Ters İlişki

Ters İlişki

Son dakika ters ilişki haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ters ilişki ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ters ilişki haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ters İlişki

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ters ilişki gelişmeleri de dahil olmak üzere 301 ters ilişki haberi bulunmuştur. Tüm ters ilişki haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kadınlarda kalp hastalıkları riskini 3-7 kat artırıyor! Uzman isimden kritik uyarılar
Kadınlarda kalp hastalıkları riskini 3-7 kat artırıyor! Uzman isimden kritik uyarılarKalp hastalıkları açısından önemli bir risk faktörünü oluşturan diyabetin özellikle 60 yaşından sonra kadınları erkeklerden daha çok etkilediğini ifade eden Kardiyoloji Uzmanı Doç. Dr. Ayça Türer Cabbar, kadın hastalarda diyabetin kalp damar hastalıkları oranını üç ila yedi kat artırdığını söyleyerek “Buna karşın, diyabetli erkeklerin yalnızca iki ila üç kat artan kalp damar hastalıkları riski vardır. Diyabet ayrıca kalp yetmezliğinin gelişimi ile de ilişkilidir” dedi.
7.03.2024Sağlık
Sadakatsiz eş ile ilgili Yargıtay'dan flaş karar! Karısı erkekle görünce...
Sadakatsiz eş ile ilgili Yargıtay'dan flaş karar! Karısı erkekle görünce...Yargıtay Hukuk Genel Kurulu, kayınvalidesine küfür eden ve sadakatsiz davranışlarda bulunan kadının, eve sık sık alkollü gelen kocasına göre daha ağır kusurlu olduğuna hükmetti.
8.02.2022Yaşam
'Elmalı Davası'nda bir skandal daha! İlk kez ortaya çıktı:  Eski gelini ile kocası...
'Elmalı Davası'nda bir skandal daha! İlk kez ortaya çıktı: Eski gelini ile kocası...Türkiye'nin gündemine 'Elmalı Davası' olarak giren cinsel istismar suçlamalarının yer aldığı olayda anne Merve Akman ile üvey baba Rahmi Akman, ilk kez konuştu. Özellikle iki gündür yaşananlara isyan ettiğini söyleyen Merve Akman, "Psikolog raporlarında her şey ortada. Çocuklarımı babaanneleri uydurma yalanlarla kandırmaya çalışıyor" dedi. Rahmi Akman ise "Biz çocukları istismar etmedik. Ben o çocuklara babasının yapmadığı babalığı yaptım, babasının vermediği sevgiyi verdim" diye konuştu. Eski gelini ile kocasının eleştirdiği babaanne Günay S. ise çocukların büyük bir travma yaşadığını ve psikolog desteği sağlandığını belirterek, "Bayağı bir yol kat ettik ama hala sayıklamaları mevcut. Korkuları mevcut. Orada gördükleri işkence, tehdit, istismar çocuklar da büyük travma uyandırmış. Hala kendilerini korkuda hissediyorlar." ifadelerini kullandı.
30.06.2021Gündem
Çocuklara para karşılığı ilişki teklif eden sanığa 44 yıl hapis istemi
Çocuklara para karşılığı ilişki teklif eden sanığa 44 yıl hapis istemiAntalya'nın Manavgat ilçesinde çocuklara sosyal medya üzerinden para karşılığı cinsel ilişki teklifinde bulunan H.Z.'nin 44 yıla kadar hapsi istendi. Savcı esas hakkındaki görüşünde, sanığın burunlara cinsel eğilimi bulunduğuna kanaat getirildiğini belirtti.
26.11.2018Yaşam
Eşi ve kızına cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla gözaltına alındı
Eşi ve kızına cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla gözaltına alındıBolu'da, 3 yıldır eşine cinsel saldırıda, şu an 18 yaşında olan kızına ise cinsel istismarda bulunduğu öne sürülen C.M. (47), gözaltına alındı.
22.11.2018Yaşam
ŞOK! 4 yıldır çocuk sahibi olamayan çift meğer ilişkiye...
ŞOK! 4 yıldır çocuk sahibi olamayan çift meğer ilişkiye...Çocuk sahibi olmak birçokları için çok önemlidir... Bu konuda 4 yıl boyunca uğraş veren Çinli bir çift, çocuk sahibi olamama sebebini öğrenmek için doktora gidince akıllara durgunluk veren gerçeği öğrendi.
25.08.2018Dünya
Babasını öldürmeye 8 yaşında karar vermiş
Babasını öldürmeye 8 yaşında karar vermişANTALYA'da 25 yıl önce 5 yaşında olan kız kardeşine tecavüz ettiği iddiasıyla babası Şaban Kuru'yu (53) öldüren Ömer Ali Kuru (33), cinayete 8 yaşında karar verdiğini söyledi.
15.02.2018Yaşam
16 yaşındaki gencin 14 yaşındaki komşusuna tecavüz ettiği iddiası
16 yaşındaki gencin 14 yaşındaki komşusuna tecavüz ettiği iddiasıKÜTAHYA'da 16 yaşındaki Y.K., evlerine gelen komşularının kızı 14 yaşındaki S.Ç. ile ters ilişkiye girdiği iddiasıyla gözaltına alındı.
8.12.2016Yaşam
Eşle zorla ters ilişki davasında kocaya 12.5 yıl hapis
Eşle zorla ters ilişki davasında kocaya 12.5 yıl hapisKAYSERİ'de 14 yıllık eşiyle zorla ters ilişkide bulunmak suçlamasıyla yargılanan Sinan D...
3.10.2016Yaşam
Hakimden +18’lik gerekçeli karar!
Hakimden +18’lik gerekçeli karar!Diyarbakın 5. Ağır Ceza mahkemesi, 14 yaşındaki engelli çocuğa cinsel istismarda bulunan S.K.’nın cezasını olumlu davranıştan 6 yıla indirdi. Bununla bitmedi, gerekçeli kararda ‘sanığın erken boşalma nedeniyle eylemine devam edemediği’ni işaret etti
10.03.2016Yaşam
Engelli çocuğa cinsel istismara 6 yıl 8 ay hapis
Engelli çocuğa cinsel istismara 6 yıl 8 ay hapisDİYARBAKIR’da yüzde 50 zihinsel engelli erkek çocuğa cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla yargılanan taksici S.K.’yı, ’Basit cinsel istismar’ suçundan 8 yıl hapis cezasına çarptıran mahkeme, duruşmalardaki olumlu tutumu nedeniyle cezayı 6 yıl 8 aya indirdi.
10.03.2016Yaşam
Ters ilişkiye zorlayan kocaya 20 yıl istendi
Ters ilişkiye zorlayan kocaya 20 yıl istendiŞiddetli geçimsizlik nedeniyle boşanma davası açan Zeynep K...
16.01.2016Yaşam
İranlı sığınmacının tecavüz davası
İranlı sığınmacının tecavüz davasıEskişehir'de, daha önceden ameliyatla kadın olan İranlı sığınmacı 23 yaşındaki B...
25.06.2015Yaşam
Zihinsel engelli kıza tecavüz etti! Beraat etti
Zihinsel engelli kıza tecavüz etti! Beraat ettiDİYARBAKIR’ın Silvan İlçesi’nde zihinsel engelli 22 yaşındaki B.İ.’yi kaçırarak tecavüz ettiği iddiasıyla 32 yıl hapis istemiyle yargılanan 23 yaşındaki T.G. beraat etti.
30.04.2015Yaşam
14 yaşındaki kıza toplu tecavüz!
14 yaşındaki kıza toplu tecavüz!DİYARBAKIR 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi, 2011 yılında, bir binanın kömürlüğüne götürdükleri 14 yaşındaki R.Ü. adlı kız çocuğuna tecavüz ettikleri suçlamasıyla tutuklu yargılanan 4 sanıktan 2’sine 24’er yıl, 2’sine de 17’şer yıl 6’şar ay yıl hapis cezası verdi. Mahkeme heyeti, üst sınırdan verdiği cezalarda hiçbir indirime gidilmediğini belirtti.
5.03.2015Yaşam
Bir klişenin çelişkilerle dolu portresi
Bir klişenin çelişkilerle dolu portresiHollywood usulü korku filmlerin klişe sonları vardır; kötü adam bir türlü ölmek bilmez. Tam kendisinden kurtulduk sanırken bir şekilde hortlayıverir! Nihat Doğan’ın hayatımızdaki varlığı da tam anlamıyla bu klişeyle örtüşüyor sanki...
21.02.2015Arşiv
Evlenmek için kaçtı tecavüze uğradı
Evlenmek için kaçtı tecavüze uğradıADANA’da 37 yaşındaki B.K., evlilik vadiyle tanıştığı 35 yaşındaki Erol Y.’nin ilişkiye girdikten sonra kendini terk ettiğini belirterek polise şikayetçi oldu.
19.12.2014Yaşam
15 yaşındaki kıza toplu tecavüz!
15 yaşındaki kıza toplu tecavüz!EDİRNE’de 17 yaşındaki B.Z.K.’ya cinsel istismarda bulunmaktan tutuksuz 15 sanığın yargılanmasına devam edildi. Mahkeme mağdurun beden ve ruh sağlığının etkilenip etkilenmediği ve adli dengesinin yerinde olup olmadığının tespiti için rapor alınmasına karar verdi.
18.10.2014Yaşam
Doçente 'ters ilişki' davası!
Doçente 'ters ilişki' davası!Erzurum üniversitesi, yüksek lisans, doçent, öğrenci
6.09.2014Yaşam
Villada grup seks iddiası
Villada grup seks iddiasıANTALYA’da müzikholde çalışan Filiz G...
15.06.2014Yaşam
Kızın yaşı büyütüldü, tecavüzcü...
Kızın yaşı büyütüldü, tecavüzcü...Samsun'da yetiştirme yurdunda kalan, nüfus kayıtlarına göre 14 yaşındaki E.K.’yi bir eve götürüp döverek zorla ters ilişkiye girdiği iddiasıyla tutuklu yargılanan 22 yaşındaki Uğur Karabaş bugün son kez hakim karşısına çıktı.Kemik testi sonucuna göre mahkeme kararıyla küçük kızın yaşının 15 olarak düzeltilmesi üzerine sanığa, ’reşit olmayanla rızasıyla cinsel ilişkiye girmek’ ve ’hürriyetten alıkoymak’ suçlarından 15 ay hapis cezası verildi. Ceza ertelenirken sanık tahliye edildi.
6.05.2014Yaşam
İşadamını yıkan Adli Tıp raporu!
İşadamını yıkan Adli Tıp raporu!68 yaşındaki işadamı N...
28.12.2013Yaşam
9 yaşındaki kız kardeşine...
9 yaşındaki kız kardeşine...Annesinden tüyler ürperten ifade
22.10.2013Yaşam
İşadamına tecavüz davası!
İşadamına tecavüz davası!Şiddet ve ters ilişkiye zorladığı iddiasıyla
7.07.2013Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Ters İlişki ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ters ilişki haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.