Türkite

Türkite

Son dakika Türkite haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Türkite ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Türkite haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Türkite

haberleri sayfasında son dakika yaşanan türkite gelişmeleri de dahil olmak üzere 9 türkite haberi bulunmuştur. Tüm türkite haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türkiye'de 15 yaş ve üzeri nüfusun yüzde 20,2'si obez
Türkiye'de 15 yaş ve üzeri nüfusun yüzde 20,2'si obezTürkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2022'de 15 yaş ve sütü obez bireylerin oranının yüzde 20,2, tütün kullanım oranının yüzde 28,3, alkol kullanım oranının yüzde 12,1 olduğunu açıkladı.
1.06.2023Sağlık
Fransa'dan flaş karar! Türkiye turuncu ülkeler listesinden çıkarıldı
Fransa'dan flaş karar! Türkiye turuncu ülkeler listesinden çıkarıldıFransa, Türkiye'yi Kovid-19 salgınını önlemek amacıyla seyahat kısıtlaması getirdiği "turuncu ülkeler" listesinde çıkararak "yeşil ülkeler" listesine aldı.
5.04.2022Dünya
Türkiye büyük savunma sanayi buluşması IDEF'e hazırlanıyor
Türkiye büyük savunma sanayi buluşması IDEF'e hazırlanıyorTürk savunma sanayisinin son yıllardaki gelişimine paralel olarak sektörde dünyanın önde gelen fuarları arasına giren Uluslararası Savunma Sanayii Fuarı (IDEF) bu yıl 15'inci kez kapılarını açacak.
Bakan Çavuşoğlu'ndan İdlib açıklaması
Bakan Çavuşoğlu'ndan İdlib açıklamasıDışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Rusya ile İdlib görüşmeleriyle ilgili yaptığı açıklamada, "Rus heyet ile yapılan görüşmelerde henüz daha istediğimiz noktada değiliz. Belki liderler görüşebilir. Düşüncelerimizi Rus tarafına ilettik, temaslar devam edecek" dedi.
20.02.2020Dünya
Başbakan noktayı koydu! Operasyon...
Başbakan noktayı koydu! Operasyon...Başbakan Binali Yıldırım AK Parti grup toplantısında konuştu
29.09.2021Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Tanzanya'dan seslendi! İşte o açıklamalar
Cumhurbaşkanı Erdoğan Tanzanya'dan seslendi! İşte o açıklamalarCumhurbaşkanı Erdoğan, Tanzanya'daki iş forumunda konuşma yaptı. Erdoğan, "Yıllarca şu Afrika sömürülmedi mi? Altını elması sömürülmedi mi? Köle ticareti buralardan yapılmadı mı? Bütün bu olaylar karşısında batı sessiz kalmadı mı?" sözlerine salon alkışla karşılık verdi.
29.09.2021Gündem
Twitter'a DNS engeli!
Twitter'a DNS engeli!Twitter'in Türkiye'deki engeli DNS değiştirerek aşılmıştı. Ancak Google DNS'leri de engellendi. Türkiye'deki kullanıcılar buna da alternatif buldu ama...
29.09.2021Gündem
30 Mart onun da ruhunu şad edecektir!
30 Mart onun da ruhunu şad edecektir!Başbakan Erdoğan, Mardin'de miting düzenledi. Erdoğan, "30 Mart seçimlerinde vereceğiniz oylar, Mısır’da şehit olan Esma kızımızın ruhuna gidecek" dedi.
29.09.2021Gündem
İnternette derbi geyikleri!
İnternette derbi geyikleri!NASA'dan sert uyarı...
21.02.2011Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Türkite ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki türkite haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.