Gazete Vatan Logo
BeşiktaşŞampiyon Beşiktaş kupasına kavuşuyor

Şampiyon Beşiktaş kupasına kavuşuyor

Boğaz’dan tekneyle gelecek olan Beşiktaş, sonrasında müze tarafına kurulan platformdan taraftarları selamlayacak.

Şampiyon Beşiktaş kupasına kavuşuyor

Geçen yılki şampiyonluk kutlamalarında olduğu gibi siyah-beyazlı takımın oyuncuları ve teknik heyeti yine Boğaz’dan özel tekneyle Dolmabahçe’ye gelecek.

Saat 13.00’te Anadolu Hisarı önünden hareket edecek olan tekneye İstanbul Boğazı’nda taraftarlar da teknelerle eşlik edecek. Takımın turu Dolmabahçe’de son bulacak. Sonrasında üst açık otobüse geçecek olan teknik heyet ve oyuncular, Vodafone Stadı’na girmeden önce saat 14.30’da Denizbank Tribünü’ndeki terasa kurulan platforma çıkıp buradan taraftarları selamlayacaklar.

15. KUPA BUGGY İLE GELECEK

BEŞİKTAŞ saat 17.00’de başlayacak mücadelede Osmanlıspor ile sezonun son maçını oynayacak. Karşılaşmanın bitiminde ise kupa töreni düzenlenecek. 30 kişilik Beşiktaş Korosu’nun marşlar söylemesiyle başlayacak olan seremoni, yavru kartalların sahada bayraklarla yürümesiyle devam edecek.

Siyah-beyazlıların 15. şampiyonluk kupası, buggy/olips aracı ile Vodafone Stadı’nda bir tur atacak ve kaideye konulacak. Futbol takımının sahaya davet edilmesinin ardından da Spor Toto Süper Lig Turgay Şeren Sezonu’nun şampiyonluk kupası siyah-beyazlı futbolcuların ellerinde yükselecek.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ Kaptanı Oğuzhan Özyakup evinin balkonuna 3 yıldızlı dev Beşiktaş bayrağı astı. 24 yaşındaki oyuncu, bayrakla çektirdiği fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı.

BEŞİKTAŞ’IN stoperi Dusko Tosiç, Sırp basınına önemli açıklamalar yaptı:

“Şampiyonluklara alıştık. Artık bize normal geliyor.

“Avrupa’da çok güç harcadık ancak hiç geri adım atmadık. Lyon’a elendikten sonra elbette çok üzüldük fakat ardından tüm gücümüzü şampiyonluğu korumaya verdik.”

“Bildiğim kadarıyla kadromuz pek değişmeyecek. Çoğu oyuncunun kontratı devam ediyor ve yönetim de çok oyuncu transfer etmeye niyetli değil.”