasıManisa'nın Akhisar ilçesinde bir bağ evinde horoz dövüştürdüğü belirlenen 31 kişiye toplam 56 bin lira para cezası uygulandı. Operasyonda, hakkında kasten öldürme suçundan 13 yıl 5 ay hapis cezası bulunan bir firari hükümlü de yakalandı.
8.05.2022Gündem
Berk Oktay set kazası geçirdi! Burnundaki yara bandı dikkat çekti
Berk Oktay set kazası geçirdi! Burnundaki yara bandı dikkat çekti'Yasak Elma' dizisinde 'Çağatay' karakterine hayat veren Berk Oktay, mutlu bir beraberlik sürdürdüğü Yıldız Çağrı Atiksoy'la yaklaşan kış sezonu öncesi alışveriş turuna çıktı. Neşesi yerinde olan yakışıklı oyuncu, burnundaki yara bandının nedenini açıkladı.
9.10.2021Magazin
Migren tedavisinde kullanılan aşılar uygulanmaya başlandı
Migren tedavisinde kullanılan aşılar uygulanmaya başlandıBeyin Sağlığı Derneği Başkanı Prof. Dr. Derya Uludüz, "Türkiye'de de iki firma geçen hafta kullanım onayı aldı ve ürün eczanelere girdi. Şu an için ürünler geri ödeme kapsamında bulunmuyor." dedi.
12.05.2021Sağlık
Türk öğrencilere uluslararası bilim yarışmasında 2 altın madalya
Türk öğrencilere uluslararası bilim yarışmasında 2 altın madalyaTürkiye'den iki lise öğrencisi, Endonezya'da düzenlenen uluslararası bilim yarışmasında mühendislik ve bilim alanındaki 2 ayrı projeyle altın madalyaya layık görüldü.
Biten ilişkinin ardından toparlanma yolları
Biten ilişkinin ardından toparlanma yollarıUzman Klinik Psikolog Merve Kırna, biten ilişkinin ardından toparlanma yolları konusunda önemli açıklamalarda bulundu.
6.10.2019Sağlık
Acemi kasaplara uyarı
Acemi kasaplara uyarıOrtopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı’ndan Dr. Öğretim Üyesi Zekeriya Okan Karaduman, “Yanlış ve yetersiz müdahale hastayı hayati tehlikeye sokabilir” dedi.
9.08.2019Sağlık
Yeni nesil yara bantları daha çabuk iyileştirecek
Yeni nesil yara bantları daha çabuk iyileştirecekİnsan hayatına pek çok açıdan dokudan son teknoloji, özellikle sağlık söz konusu olduğunda hayat kurtarıyor. Bunun son örneği ise vücut ısısıyla yaraları daha çabuk iyileştiren yeni nesil yara bandı.
Ekmeğin içinden yara bandı çıktı
Ekmeğin içinden yara bandı çıktıTekirdağ'ın Çorlu ilçesinde bir fırından satın alınan ekmeğin içinden yara bandı çıktığı iddia edildi. Ekmeğin içindeki yara bandını görünce şaşırdığını da kaydeden Alipaşa Küpçü, "Hemen aldım o sinirle ekmek fırınına gittim 'bu nedir, niye dikkat etmiyorsunuz' dedim. 'Çocuğun eli kesilmiştir, dikkat etmemişlerdir' dedi fırıncı" diye konuştu.
14.10.2018Yaşam
Çocuğu çikolata ile kandırmaya çalışan şüpheliyi vatandaşlar yakaladı
Çocuğu çikolata ile kandırmaya çalışan şüpheliyi vatandaşlar yakaladıİzmir'in Çeşme ilçesinde, 11 yaşındaki erkek çocuğuna istismarda bulunmak için kandırmaya çalıştığı öne sürülen V.İ. (39), vatandaşlar tarafından yakalandı. Olayı öğrenip toplanan kent sakinlerinin saldırmak istediği V.İ.'yi, polis kalabalığın içinden alarak polis merkezine götürdü.
8.09.2018Yaşam
Son dakika: İstanbul'da kurban satışları başladı
Son dakika: İstanbul'da kurban satışları başladıAnadolu'nun çeşitli illerinden kamyonlara yüklenerek gece İstanbul'a getirilen kurbanlıklar, belediyelerin hazırladığı alanlarda satışa sunulmaya başladı.
6.08.2018Gündem
Son dakika... Savaş çıkabilir! NATO üyeleri...
Son dakika... Savaş çıkabilir! NATO üyeleri...İngiliz Financial Times gazetesi'nden çarpıcı bir analiz geldi. Gazete, ABD'nin Suriye'de sergilediği tutumundaki çelişkilerin artık sürdürülemez olduğunu belirtti ve terör örgütü PKK/PYD'ye verdiği desteğin NATO ülkeleri arasında doğrudan bir savaşa sebep olabileceği uyarısında bulundu.
26.02.2018Dünya
Çocuk parklarındaki büyük tehlike!
Çocuk parklarındaki büyük tehlike!Çocukların doyasıya oynadığı, sosyalleştiği ve doğanın keyfini çıkardığı parklar önemli sağlık sorunlarına da yol açabiliyor.
11.07.2017Sağlık
Yeni bir internet dizisi geliyor: Yara Bandı
Yeni bir internet dizisi geliyor: Yara BandıDijital yayınların ses getirmeye başladığı son dönemde, iddialı bir internet dizisi: “Yara Bandı” geldi!
15.06.2017Televizyon
Tıbbi cihaz tanıtımına para cezası yolda
Tıbbi cihaz tanıtımına para cezası yoldaReklam Kurulu, yönetmeliğe aykırı şekilde bazı tıbbi cihazların tanıtımının yapılması durumunda, idari para cezası da uygulayacak
4.01.2017Ekonomi
Kadınlar tuvaletinin gizli bölmesinden çıktı!
Kadınlar tuvaletinin gizli bölmesinden çıktı!Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'nın verdiği arama kararıyla, Bakırköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri Yeşilköy Hava Harp Okulu'nda arama başlattı
29.09.2021Gündem
Marmara’da oluşan depremler ciddi bir uyarı
Marmara’da oluşan depremler ciddi bir uyarıKocaeli Üniversitesi (KOÜ) Jeofizik Mühendisliği Bölümü’nden Prof. Dr. Şerif Barış son günlerde Marmara Denizi’nde oluşan depremleri yorumladı..
30.07.2016Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Yara Bandı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yara bandı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.