Velid Muallim

Velid Muallim

Son dakika velid muallim haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan velid muallim ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını velid muallim haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Velid Muallim

haberleri sayfasında son dakika yaşanan velid muallim gelişmeleri de dahil olmak üzere 139 velid muallim haberi bulunmuştur. Tüm velid muallim haberleri aşağıda listelenmiştir.
Esad rejiminin Dışişleri Bakanı Velid Muallim öldü
Esad rejiminin Dışişleri Bakanı Velid Muallim öldüSuriye'de Beşşar Esad rejiminin Dışişleri Bakanı Velid Muallim'in hayatını kaybettiği bildirildi.
16.11.2020Dünya
Suriye-Ürdün sınırı yeniden açıldı
Suriye-Ürdün sınırı yeniden açıldıSuriye ile Ürdün arasında yürütülen görüşmelerin neticesinde, iki ülke arasındaki sınırın açılmasında uzlaşı sağlandı.
15.10.2018Dünya
Bir şehir katliama hazırlanıyor
Bir şehir katliama hazırlanıyorİdlib halkı yaklaşan operasyona karşı kendilerince hazırlanmaya başladı. Kimyasal saldırıdan endişelenen İdlibliler, ev yapımı gaz maskesi hazırlıyor, sığınaklara da yiyecek depoluyor
6.09.2018Dünya
İran'dan İdlib mesajı: Karmaşık
İran'dan İdlib mesajı: Karmaşıkİran Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Behram Kasımi, İdlib'deki sorunun çözümünün "karmaşık" olduğunu söyledi.
3.09.2018Dünya
İran Dışişleri Bakanı Zarif, Şam'da
İran Dışişleri Bakanı Zarif, Şam'daİran Dışişleri Bakanı Muhammed Cevad Zarif, Suriyeli mevkidaşı Velid Muallim ve Devlet Başkanı Beşar Esad’la görüşmek için Şam’a gitti.
3.09.2018Dünya
Esad askeri havaalanlarını tahliye ediyor
Esad askeri havaalanlarını tahliye ediyorİdlib'e saldırı hazırlığı içinde bulunan Suriye'nin, ABD, İngiltere ve Fransa'nın Suriye'ye saldırma ihtimali korkusuyla ülkedeki askeri hava alanlarındaki bütün uçakları güvenli hava alanlarına nakletme kararı aldığı kaydedildi.
31.08.2018Dünya
Suriye'den İdlip açıklaması: ABD ile müttefikleri saldırsa dahi...
Suriye'den İdlip açıklaması: ABD ile müttefikleri saldırsa dahi...Suriye Dışişleri Bakanı Velid Muallim, ABD ve müttefiklerinin Suriye'ye saldırı düzenlemesine bakılmaksızın, İdlib'in özgürleştirilmesi konusunda sonuna kadar gideceklerini söyledi.
30.08.2018Dünya
ABD'den yeni skandal! PKK ile sözde parti kurdu
ABD'den yeni skandal! PKK ile sözde parti kurduSuriye'nin kuzeyinde terör örgütü YPG/PKK işgalindeki alanda Suriye'nin Geleceği adlı bir sözde parti kuruldu. Yeni oluşumu ABD'li yetkililer son aylarda yoğunlaşan ziyaretleriyle şekillendirdi. Parti projesi, Suriye'de YPG/PKK ile Arapları yakınlaştırmak ve örgütü Esed rejimi ile müzakere masasına taşıyabilmek olacak.
28.03.2018Dünya
Esed-PYD/PKK ittifakında çatlak
Esed-PYD/PKK ittifakında çatlakSuriye'de Beşşar Esed ile uzun süre ittifak içinde olduğu terör örgütü PYD/PKK arasında karşılıklı suçlamalar arttı.
19.12.2017Dünya
Esad'dan teröristlere özerklik teklifi
Esad'dan teröristlere özerklik teklifiAnadolu Ajansı'nın haberine göre, Esad rejimi terör örgütü PKK/PYD'ye Arap topraklarından çekilmesi karşılığında özerklik teklif etti. Örgüt ise işgalini bitirmeye yanaşmayarak federasyon talebinde bulundu.
29.10.2017Dünya
Son dakika... Suriye'den flaş özerklik açıklaması
Son dakika... Suriye'den flaş özerklik açıklamasıSuriye Dışişleri Bakanı Velid Muallim, terör örgütü DEAŞ'ı yendikten sonra, Suriyeli Kürtlerle özerklik konusunu oturup konuşabileceklerini açıkladı.
26.09.2017Dünya
Barzani köşeye sıkıştı! Irak Kerkük’e asker yolluyor
Barzani köşeye sıkıştı! Irak Kerkük’e asker yolluyorIrak meclisi, Kerkük’te askeri güç bulundurma kararı aldı. İran sınırlarını kapattı, Suriye de sonuçları tanımayacağını açıkladı
25.09.2017Dünya
ŞOK! Suriye'den kınama!
ŞOK! Suriye'den kınama!Suriye Dışişleri Bakanı Velid Muallim, Suriye ordusunun İdlib'de kimyasal silah kullandığı suçlamalarını reddederek İdlib saldırısını kınadı.
6.04.2017Dünya
Suriye Dışişleri: Siyasi çözüm için gerçek bir şans var
Suriye Dışişleri: Siyasi çözüm için gerçek bir şans varSuriye Dışişleri Bakanı Velid Muallim, Rusya ve Türkiye’nin garantörlüğünde Suriye’de varılan ateşkesin siyasi çözüm için gerçek bir şans olduğunu söyledi.
17.06.2021Dünya
Esad ve Putin anlaştı!
Esad ve Putin anlaştı!Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad'ın ülkede Rus projeleri için en iyi koşulları sağlama konusunda garanti verdiğini söyleyen Rusya Başbakan Yardımcısı Dmitriy Rogozin, Şam ile 'yeşil koridor' anlaşması imzaladıklarını belirtti.
17.06.2021Dünya
Suriye'den özerklik teklifine ret!
Suriye'den özerklik teklifine ret!Suriye'de Beşar Esad yönetimi, Halep'in doğusunda muhaliflere özerklik sağlanmasını teklif eden Birleşmiş Milletler'in önerisini reddetti. BM Suriye Özel Temsilcisi Staffan De Mistura ise acil önlem alınmazsa Türkiye'ye bir sığınmacı akını olacağı uyarısını yaptı.
17.06.2021Dünya
Suriye'den Donald Trump’a çağrı
Suriye'den Donald Trump’a çağrıSuriye Dışişleri Bakanı Velid Muallim ABD’nin müstakbel başkanı Donald Trump’tan Suriye’de silahlı gruplara verilen desteği sonlandırmasını istedi.
17.06.2021Dünya
Şam'dan Donald Trump'a çağrı
Şam'dan Donald Trump'a çağrıSuriye Dışişleri Bakanı Velid Muallim, ABD'nin yeni başkanı Donald Trump'tan Suriye'de silahlı gruplara verilen desteği sonlandırmasını istedi
17.06.2021Dünya
Lavrov'dan flaş Suriye açıklaması
Lavrov'dan flaş Suriye açıklamasıRusya Dışişleri Bakanı Lavrov, ekonomik yaptırımlarla yaşamak zorunda bırakılan Suriye halkına destek olmaya devam edeceklerini söyledi...
17.06.2021Dünya
Rus Dışişleri: İdlib'deki okul saldırısıyla ilgimiz yok
Rus Dışişleri: İdlib'deki okul saldırısıyla ilgimiz yokRusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, Suriye'nin İdlib kentinde bir okula gerçekleştirilen saldırının arkasında Moskova olduğu yönündeki suçlamaları kesin bir dille yalanladı.
17.06.2021Dünya
Rusya, Suriye ve İran Dışişleri bakanları Moskova'da görüşecek
Rusya, Suriye ve İran Dışişleri bakanları Moskova'da görüşecekRusya, İran ve Suriye dışişleri bakanlarının 28 Ekim'de Moskova'da üçlü görüşme gerçekleştireceği öğrenildi.
17.06.2021Dünya
BM kürsüsünden küstah çıkış!
BM kürsüsünden küstah çıkış!Suriye'nin sözde Dışişleri Bakanı Velid Muallim, New York'daki BM Genel Kurulu'na hitaben yaptığı konuşmada Türkiye'nin düzenlediği Fırat Kalkanı Operasyonu'nun Suriye'nin toprak bütünlüğüne yapılan bir tecavüz olduğunu söyleyerek acilen Suriye topraklarından çıkılması gerektiğini söyledi...
17.06.2021Dünya
Suriyeli bakandan Cerablus harekatı açıklaması
Suriyeli bakandan Cerablus harekatı açıklamasıSuriye Dışişleri Bakanı Velid Muallim, Türkiye’nin Ceraplus harekatı ile ilgili açıklamasında ülkesinin sınırları içinde herhangi bir terörle mücadele operasyonunun Şam yönetimi ile koordineli bir şekilde gerçekleştirilmesi gerektiğini ifade etti.
17.06.2021Dünya
Esad, yeni hükümeti açıkladı
Esad, yeni hükümeti açıkladıSuriye Devlet Başkanı Beşar Esad, yeni hükümete ilişkin kararnameyi yayınladı
4.07.2016Dünya
Suriye'den Türkiye'ye şok suçlama!
Suriye'den Türkiye'ye şok suçlama!Suriye Dışişleri Bakanı Velid Muallim, Ankara’yı Suriye’deki ateşkesi bozmaya çalışmakla suçladı.
12.04.2016Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Velid Muallim ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki velid muallim haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.