Walmart

Walmart

Son dakika walmart haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan walmart ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını walmart haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Walmart

haberleri sayfasında son dakika yaşanan walmart gelişmeleri de dahil olmak üzere 94 walmart haberi bulunmuştur. Tüm walmart haberleri aşağıda listelenmiştir.
ABD perakende devi Walmart Türkiye’de ofis açıyor
ABD perakende devi Walmart Türkiye’de ofis açıyorAmerikan Şirketler Derneği (AmCham) Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Tankut Turnaoğlu, ABD’de perakendenin neredeyse yüzde 10-15’ini yöneten çok uluslu ABD şirketi Walmart’ın Türkiye’de ofis açacağını belirterek, “Walmart, Türkiye’den alımlara başlıyor. Mobilya bunlardan biri, dondurulmuş gıda bunlardan bir başkası. Şu anda 2-3 alanda Türkiye’yi bir tedarik merkezi olarak görüyorlar” dedi.
26.10.2024Ekonomi
Dünyanın en zengin aileleri belli oldu! Birinci sıradan giriş yaptı
Dünyanın en zengin aileleri belli oldu! Birinci sıradan giriş yaptıAbu Dhabili Nahyan Hanedanı ilk kez Bloomberg'in yıllık zenginler sıralamasına girdi. Böylece Nahyan Ailesi, Walmart'ın sahiplerini geride bıraktı. Sıralamadaki yeri herkesi şaşırttı.
8.12.2023Ekonomi
Bitcoin hırsızı çift suçunu itiraf etti 4,5 milyar dolarlık vurgun
Bitcoin hırsızı çift suçunu itiraf etti 4,5 milyar dolarlık vurgunAmerika’da bir karı koca, ülke tarihinin en büyük Bitcoin hırsızlığı vakalarından birinde suçlarını kabul etti. 2016 yılında yapılan soygunun çift yakalandığındaki piyasa değeri 4,5 milyar dolara karşılık geliyor.
5.08.2023Yaşam
Emeklilik hayali Tiktok sayesinde gerçek oldu
Emeklilik hayali Tiktok sayesinde gerçek olduEmeklilik hayali kuran milyonları ilgilendiren haber! ABD'de süpermarkette çalışan 82 yaşındaki bir savaş gazisi, TikTok'ta başlatılan kampanya sonucunda emekli oldu.
10.01.2023Dünya
ABD'de uçak kaçıran kişi, düşürmekle tehdit etti
ABD'de uçak kaçıran kişi, düşürmekle tehdit ettiABD'de bir şahıs kaçırdığı uçağı, Missisippi eyaletindeki bir süpermarkete düşürmekle tehdit etti.
3.09.2022Dünya
Organik çilekler ABD ve Kanada arasında kriz çıkardı! Salgından sorumlu tutuluyor...
Organik çilekler ABD ve Kanada arasında kriz çıkardı! Salgından sorumlu tutuluyor...Organik çilekler Kanada ile ABD arasında kriz çıkardı. Amerika Birleşik Devletleri ve Kanada'daki çeşitli sağlık kurumları, mart ve nisan aylarında satın alınan organik çileklerle potansiyel olarak bağlantılı bir hepatit A salgını araştırıyor.
30.05.2022Dünya
Tarihi kripto para vurgununda 'Türk Martha Stewart' detayı!
Tarihi kripto para vurgununda 'Türk Martha Stewart' detayı!Kripto para tarihinin en büyük vurgununda ayrıntılar ortaya çıktı. 2016 yılında kripto para borsası Bitfinex hack'lendiğinde yaklaşık 3.6 milyar dolar değerinde kripto para çalındı. Dünya dün, ABD Adalet Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya kilitlendi. Milyarlık vurgunun kilit isimleri olan evli çiftin yakalandığı açıklandı. Bitcoinleri aklamak için komplo kurdukları tespit edilen çift, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Milyarlık vurgunda bir de şoke eden detay vardı...
10.02.2022Dünya
Kripto para piyasası görülmemiş vurgun! 'Ele geçirilen en büyük miktar'
Kripto para piyasası görülmemiş vurgun! 'Ele geçirilen en büyük miktar'Kripto para piyasası bu Bitcoin vurgununu konuşuyor, akılalmaz dolandırıcılık yöntemi ABD’ye damga vurdu. Bugüne kadar böylesi görülmedi. Yetkililer ele geçirilen miktarın bugüne kadar görülmemiş büyüklükte olduğunu açıkladı. Ilya Litchtenstein ve Heather Morgan'ın kripto para üzerinden yaptığı vurgunun detayları...
9.02.2022Gündem
Metaverse nedir, nasıl oynanır? Metaverse arsa alma ne anlama geliyor, platformdan nasıl arsa alınır?
Metaverse nedir, nasıl oynanır? Metaverse arsa alma ne anlama geliyor, platformdan nasıl arsa alınır?Ovr isimli oyun tabanlı Metaverse platformunda, Türkiye’de 20 bin, İstanbul’da 11 bini aşkın parsel satıldı. Dünyanın 1.6 trilyon parsele bölündüğü bu sanal evrende Türkiye’nin en değerli arazileri çoktan satın alınmış, Çırağan Caddesi üzerinde parsel bulmak imkânsız hale geldi. İstanbul’da ortalama bir parselin bedeli 200 lirayken, Bağcılar’da bir Metaverse parseli 135 lira, Ortaköy sahilinde ise parsel bedeli 500 liraya kadar çıkıyor. Peki, Metaverse nedir, nasıl oynanır? Metaverse arsa alma ne anlama geliyor, platformdan nasıl arsa alınır?
30.12.2021Gündem
Metaverse'te İstanbul parsel parsel satılıyor! Almak imkansız
Metaverse'te İstanbul parsel parsel satılıyor! Almak imkansızOvr isimli oyun tabanlı Metaverse platformunda, Türkiye’de 20 bin, İstanbul’da 11 bini aşkın parsel satıldı. Dünyanın 1.6 trilyon parsele bölündüğü bu sanal evrende Türkiye’nin en değerli arazileri çoktan satın alınmış durumda. Çırağan Caddesi üzerinde parsel bulmak imkânsız. Stadyum, saray, cami, köprü gibi sembol alanlar çoktan satılmış. İstanbul’da ortalama bir parselin bedeli 200 lira. Bağcılar’da bir Metaverse parseli 135 lirayken, Ortaköy sahilinde bu rakam 500 liraya çıkıyor. İstanbul’da geniş bir sanal arazi almanın bedeli ise 20 bin liralara ulaşıyor.
Dev mağazaya ‘paslı çivi’ şoku! 10 milyon dolar tazminata mahkum edildi
Dev mağazaya ‘paslı çivi’ şoku! 10 milyon dolar tazminata mahkum edildiABD'nin en büyük mağaza zinciri Walmart'ın başı 2015'de yaşanan ve 2017'de mahkemeye taşınan olay yüzünden belaya girdi. Mağazada ayağına batan çivi yüzünden yaralanan ve sakat kalan kadın mağazayı 10 milyon dolar tazminat ödemeye mahkum ettirdi.
3.12.2021Dünya
FED ne zaman açıklama yapacak, FED faiz kararı saat kaçta? FED toplantısı sonucu merak ediliyor!
FED ne zaman açıklama yapacak, FED faiz kararı saat kaçta? FED toplantısı sonucu merak ediliyor!FED faiz kararı toplantısı ne zaman, saat kaçta açıklanacak? Küresel piyasalar açısından büyük öneme sahip FED Toplantısının eylül ayına ilişkin alacağı kararlar ilgiyle takip ediliyor. ABD'de hazirana ait enflasyon verisinin beklentileri aşınca, gözler FED'in eylül ayı faiz kararı büyük bir merakla bekleniyor. Uzmanlar ise 2023’ten önce faiz artırmamasına kesin gözüyle bakıyor.
22.09.2021Gündem
FED faiz kararı ne zaman açıklanacak Eylül 2021? FED faiz kararı ne olur, faiz artırımı olur mu, FED faiz kararı toplantısı tarihleri…
FED faiz kararı ne zaman açıklanacak Eylül 2021? FED faiz kararı ne olur, faiz artırımı olur mu, FED faiz kararı toplantısı tarihleri…FED faiz kararı toplantısı ne zaman, FED faiz kararı ne zaman açıklanacak? Küresel piyasalar açısından büyük öneme sahip FED Toplantısının eylül ayına ilişkin alacağı kararlar ilgiyle takip ediliyor. ABD'de hazirana ait enflasyon verisinin beklentileri aşınca, gözler FED'in eylül ayı faiz kararı büyük bir merakla bekleniyor. Uzmanlar ise 2023’ten önce faiz artırmamasına kesin gözüyle bakıyor.
16.09.2021Gündem
ABD'li dev şirketten flaş kripto para kararı! Gerçek ortaya çıktı
ABD'li dev şirketten flaş kripto para kararı! Gerçek ortaya çıktıABD'li perakende şirketi Walmart, kripto para birimlerinden Litecoin ile ortaklığını yalanladı. Şirket ödemelerde Litecoin seçeneğini eklemeyecek.
13.09.2021Ekonomi
Koronavirüsle mücadelede flaş hamle! Artık zorunlu oldu
Koronavirüsle mücadelede flaş hamle! Artık zorunlu olduKoronavirüs salgınında Delta varyantı panik yaratmaya devam ediyor. Yayılma devam ederken, tüm dünya sıkı tedbirler almaya hazırlanıyor. Bazı ülkeler kapalı mekanlar için aşı ve test zorunluluğu getirirken, önemli şirketler de çalışanlarına aşıyı zorunlu kılmaya başladı. İlk adımı atan ise ABD’li dev havayolu şirketi oldu.
7.08.2021Dünya
Dünyanın en değerli markası "Apple" oldu
Dünyanın en değerli markası "Apple" olduDünyanın en değerli markası, bu yıl itibarıyla yaklaşık 263,4 milyar dolar marka değeriyle Apple olurken, Apple'ı 254,2 milyar dolar değerle Amazon izledi.
Pakistan, TikTok’u yasakladı
Pakistan, TikTok’u yasakladıPakistan Telekomünikasyon Kurumu (PTA), Pakistan halkından gelen çok sayıda şikayetin ardından, dünyaca ünlü sosyal medya uygulaması TikTok’u yasakladı.Trump yönetimi TikTok uygulamasının yasaklanması için harekete geçmiş ancak ABD'de federal mahkemesi kararı durdurmuştu.
9.10.2020Dünya
Trump'ın TikTok yasağı geçici olarak durduruldu
Trump'ın TikTok yasağı geçici olarak durdurulduABD'de federal mahkeme, Trump yönetimin Çinli bir şirkete ait sosyal medya uygulaması TikTok yasağını geçici olarak durdurdu.
Belirsizlik sona erdi! TikTok Global kuruluyor
Belirsizlik sona erdi! TikTok Global kuruluyor ABD Başkanı Donald Trump'ın hafta sonu üç şirketin yaptığı anlaşmaya prensipte onay vermesinin ardından sosyal medya platformu TikTok'un geleceğine dair belirsizlik sona erdi.
Türk yatırımcı TikTok'a talip oldu
Türk yatırımcı TikTok'a talip olduTürk yatırımcı Arıburnu'nun kurucu ortağı olduğu Londra merkezli alternatif yatırım platformu Centricus, son dönemde satışı gündemde olan video uygulaması TikTok'u satın almak için masaya oturdu.
Walmart'tan TikTok hamlesi! Microsoft ile ortak olacak
Walmart'tan TikTok hamlesi! Microsoft ile ortak olacakABD'nin perakende zincirlerinden Walmart'ın Çinli ByteDance şirketine ait TikTok uygulamasını satın almak için Microsoft ile ortak olacağı bildirildi.
27.08.2020Dünya
Naya Rivera ile Glee dizinde 3. ölüm! Mark Salling ve Cory Monteith neden öldü?
Naya Rivera ile Glee dizinde 3. ölüm! Mark Salling ve Cory Monteith neden öldü?ABD'de 4 yaşındaki oğluyla birlikte göle açıldıktan sonra ortadan kaybolan Glee dizisinin yıldızı oyuncu Naya Rivera'nın cansız bedeni bulundu. 33 yaşındaki oyuncunun oğlunun hayatını kurtardığı ancak kendisi için enerjisinin kalmadığı tahmin ediliyor. Cesedin Rivera'ya ait olduğunun ortaya çıkmasının ardından Glee müzikalinden 30'lu yaşlarında ölen üçüncü kişi olurken, genç ölümler Glee laneti yorumlarına neden oldu. Naya Rivera’nın ölümün ardından gözler Glee dizinde oynayan ve ölen diğer oyuncular Mark Salling ve Cory Monteith’in ölüm nedenlerine çevrildi. Okuyucular Glee dizisinde oynayan ve ölen diğer oyuncular Mark Salling ve Cory Monteith’in neden öldüğünü sorgulamaya başladı.
14.07.2020Gündem
Fortune 500 Türkiye listesi – Fortune 500 Türkiye 2019 ilk 20 liste
Fortune 500 Türkiye listesi – Fortune 500 Türkiye 2019 ilk 20 listeTürkiye'nin en büyük şirketlerinin belirlendiği Fortune 500'de TÜPRAŞ zirvedeki yerini korudu. TÜPRAŞ, Türkiye'nin en büyük 500 şirketinin belirlendiği Fortune 500'de, 89,6 milyar TL net satış geliriyle birinciliğini korudu. İşte Fortune 500 Türkiye 2019 tam liste…
1.07.2020Gündem
Flaş son dakika haberi! Dünya devi Türkiye’yi seçti
Flaş son dakika haberi! Dünya devi Türkiye’yi seçtiCorona virüs salgını sonrası dünyanın en büyük perakendecisi Walmart ibreyi Türkiye’ye çevirdi. Plastikten ambalaja ve gıdaya kadar onlarca firma şimdiden Walmart’a satış yapmaya başladı
14.05.2020Ekonomi
Market zincirinden flaş karar! Fazla maaş...
Market zincirinden flaş karar! Fazla maaş...Japon Walmart Inc birimi Seiyu GK, perakendeci mağazalarını işletmeye devam ettiği ve yeni koronavirüs salgınının ortasında bir personel sıkıntısıyla karşı karşıya kaldığından, işçileri depolamak için 15.000 Yen'e kadar özel bir bonus ödeyeceğini söyledi.
26.04.2020Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Walmart ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki walmart haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.