Türkiye Sigorta

Türkiye Sigorta

Son dakika Türkiye Sigorta haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Türkiye Sigorta ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Türkiye Sigorta haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Türkiye Sigorta

haberleri sayfasında son dakika yaşanan türkiye sigorta gelişmeleri de dahil olmak üzere 5.199 türkiye sigorta haberi bulunmuştur. Tüm türkiye sigorta haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türkiye Sigorta’dan 8 ayda bir önceki yılı aşan prim üretimi
Türkiye Sigorta’dan 8 ayda bir önceki yılı aşan prim üretimiTürkiye Sigorta, 8 ayda prim üretiminde önemli bir başarıya imza atarak bir önceki yılın toplamını aşmayı başardı. Şirket, ağustos ayında toplam prim üretimini geçen yıla kıyasla yüzde 92 oranında artırarak 64 milyar 308 milyon TL'ye ulaştırdı.
24.09.2024Ekonomi
SPK’dan Bahadır Kimya’nın ilk halka arzına onay verildi
SPK’dan Bahadır Kimya’nın ilk halka arzına onay verildiSermaye Piyasası Kurulu tarafından yapılan açıklamada Bahadır Kimya Sanayi ve Ticaret AŞ'nin ilk halka arzına onay verildiği duyuruldu.
2.08.2024Ekonomi
Türkiye Sigorta'dan 6 ayda 50,4 milyar lira prim üretimi
Türkiye Sigorta'dan 6 ayda 50,4 milyar lira prim üretimiTürkiye Sigorta, 2024'ün ilk yarısında yüzde 107 büyüyerek 50,4 milyar lira prim üretti.
9.07.2024Ekonomi
Fenerbahçe Beko - Anadolu Efes finali 3. maç ne zaman hangi kanalda?
Fenerbahçe Beko - Anadolu Efes finali 3. maç ne zaman hangi kanalda?Fenerbahçe Beko, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nin final serisinde durumu 2-0’a getirdi. Serinin ilk iki karşılaşmasına Anadolu Efes ev sahipliği yaparken sarı-lacivertliler avantajı eline geçirdi. Peki Fenerbahçe Beko - Anadolu Efes maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?
10.06.2024Basketbol
Türkiye Hayat Emeklilik müşterilerine indirim
Türkiye Hayat Emeklilik müşterilerine indirimTürkiye Hayat Emeklilik, Bireysel Emeklilik Sözleşmesi ya da İhtiyari Hayat Poliçesi bulunan 18 yaş üstü müşterilerine Türkiye Sigorta’dan uygun koşullarda sigorta yaptırabilecekleri bir indirim kampanyası başlattı.
31.05.2024Ekonomi
Arabası olanlar dikkat! Yeni dönem başladı: Artık e-Devlet'ten yapılacak
Arabası olanlar dikkat! Yeni dönem başladı: Artık e-Devlet'ten yapılacakArabası olan milyonlarca vatandaşı ilgilendiren yeni gelişme ortaya çıktı. Artık kazaya karışan sürücüler kaza tespit tutanağı evrakı yerine bu tutanağı e-Devlet üzerinden doldurabilecek. Yani kaza kayıtları sisteme e-Devlet üzerinden otomatik kaydolacak. Peki uygulama nasıl işleyecek? Türkiye Sigorta Birliği Genel Sekreter Yardımcısı Balkır Demirkan merak edilenleri anlattı.
24.05.2024Gündem
Anadolu Efes, Fenerbahçe Beko'yu devirdi
Anadolu Efes, Fenerbahçe Beko'yu devirdiTürkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 11. haftasında Anadolu Efes ile Fenerbahçe Beko karşılaştı. Anadolu Efes derbiyi 81-80 kazandı.
11.12.2023Basketbol
Emeklilikte yeni yol haritası belirlendi! BES ile ilgili dikkat çeken gelişme
Emeklilikte yeni yol haritası belirlendi! BES ile ilgili dikkat çeken gelişmeCumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, emeklilik sistemine ilişkin yol haritasını belirlediklerini, BES’in, mevcut sosyal güvenlik sistemini de içine alan bir yapıya kavuşturulacağını belirterek, tamamlayıcı emeklilik sistemine 2024’ün üçüncü çeyreğinde geçileceğini söyledi.
11.12.2023Emekli
İki sigorta şirketine el kondu! Flaş karar
İki sigorta şirketine el kondu! Flaş kararTürkiye Sigorta Birliği "İki sigorta şirketinin portföyünün idaresi Güvence Hesabı'na bırakıldı" açıklamasını yaptı.
28.11.2023Ekonomi
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçlarıİddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını “Süper Oran”larla Misli’de daha fazla yaşayın!
15.11.2023İddaa
Bahçeşehir Koleji evinde kazandı
Bahçeşehir Koleji evinde kazandıTürkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 2. hafta maçında Bahçeşehir Koleji, evinde Aliağa Petkim'i 91-80 mağlup etti.
7.10.2023Basketbol
Petkimspor’un yeni transferlerinden büyük katkı
Petkimspor’un yeni transferlerinden büyük katkıTürkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nin ilk haftasında P. Karşıyaka’yı konuk eden Aliağa Petkimspor’da yeni transferlerden David Efianayi, Kristers Zoriks ve Khyri Thomas, gösterdikleri performansla galibiyetin mimar oyuncularından oldular.
2.10.2023Basketbol
Fenerbahçe basketbol kombine fiyatları 2023-2024! Fenerbahçe Beko kombine yenileme ne zaman başlıyor?
Fenerbahçe basketbol kombine fiyatları 2023-2024! Fenerbahçe Beko kombine yenileme ne zaman başlıyor?Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımının yeni sezon kombine yenileme ve satış süreçleri başlıyor. FB’nin  yeni sezon biletleme partneri Mobilet oldu. Tüm kombine yenileme ve satış işlemlerinin yanı sıra günlük maç bileti satış operasyonları Mobilet üzerinden yürütülecek. Peki, Fenerbahçe basketbol kombine fiyatları 2023-2024! Fenerbahçe Beko kombine yenileme ne zaman başlıyor?
28.07.2023Basketbol
Pınar Karşıyaka ile yollarını ayırmıştı! Kuzminskas'ın yeni takımı belli oldu
Pınar Karşıyaka ile yollarını ayırmıştı! Kuzminskas'ın yeni takımı belli olduPınar Karşıyaka'nın yeni sezon öncesi yollarını ayırdığı Kuzminskas'ın yeni takımı belli oldu.
23.07.2023TBL
'Kariyer olarak benzemek istediğim antrenör tabii ki Ergin Ataman'
'Kariyer olarak benzemek istediğim antrenör tabii ki Ergin Ataman'20 ay önce kurulan Çağdaş Bodrum Basketbol’u Türkiye Sigorta Süper Ligi’ne çıkaran ve antrenörlük kariyerine müthiş bir başlangıç yapan Ender Arslan " Benzemek istediğin bir antrenör var mı?" sorusuna 'Tabi ki Ergin Ataman" yanıtını verdi.
18.06.2023Beşiktaş
Basketbol Süper Ligi'nde şampiyon Anadolu Efes
Basketbol Süper Ligi'nde şampiyon Anadolu EfesTürkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi Play-Off final serisinin üçüncü maçında Anadolu Efes, deplasmanda Pınar Karşıyaka'yı 83-74 mağlup ederek 2022-2023 sezonunun şampiyonu oldu.
17.06.2023TBL
Ergin Ataman'dan üzen açıklama: Bir şampiyonluk daha alıp veda etmek istiyorum
Ergin Ataman'dan üzen açıklama: Bir şampiyonluk daha alıp veda etmek istiyorumAnadolu Efes Başantrenörü Ergin Ataman, "Herkesi çok seviyorum. İnşallah buradan ayrılmadan bir şampiyonluk daha alıp öyle veda etmek istiyorum. Allah nasip ederse bir kupa daha alıp buradan hep beraber veda edeceğiz" dedi.
16.06.2023Basketbol
Ergin Ataman'a Fenerbahçe'den sert yanıt: Herkes haddini bilecek
Ergin Ataman'a Fenerbahçe'den sert yanıt: Herkes haddini bilecekBasketbol Süper Ligi'nde yarı finalde Fenerbahçe Beko'yu yenen Anadolu Efes adını finale yazdırdı. Maç sonunda Ergin Ataman ve Fenerbahçe taraftarları arasında yaşananlarla ilgili sarı-lacivertli yönetici Sertaç Komsuoğlu açıklamalarda bulundu.
10.06.2023Şampiy10
Anadolu Efes, Fenerbahçe Beko'yu 87-78 yenerek adını finale yazdırdı
Anadolu Efes, Fenerbahçe Beko'yu 87-78 yenerek adını finale yazdırdıTürkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi Play-Off Yarı Final serisi dördüncü maçında Anadolu Efes ile Fenerbahçe Beko karşı karşıya geldi. seride 2-1 önde olan Anadolu Efes sahadan 87-78 skorla galip ayrıldı ve adını finale yazdırdı
9.06.2023TBL
Fenerbahçe Beko'dan Anadolu Efes'e tarihi fark!
Fenerbahçe Beko'dan Anadolu Efes'e tarihi fark!Fenerbahçe Beko, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi Yarı Final serisi ilk maçında Anadolu Efes'i 42 sayı farkla 108-66 mağlup ederek seride 1-0 öne geçti.
3.06.2023TBL
Galatasaray Nef Türk Telekom maçı hangi kanalda, canlı izle aktif mi? GS Nef Türk Telekom bilet fiyatları ne kadar?
Galatasaray Nef Türk Telekom maçı hangi kanalda, canlı izle aktif mi? GS Nef Türk Telekom bilet fiyatları ne kadar?Galatasaray Nef, Basketbol Süper Ligi play-off çeyrek final serisi 3. maçında deplasmanda Türk Telekom ile karşılaşacak. Türk Telekom, bu sezon sahasında oynadığı 16 lig maçını da kazandı. Peki, Galatasaray Nef Türk Telekom maçı hangi kanalda, saat kaçta, canlı izle var mı?
1.06.2023Basketbol
Bakan Kurum, Finans Merkezi’nin ekonomiye katkısını değerlendirdi: 15 Mayıs’ta fonlar kapınızda
Bakan Kurum, Finans Merkezi’nin ekonomiye katkısını değerlendirdi: 15 Mayıs’ta fonlar kapınızdaİstanbul Finans Merkezi’nin Türkiye ekonomisi için önemli bir proje olduğunu belirten Bakan Murat Kurum, “İFM projesi sayesinde, güven ve istikrar ortamıyla birlikte global çapta kuruluşlar, uluslararası fonlar Türkiye’ye gelecek. 15 Mayıs sabahı fonlar kapınızda olacak” dedi.
20.04.2023Ekonomi
65 milyar lira yatırım yapıldı! İstanbul Finans Merkezi açıldı
65 milyar lira yatırım yapıldı! İstanbul Finans Merkezi açıldıİstanbul Finans Merkezi Projesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açıldı. Türkiye'de finansın kalbinin yatırım değeri 65 milyar liraya ulaşan bu merkezde atması bekleniyor. 50 bin kişilik istihdam oluşturacak İstanbul Finans Merkezi projesinin hayata geçirilmesine Eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın da katkısı var.
17.04.2023Ekonomi
İstanbul Finans Merkezi'nin bankalar etabı açılıyor
İstanbul Finans Merkezi'nin bankalar etabı açılıyorEkonomi ve iş dünyasının heyecanla beklediği İstanbul Finans Merkezi’nin bankalar etabının açılış tarihi belli oldu.
15.04.2023Ekonomi
Beşiktaş Emlakjet - Gaziantep Basketbol: 107-74
Beşiktaş Emlakjet - Gaziantep Basketbol: 107-74Beşiktaş Emlakjet, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 22'nci haftasında Gaziantep Basketbol'u evinde 107-74 mağlup etti.
25.03.2023TBL

Benzer Haber Etiketleri

Türkiye Sigorta ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki türkiye sigorta haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.