Gazete Vatan Logo
İddaaSon dakika golüyle 106 bin 364 TL kazandı!

Son dakika golüyle 106 bin 364 TL kazandı!

Misli’ye gelen kazanıyor, Misli kazandırmaya devam ediyor. Misli üyesi, pazar bültenindeki 3 maç için Maç Sonucu tahminlerinin yer aldığı bir kupon oluşturdu. Ayrıca Misli üyelerinin kupon paylaşımı ve yorumlar yaptığı aynı zamanda puanlar kazandığı Misli Arena’da kuponunu diğer üyelerle paylaştı.

Son dakika golüyle 106 bin 364 TL kazandı!

Siz de hemen Misli’ye üye olarak maçlara “Şampiyon Oran” farkı ile daha yüksek oranlarla oynayabilir, canlı yayınlarla maçların heyecanını daha fazla yaşayabilirsiniz. Misli, yeni üyelerine 50+100 TL kazanma şansı da sunuyor.

Yunanistan ikinci yarıda bulduğu gollerle güldü

Misli üyesi, UEFA Uluslar Ligi B Ligi Grup 2‘de oynanan Yunanistan – İrlanda Cumhuriyeti karşılaşmasına Maç Sonucu 1 tahmininde bulundu. Gol sesinin çıkmadığı ilk yarının ardından ev sahibi ekip, ikinci yarının başında dengeyi bozdu. 48’de Bakasetas kendisine gelen topu indirdi, Tzolis topu tekrardan Bakasetas ile buluşturdu, 31 yaşındaki oyuncu ceza sahası dışından yaptığı vuruşla fileleri sarsmayı başardı: 1-0. Golden sonra rakip kalede tehlikeler yaratan İrlanda, Yunanistan kalecisi Vlachodimos’u geçemedi. Uzatma dakikalarında İrlanda kalecisi Kelleher’in hatasını affetmeyen Mantalos, skoru tayin etti: 2-0. Böylece Misli üyesi, Maç Sonucu 1 tahminini tutturarak 1.59’lik oranı bildi.

Galibiyeti getiren gol 90+4’te geldi

Haberin Devamı

Misli üyesi, İtalya Serie C Grup C’de oynanan Taranto – Picerno maçı için de Maç Sonucu 1 tahmininde bulundu. İki ekip de karşılaşmaya uzaktan şut denemeleriyle başladı. Dakika 18’de ev sahibi Taranto, kullanılan köşe vuruşunun ardından ceza sahası içinde yaşanan karambolde kale ağzından inanılmaz bir gol kaçırdı. İlk yarının son anlarında rakip defansın hatasıyla kale önünde bir pozisyon daha yakalayan Taranto, aradığı golü yine bulamadı. İkinci yarıya etkili başlayan Picerno rakip kalede tehlikeler yaratsa da golle buluşamadı. 90+3’te ceza sahasına gönderilen topta arka direkte yapılan vuruşla gole yaklaşan Taranto, kalecinin müdahalesiyle köşe vuruşu kazandı. Kullanılan kornerde çok iyi yükselen Battimelli, takımına galibiyeti getiren golü attı. Böylece Misli üyesinin Maç Sonucu 1 tahmini bilerek, kuponun en yüksek oranı olan 3.87’yi bilmiş oldu.

Mersin, zorlansa da kazandı

Misli üyesi, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde oynanan Mersin Spor - Petkim Spor maçına da Maç Sonucu 1 (Uzatmalar Dahil) tahmininde bulundu. İlk çeyrekte iki takım da skor bulmakta zorlandı. Aliağa Petkimspor, ilk 10 dakikayı 16-14 önde tamamladı. İkinci çeyrekte üstünlüğü eline alan Mersin, farkı 12 sayıya çıkarmayı başardı. Aliağa rakibine direnmeye çalışsa da ilk yarı Mersin’in 37-28 üstünlüğü ile sona erdi. Ancak üçüncü periyotta Mersin Spor'da işler iyi gitmedi. Top kayıpları yaşayan Mersin, organize olmakta bir hayli zorlandı. Aliağa, farkı 3 sayıya kadar indirse de devamında toparlanan Mersin, yakaladığı seri ile dördüncü çeyreğe 53-42 önde girdi. Son çeyreğe iyi başlayan Aliağa Petkimspor, farkı yeniden eriterek 4 sayıya kadar düşürdü. Ancak Mersin, tıpkı 3. çeyrekte olduğu gibi yeniden toparlanarak farkı açtı ve karşılaşmayı da 67-57 kazandı. Böylece Misli üyesi, Maç Sonucu 1 (Uzatmalar Dahil) tahminiyle 2.00’lık oranı bilmiş oldu. Misli üyesi, 12.78’lik oran tutturarak 106.364,60 TL kazanmış oldu ve bu kuponuyla Misli Arena’da günün “En İyi 20” kuponu arasında yer aldı.

Haberin Devamı

Siz de Misli’ye sadece üye olarak Misli Arena’da kuponlarınızı paylaşabilir, İddaa bilginizi konuşturarak “Krallar” arasındaki yerinizi alabilir ve Arena Puanları kazanabilirsiniz. Ayrıca sadece Misli’de yer alan “Canlı Sohbet” özelliği ile maçlar oynanırken diğer üyelerle maçları değerlendirme şansını da yakalayabilirsiniz.

Haberin Devamı