Trt Genel Müdürü

Trt Genel Müdürü

Son dakika TRT Genel Müdürü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan TRT Genel Müdürü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını TRT Genel Müdürü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Trt Genel Müdürü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan trt genel müdürü gelişmeleri de dahil olmak üzere 342 trt genel müdürü haberi bulunmuştur. Tüm trt genel müdürü haberleri aşağıda listelenmiştir.
TRT Genel Müdürü Prof. Dr. Mehmet Zahid Sobacı kimdir? Mehmet Zahid Sobacı kaç yaşında ve nereli?
TRT Genel Müdürü Prof. Dr. Mehmet Zahid Sobacı kimdir? Mehmet Zahid Sobacı kaç yaşında ve nereli?Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle TRT’de yönetim yapısı değişti. TRT Genel Müdürlüğüne Prof. Dr. Mehmet Zahid Sobacı, TRT Yönetim Kurulu Başkanlığına ise Prof. Dr. Ahmet Albayrak atandı. Peki, TRT Genel Müdürü Prof. Dr. Mehmet Zahid Sobacı kimdir? İşte detaylar…
14.07.2021Gündem
TRT'den flaş karar! O kanala reklam alınmayacak
TRT'den flaş karar! O kanala reklam alınmayacakTRT Genel Müdürü Şenol Göka, bundan böyle TRT'nin çocuk kanalına reklam alınmayacağını belirterek, "TRT Kurumu, bundan sonraki reklam pazarlamalarında çocuk kanalına neye mal olursa olsun reklam almayacak" dedi.
29.09.2021Gündem
İbrahim Şahin TRT'den ayrıldı! İşte yeni görevi...
29.09.2021Gündem
Türkiye Eurovision'a katılacak mı?
Türkiye Eurovision'a katılacak mı?TRT Genel Müdürü Şahin, Türkiye'nin yarışmaya katılmayacağını açıkladı.
29.09.2021Gündem
Şahin'in kaderi Rojin'in elinde!
Şahin'in kaderi Rojin'in elinde!TRT Genel Müdürü Şahin'ın söylediği ’Aşüfte’ sözü başına dert açabilir..
29.09.2021Gündem
TRT eski genel müdürü öldü
TRT eski genel müdürü öldüMacit Akman, alzemier tedavisi görüyordu...
1.10.2012Televizyon
Şener Kökkaya son yolculuğuna uğurlandı
Şener Kökkaya son yolculuğuna uğurlandı Adana'da 82 yaşında hayatını kaybeden tiyatro sanatçısı, sinema ve dizi oyuncusu Şener Kökkaya, son yolculuğuna uğurlandı.
22.07.2024Adana
15 Temmuz Gazisi Asım Bulat: O kurşun bizim için bir şeref
15 Temmuz Gazisi Asım Bulat: O kurşun bizim için bir şeref15 Temmuz darbe girişimi sırasında, Özel Güvenlik Denetleme Başkanlığında başkan yardımcısı olarak görev yapan Asım Bulat, engellemeye çalıştığı darbeci askerlerin ateş açması sonucu bacağından vurularak gazi oldu. 1. Sınıf Emniyet Müdürü ve Sosyal Hizmetler ve Sağlık Daire Başkanı olarak görevine devam eden Bulat, o gece yaşananlarla ilgili açıklamalarda bulundu.
14.07.2024Gündem
TRT ortak yapımı “Sadık Ahmet”in galası gerçekleşti
TRT ortak yapımı “Sadık Ahmet”in galası gerçekleştiYunanistan’daki Batı Trakyalı Müslüman Türklerin hakları için yıllarca mücadele veren merhum Dr. Sadık Ahmet'in hayatını anlatan TRT ortak yapımı “Sadık Ahmet” filminin galası gerçekleşti.
1.02.2024Vitrin
Avrupa kupalarının yayıncısı değişti! Maçlar şifresiz olacak
Avrupa kupalarının yayıncısı değişti! Maçlar şifresiz olacakŞampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Avrupa Konferans Ligi, gelecek 3 sezon TRT'de ve Tabii platformunda yayınlanacak. Türk takımlarının maçları şifresiz olarak yayınlanacak.
25.01.2024Diğer Sporlar
HIFZI TOPUZ KİMDİR, KAÇ YAŞINDA VE NEDEN ÖLDÜ? Gazeteci-yazar Hıfzı Topuz nereli, eşi kim? Hıfzı Topuz'un eserleri, kitapları ve hayatı...
HIFZI TOPUZ KİMDİR, KAÇ YAŞINDA VE NEDEN ÖLDÜ? Gazeteci-yazar Hıfzı Topuz nereli, eşi kim? Hıfzı Topuz'un eserleri, kitapları ve hayatı...Gazeteci-yazar, iletişim alanının duayeni Hıfzı Topuz yaşamını yitirdi. Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Hıfzı Topuz’un ölümünün ardından yayınladığı başsağlığı mesajında “Uzun yıllar gazeteci ve yazar olarak başarıyla çalışan en kıdemli üyelerimizden önceki Onur Kurulu Başkanımız Sevgili Hıfzı Topuz’u kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Türkiye Gazeteciler Cemiyeti’ne ve basın emekçilerinin örgütlenmesine büyük destek veren Hıfzı Topuz’u hiç unutmayacağız. Meslektaşımızın ailesine ve basın topluluğumuza başsağlığı diliyoruz.” İfadeleri kullanıldı. Peki, Hıfzı Topuz öldü mü, gazeteci Hıfzı Topuz kimdir? Hıfzı Topuz’un eserleri ve hayatı…
26.09.2023Gündem
Hıfzı Topuz hayatını kaybetti
Hıfzı Topuz hayatını kaybettiDuayen gazeteci-yazar Hıfzı Topuz 100 yaşında hayatını kaybetti. Topuz'un vefat haberini üyesi olduğu Türkiye Gazeteciler Cemiyeti paylaştı.
26.09.2023Gündem
Galaktik Tayfa'dan muhteşem gala! 81 ilde bugün gösterime giriyor
Galaktik Tayfa'dan muhteşem gala! 81 ilde bugün gösterime giriyorRafadan Tayfa’nın son sinema filmi Galaktik Tayfa, görücüye çıktı. Filmin Atatürk Kültür Merkezi’ndeki (AKM) galasına 2 bini aşkın sinemasever katıldı. Galaktik Tayfa’nın ön gösterimi her yaştan izleyiciden tam not aldı. Dünya’da mahsur kalan uzaylı Zobi’nin Rafadan Tayfa ile macerasını konu edinen film, bugün 81 ilde gösterime giriyor.
Cumhurbaşkanı Erdoğan Avrupa'ya tepki: Terörle mücadelede kimse bize hesap soramaz
Cumhurbaşkanı Erdoğan Avrupa'ya tepki: Terörle mücadelede kimse bize hesap soramazCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Geleceği Şekillendirmek: Belirsizlikler, Gerçekler ve Fırsatlar” temasıyla İstanbul’da düzenlenen TRT World Forum'unda önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Tahıl krizini çözmek amacıyla Sayın Putin ile pazar günü görüşeceğiz. Aynı şekilde Sayın Zelenskiy ile de görüşmemiz olacak" dedi. Erdoğan Avrupa'ya terör destek tepkisi göstererek "Teröristlerle verdiğimiz mücadelede bize kalkıp kimse hesap soramaz" açıklamasında bulundu.
9.12.2022Siyaset
Bülent Özveren kimdir, kaç yaşındaydı? Bülent Özveren’in hastalığı neydi? İşte  Eurovision'un efsane sunucusu Bülent Özveren’in biyografisi!
Bülent Özveren kimdir, kaç yaşındaydı? Bülent Özveren’in hastalığı neydi? İşte Eurovision'un efsane sunucusu Bülent Özveren’in biyografisi!TRT’de bir dönemin sunucusu ve spor spikeri Bülent Özveren hayatını kaybetti. Eurovision Şarkı Yarışması sunumuyla tanınan ünlü isim yoğun bakımda tedavi görüyordu. Peki, Bülent Özveren kimdir, kaç yaşındaydı? Bülent Özveren’in hastalığı neydi? İşte Bülent Özveren’in biyografisi!
18.10.2022Gündem
Bülent Özveren'in sağlık durumu nasıl? Eşi Sebla Özveren açıkladı
Bülent Özveren'in sağlık durumu nasıl? Eşi Sebla Özveren açıkladıUzun yıllar TRT'de görev yapan ve Eurovision Şarkı Yarışması'ndaki sunumu ile hafızalarda yer eden Bülent Özveren, iki hafta önce ani bir rahatsızlık nedeniyle Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nde yoğun bakıma alınmıştı. Hakkında 'öldü' haberleri çıkan 79 yaşındaki ünlü sunucunun sağlık durumuna ilişkin eşi Sebla Özveren'den yeni açıklama geldi.
30.09.2022Magazin
15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı?
15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı? 15 Temmuz 2016’da Türk Silahlı Kuvvetlerine sızmış FETÖ mensubu ve bu örgütsel faaliyeti destekleyen 8 binin üzerinde askeri personelin, savaş uçakları da dahil 35 uçak, 3 gemi, 37 helikopter, 74'ü tank 246 zırhlı aracın ve 4 bine yakın hafif silahın kullanıldığı darbe girişimi Türkiye Cumhuriyeti tarihine kara bir leke olarak düştü. Halkın 15 Temmuz direnişinin üzerinden 6 yıl geçti. Pek çok kişi bu özel günde neler yaşandığını ve 15 Temmuz darbe girişiminin nasıl olduğunu araştırıyor. Peki, 15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı? İşte 15 Temmuz gecesi yaşananlar!
15.07.2022Gündem
THY'nin eski genel müdürü ve pilotu Atilla Çelebi hayatını kaybetti
THY'nin eski genel müdürü ve pilotu Atilla Çelebi hayatını kaybettiTürk Hava Yollarında (THY) 1994-1997 yılları arasında genel müdürlük görevini yürüten Kaptan Pilot Atilla Çelebi, 92 yaşında vefat etti.
13.07.2022Ekonomi
MEB'den son dakika kararı! Milli Eğitim Bakanlığı resmen duyurdu, ilk kez uygulanacak, milyonlarca öğrenciyi kapsıyor, yaz tatilinde...
MEB'den son dakika kararı! Milli Eğitim Bakanlığı resmen duyurdu, ilk kez uygulanacak, milyonlarca öğrenciyi kapsıyor, yaz tatilinde...Milli Eğitim Bakanlığı'dan resmi açıklama geldi. Resmen değişiyor. Bu yıl ilk kez uygulanacak. Detaylar Bakan Özer tarafından açıklandı. Milyonlarca öğrenciyi doğrudan ilgilendiriyor. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, İngilizce Öğretimi ve Yaz Okulları İngilizce Kurslarına Yönelik İş birliği Protokolü İmza Töreni'ne katıldı.Burada yaptığı konuşmada önemli değerlendirmelerde bulunan Özer, "2022-2023 eğitim yılından itibaren Türkçe, matematik ve fen bilimlerinin ardından ilk kez Arapça ve İngilizce 'Destekleme ve Yetiştirme Kursları' açacağız." diye konuştu.
27.06.2022Eğitim
Şentop ve Altun, TRT Balkan Dijital Platformu'nun tanıtımına katıldı
Şentop ve Altun, TRT Balkan Dijital Platformu'nun tanıtımına katıldıTürkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Mustafa Şentop ile İletişim Başkanı Fahrettin Altun, TRT Balkan Dijital Platformu'nun tanıtımına katıldı.
15.06.2022Siyaset
Çanakkale Çan Belediyesi hangi parti 2022? Çan Belediye başkanı Bülent Öz kimdir, Çan Belediye başkanı hangi partiden?
Çanakkale Çan Belediyesi hangi parti 2022? Çan Belediye başkanı Bülent Öz kimdir, Çan Belediye başkanı hangi partiden?Çan Belediye başkanı hangi partiden, Çanakkale Çan Belediyesi başkanı Bülent Öz kimdir? Çanakkale'nin Çan ilçesinin Belediye Başkanı Bülent Öz ile ikisi belediye çalışanı 3 kişi, rüşvet ve irtikap suçlamasıyla gözaltına alındı. Soruşturma kapsamında adreslerinde bulunamayan 3 kişi aranıyor. Peki, Çan Belediye başkanı hangi partiden?
31.05.2022Siyaset
TRT 1’in yeni dizisi Kasaba Doktoru'nun galası yapıldı
TRT 1’in yeni dizisi Kasaba Doktoru'nun galası yapıldıTRT 1’in merakla beklenen yeni dizisi "Kasaba Doktoru", ilk bölümüyle dün akşam izleyiciyle buluştu. Kahraman doktorların hayat hikayelerini ve meslek hayatlarında yaşadıkları zorlukları ekrana taşıyacak olan dizinin ilk bölüm izlemesi Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi.
9.04.2022Televizyon
İsmail Cem kimdir? İsmail Cem’in vefatının 15. Yılında anılıyor!
İsmail Cem kimdir? İsmail Cem’in vefatının 15. Yılında anılıyor!Eski Dışişleri ve Kültür Bakanlarından İsmail Cem'in bugün ölüm yıldönümü! Türkiye dış politika tarihinin en önemli isimlerinden İsmail Cem, aramızdan ayrılışının 15. yılında anılıyor. Peki, İsmail Cem kimdir? İsmail Cem ne zaman, nasıl öldü? İşte İsmail Cem hakkında merak edilenler…
24.01.2022Gündem
TRT'den 'İzmir Marşı' iddialarına ilişkin açıklama
TRT'den 'İzmir Marşı' iddialarına ilişkin açıklamaTRT Genel Müdürü Mehmet Zahid Sobacı, 2021 Avrupa Kadınlar Voleybol Şampiyonası çeyrek finalinde oynanan Türkiye-Polonya maçı sonrası TRT'nin "İzmir Marşı'nı sansürlediği" iddialarına ilişkin açıklama yaptı. Sobacı, "Büyük başarı gösteren millilerimizi kutluyorum. Bu başarıya TRT'nin İzmir Marşı'nı sansürlediği şeklinde mesnetsiz iddialarla, hatta bilinçli bir körlükle gölge düşürmeye çalışanları kınıyorum" ifadelerini kullandı.
1.09.2021Gündem
Usta sanatçı Şahin Gültekin hayatını kaybetti
Usta sanatçı Şahin Gültekin hayatını kaybettiTRT Türk Halk Müziği şeflerinden Şahin Gültekin, 84 yaşında hayatını kaybetti.
22.08.2021Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Trt Genel Müdürü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki trt genel müdürü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.