Turgay Şeren

Turgay Şeren

Son dakika turgay şeren haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan turgay şeren ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını turgay şeren haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Turgay Şeren

haberleri sayfasında son dakika yaşanan turgay şeren gelişmeleri de dahil olmak üzere 188 turgay şeren haberi bulunmuştur. Tüm turgay şeren haberleri aşağıda listelenmiştir.
Can Bartu kimdir? 'Sinyor' lakaplı Can Bartu kaç doğumlu, kaç yaşında öldü? Kadıköy’e Can Bartu heykeli dikiliyor!
Can Bartu kimdir? 'Sinyor' lakaplı Can Bartu kaç doğumlu, kaç yaşında öldü? Kadıköy’e Can Bartu heykeli dikiliyor!Fenerbahçe Stadı'nın yanındaki Yoğurtçu Parkı'na efsane futbolcular Lefter Küçükandonyadis ve Alex de Souza heykellerinin yanına dün akşam saatlerinde getirilen yeni heykelin bir başka efsane Can Bartu'ya ait olduğu öğrenildi. Elinde basketbol topu, ayağında futbol topu bulunan heykelin açılışının kısa süre içinde yapılması bekleniyor. Peki, Can Bartu kimdir?
29.06.2021Gündem
Can Bartu kimdir? 'Sinyor' lakaplı efsane sporcu Can Bartu'nun hayatı
Can Bartu kimdir? 'Sinyor' lakaplı efsane sporcu Can Bartu'nun hayatıFenerbahçe ve Türk sporunun efsane ismi Can Bartu, ölüm yıl dönümünde anılıyor. Can Bartu, Türkiye'de hem futbol hem de basketbolda milli formayı giyen ilk ve tek isimdi. Peki, Can Bartu kimdir? Can Bartu ne zaman öldü? İşte Can Bartu'nun hayatı ve kariyerinin dönüm noktaları...
11.04.2021Gündem
Yönetimden inanılmaz Fatih Terim kararı
Yönetimden inanılmaz Fatih Terim kararıYapılamayan transferler sebebiyle yönetimle arası açılan Fatih Terim'in heykeli dikiliyor.
12.10.2020Galatasaray
Galatasaray - Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda? Derbi ne zaman? GS FB maçı muhtemel 11'leri
Galatasaray - Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda? Derbi ne zaman? GS FB maçı muhtemel 11'leriSüper Lig'in 3. haftasında sezonun ilk büyük karşılaşması Galatasaray - Fenerbahçe maçı için nefesler tutuldu. Galatasaray - Fenerbahçe 392. randevuya çıkıyor. Her iki takımın taraflarları Galatasaray Fenerbahçe karşılaşmasının saatini ve kanalını merak ediyor. Peki, Galatasaray - Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda? GS FB maçı muhtemel 11'leri...
27.09.2020Gündem
Metin Oktay kaç yaşında, neden öldü? Metin Oktay kimdir, ölümü…
Metin Oktay kaç yaşında, neden öldü? Metin Oktay kimdir, ölümü…Galatasaray'ın efsane futbolcularından Metin Oktay, 29. ölüm yıl dönümünde kabri başında anıldı. Galatasaray'ın efsanelerinden 'Taçsız Kral' lakaplı Metin Oktay, ölüm yıl dönümünde kabri başında anıldı. Metin Oktay'ın Kozlu Mezarlığı'nda bulunan kabri başında yapılan anma törenine Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, Galatasaray Başkan Yardımcısı Yusuf Günay, Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Recevik, sarı-kırmızılı yöneticiler ve Metin Oktay'ın ailesi katılım gösterdi. Metin Oktay neden öldü? Metin Oktay kaç yaşında öldü? Metin Oktay kimdir? İşte detaylar…
13.09.2020Gündem
Can Bartu hayatını kaybetti
Can Bartu hayatını kaybettiTürk sporunun ve Fenerbahçe'nin efsane isimlerinden Can Bartu, 83 yaşında hayatını kaybetti. Bartu'nun cenazesi yarın İstanbul'da toprağa verilecek. Türk sporunun 'Sinyor'u için bu hafta oynanacak tüm profesyonel lig maçlarında saygı duruşunda bulunulacak ve siyah bant uygulaması yapılacak.
12.04.2019Fenerbahçe
Galatasaray maçı öncesi bir sakatlık daha!
Galatasaray maçı öncesi bir sakatlık daha!Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında sahasında Galatasaray ile karşılaşacak Kayserispor’da bir futbolcu daha sakatlandı. Sakat oyuncu sayısı artan Kayserispor'da Levent Gülen, sakatlığı nedeniyle Galatasaray maçında forma giyemeyecek.
8.11.2018Kayseri Spor
TFF Başkanı Yıldırım Demirören: "Sezon Ordinaryüs’e yakışsın"
TFF Başkanı Yıldırım Demirören: "Sezon Ordinaryüs’e yakışsın"Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören, Spor Toto Süper Lig ve Spor Toto 1. Lig'de yarın başlayacak 2018-2019 sezonu öncesi mesaj yayımladı.
9.08.2018Süper Lig
Ali Koç'tan kenetlenme çağrısı
Ali Koç'tan kenetlenme çağrısıFenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, kulübün finansal durumuyla ilgili olarak, "Ortak hedeflerimiz için 7'den 70'e kenetlenmeliyiz." ifadesini kullandı.
31.07.2018Fenerbahçe
Süper Lig'de yeni sezonun adı belli oldu
Süper Lig'de yeni sezonun adı belli olduSüper Lig’de 2018-2019 sezonunun adının Lefter Küçükandonyadis sezonu olduğu açıklandı.
4.07.2018Süper Lig
Sporun Oscarları sahiplerini buldu!
Sporun Oscarları sahiplerini buldu!Türkiye’nin en prestijli spor ödülleri olan 64. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri sahiplerini buldu.
10.11.2021Voleybol
Fatih Terim'e büyük ayıp!
Fatih Terim'e büyük ayıp!Galatasaray Müzesi niyayet açıldı. Müzede yok yok! Ancak eksik olan bir şey var: Fatih Terim!
6.03.2018Galatasaray
Aslan gibi müze!
Aslan gibi müze!G.Saray müzesi tamamlandı, dün ilk kez görücüye çıktı! Kupalarıyla göz kamaştırdı.
26.02.2018Galatasaray
G.Saray'dan F.Bahçelileri çıldırtacak hamle
G.Saray'dan F.Bahçelileri çıldırtacak hamleSon sistem teknolojiler ile hazırlanan müzede balmumu heykellerden, tarihi anların filmlerine kadar pek çok gösterim olacak. Ziyaretçiler asıl sürprizi Souness’in maketini görünce yaşayacak.
22.02.2018Galatasaray
Saygılı ol! Ölümüne mücadele et
Saygılı ol! Ölümüne mücadele etG.Saray Başkanı Mustafa Cengiz, sporcularından beklediği felsefeyi açıkladı, bundan taviz vermeyeceğinin altını çizdi:
7.02.2018Galatasaray
Süper Lig'de İlhan Cavcav sezonu
Süper Lig'de İlhan Cavcav sezonuTürkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu, Süper Lig'de 2017-2018 sezonunun İlhan Cavcav Sezonu olarak isimlendirilmesini kararlaştırdı.
7.07.2017Süper Lig
Turgay Şeren anıldı
Turgay Şeren anıldıGalatasaray'ın ve Türk futbolunun efsane kalecilerinden Turgay Şeren, vefatının 1. yıl dönümünde anıldı.
7.07.2017Galatasaray
TFF Başkanı Demirören'den flaş açıklamalar!
TFF Başkanı Demirören'den flaş açıklamalar!Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören, TRT Spor’da yayınlanan Stadyum Özel programında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.
15.06.2017Futbol
Galatasaray'da Sabri ve Yasin'e yeni sözleşme
Galatasaray'da Sabri ve Yasin'e yeni sözleşmeGalatasaray'da iç transfer çalışmaları kapsamında Sabri Sarıoğlu ve Yasin Öztekin'in sözleşmelerinin uzatılacağı iddia edildi.
10.06.2017Galatasaray
Göztepe ve Es Es'in cezası belli oldu
Göztepe ve Es Es'in cezası belli olduProfesyonel Futbol Disiplin Kurulu kararları açıkladı.
8.06.2017TFF 1.Lig
Başakşehir'in muhtemel rakipleri belli oldu
Başakşehir'in muhtemel rakipleri belli olduBaşakşehir'e Şampiyonlar Ligi'ndeki muhtemel rakipleri belli oldu
5.06.2017Başakşehir
Yasin ile sözleşme uzatılacak!
Yasin ile sözleşme uzatılacak!2016-2017 Spor Toto Süper Lig Turgay Şeren Sezonu'nu 4. bitiren Galatasaray yeni sezon çalışmalarına erken başlayacak.
5.06.2017Galatasaray
Şampiyon Beşiktaş kupasına kavuşuyor
Şampiyon Beşiktaş kupasına kavuşuyorBoğaz’dan tekneyle gelecek olan Beşiktaş, sonrasında müze tarafına kurulan platformdan taraftarları selamlayacak.
2.06.2017Beşiktaş
İstanbullular, yarın bu yollara dikkat
İstanbullular, yarın bu yollara dikkatBeşiktaş'ın 2016-2017 Turgay Şeren Sezonu şampiyonluk kutlamaları ve Türk Telekom Arena Stadyumu Ali Sami Yen Spor Kompleksinde oynanacak olan Galatasaray A.Ş.-Atiker Konyaspor müsabakası dolayısıyla İstanbul'da yarın bazı yollar trafiğe kapatılacak.
29.09.2021Gündem
Galatasaray, Sneijder'siz çalıştı
Galatasaray, Sneijder'siz çalıştıGalatasaray, Spor Toto Süper Lig Turgay Şeren Sezonu 34. haftasında Atiker Konyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla başladı.
31.05.2017Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Turgay Şeren ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki turgay şeren haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.