Terraneo

Terraneo

Son dakika terraneo haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan terraneo ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını terraneo haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Terraneo

haberleri sayfasında son dakika yaşanan terraneo gelişmeleri de dahil olmak üzere 240 terraneo haberi bulunmuştur. Tüm terraneo haberleri aşağıda listelenmiştir.
Vitor Pereira Fenerbahçe kariyeri! Vitor Pereira daha önce Fenerbahçe'den neden ayrılmıştı?
Vitor Pereira Fenerbahçe kariyeri! Vitor Pereira daha önce Fenerbahçe'den neden ayrılmıştı?Fenerbahçe, eski teknik direktörü Portekizli Vitor Pereira'yı tekrar takımın başına getirdi. 2 yıllık anlaşma imzalandı. Sezon başına 1,5 milyon euro garanti ücret alacak Pereira, bonus maddelerindeki başarı kriterleri yerine gelirse alacağı ücret 3.5 milyon eurolara kadar çıkabilecek. Peki, Vitor Pereira daha önce Fenerbahçe'den neden ayrılmıştı? Vitor Pereira Fenerbahçe kariyeri…
3.07.2021Gündem
Emre Belözoğlu kimdir? Emre Belözoğlu futbolu bırakıyor mu? Emre Belözoğlu futbol kariyeri
Emre Belözoğlu kimdir? Emre Belözoğlu futbolu bırakıyor mu? Emre Belözoğlu futbol kariyeriFenerbahçe'nin tecrübeli futbolcusu Emre Belözoğlu bugün Rizespor karşısında son kez forma giyecek. Peki, Emre Belözoğlu futbolu bırakıyor mu? Emre Belözoğlu kimdir, kaç yaşında ve nereli? Emre Belözoğlu futbol kariyeri hakkında merak edilenler...
25.07.2020Gündem
Fenerbahçe'de Khedira bombası
Fenerbahçe'de Khedira bombasıOrta sahaya kaliteli bir isim katmayı hedefleyen Fenerbahçe’de gündem Sami Khedira... Sarı-Lacivertliler, Juventus’un gözden çıkardığı Alman oyuncu için detaylı sağlık raporu istedi. Ciddi bir probleme rastlanmazsa transfer için resmen harekete geçilecek.
21.07.2019Fenerbahçe
Kemalettin Şentürk'ten flaş Comolli sözleri!
Kemalettin Şentürk'ten flaş Comolli sözleri!Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım döneminde 4.5 yıl scout biriminde çalışan sarı lacivertli eski futbolcu Kemalettin Şentürk, önemli açıklamalarda bulundu.
13.09.2018Fenerbahçe
F.Bahçe'nin transferde eli güçlendi
F.Bahçe'nin transferde eli güçlendiFernandao, Giuliano Victor de Paula ve Josef de Souza'yı Arabistan ekiplerine satan Fenerbahçe, üç oyuncudan 25 milyon avro gelir elde etti.
24.08.2018 Fenerbahçe
Pereira’ya 1.9 milyon, Terraneo’ya 936 bin!
Pereira’ya 1.9 milyon, Terraneo’ya 936 bin!F.Bahçe yönetimini bekleyen tehlike, eski teknik direktörleri ve eski sportif direktörlerine ödenecek paralar...
19.06.2018Fenerbahçe
Lens için resmi teklif geliyor!
Lens için resmi teklif geliyor!İngiliz takımı, Beşiktaş’ta gözden çıkarılan Lens için resmi teklifte bulunmaya hazırlanıyor.
18.06.2018Beşiktaş
Terraneo Beşiktaş'tan Lens'i alıyor!
Terraneo Beşiktaş'tan Lens'i alıyor!Beşiktaş'ta transfer hareketliliği forvet bölgesinde yaşanıyor. Lens için İngiltere'den talip çıkarken Negredo ve Love'a ise beklenen teklifler henüz gelmedi.
8.06.2018Beşiktaş
Emre Belözoğlu Fenerbahçe kongresinde oyunu kullandı
Emre Belözoğlu Fenerbahçe kongresinde oyunu kullandıFenerbahçe'nin eski futbolcusu Emre Belözoğlu, oy kullanmak için Şükrü Saraçoğlu Stadı'na geldi.
3.06.2018Fenerbahçe
Ali Koç: "Bu kulübün sahibi taraftarıdır"
Ali Koç: "Bu kulübün sahibi taraftarıdır"Fenerbahçe Olağan Seçimli Genel Kurulu'nda açıklamalarda bulunan başkan adayı Ali Koç, ''Sayın Başkanım, pek çok kez kimse Fenerbahçe'den büyük değil dediniz. Sanırım şunu unuttunuz, siz de Fenerbahçe'den büyük değilsiniz" dedi.
2.06.2018Fenerbahçe
Fenerbahçe'de tarihi kongre!
Fenerbahçe'de tarihi kongre!Fenerbahçe'de Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda dün başlayan tarihi kongrede, bugün oy kullanma işlemleri gerçekleştirilecek ve yeni başkan belli olacak.
3.06.2018Fenerbahçe
Ali Koç'tan Zidane açıklaması! Fenerbahçe'ye...
Ali Koç'tan Zidane açıklaması! Fenerbahçe'ye...Ali Koç, 1907 Fenerbahçe Derneği'nde konuşuyor. İşte Koç'un açıklamalarından öne çıkanlar...
31.05.2018Fenerbahçe
Aziz Yıldırım, CNN Türk'te önemli açıklamalar yaptı
Aziz Yıldırım, CNN Türk'te önemli açıklamalar yaptıFenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, hafta sonu yapılacak seçim öncesi CNN Türk'te gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.
30.05.2018Fenerbahçe
Aziz Yıldırım'dan Vatan ve Milliyet Gazetesi'ne ziyaret
Aziz Yıldırım'dan Vatan ve Milliyet Gazetesi'ne ziyaretFenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Vatan ve Milliyet Gazetesi'ne gerçekleştirdiği ziyarette birbirinden önemli açıklamalarda bulundu.
30.05.2018Fenerbahçe
Terraneo'dan Fenerbahçeli yıldıza 17 milyon euro!
Terraneo'dan Fenerbahçeli yıldıza 17 milyon euro!Terraneo, West Bromwich’in teknik danışmanı oldu. İtalyan futbol adamı Fener’e getirdiği Josef’i şimdi yeni takımına transfer edecek.
13.04.2018Fenerbahçe
İşte Giuliano Terraneo'nun yeni adresi!
İşte Giuliano Terraneo'nun yeni adresi!Fenerbahçe'nin eski sportif direktörü Giuliano Terraneo, West Bromwich Albion'ın yeni teknik danışmanı oldu.
12.04.2018İngiltere
Sağlık kontrolü ‘sakat’a gelmedi!
Sağlık kontrolü ‘sakat’a gelmedi!RvP’ye Terraneo yüzünden yapılmayan testler, Soldado’ya en ince ayrıntısına kadar uygulandı.
10.08.2017Fenerbahçe
RvP teste bile girmemiş!
RvP teste bile girmemiş!Terraneo’nun Hollandalı golcüyü sağlık taramasından kaçırdığı ortaya çıktı.
9.08.2017Fenerbahçe
Yıldırım'dan Van Persie itirafı!
Yıldırım'dan Van Persie itirafı!Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, NTV Spor'da yayınlanan %100 Futbol programında Van Persie'nin Fenerbahçe'ye transferiyle alakalı açıklamalarda bulundu.
8.08.2017Futbol
Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu sürprizi! Aykut Kocaman...
Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu sürprizi! Aykut Kocaman...Yeni sezona Aykut Kocaman ile başlayacak olan Fenerbahçe ile ilgili olarak ilginç bir iddia gündeme geldi.
20.03.2017Fenerbahçe
Erman Toroğlu'ndan Tudor'a: 'Kiralık katil...'
Erman Toroğlu'ndan Tudor'a: 'Kiralık katil...'Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Igor Tudor'un, Bruma'yı Rizespor maçının kadrosuna almamasıyla ilgili olarak gündem yaratacak sözler sarfetti.
24.09.2021Galatasaray
Emre Belözoğlu: Başakşehir örnek alınmalı
Emre Belözoğlu: Başakşehir örnek alınmalıMedipol Başakşehir'in kaptanı Emre Belözoğlu'dan çarpıcı açıklamalar...
24.09.2021Başakşehir
İtalyanların Kjaer savaşı
İtalyanların Kjaer savaşıFenerbahçeli Simon Kjaer için Milan ve Inter takımlarının devrede olduğu iddia edildi. İtalyan basınında Milan'ın Danimarkalı savunmacı için 12 milyon Euro'yu (yaklaşık 45 milyon TL) gözden çıkardığı belirtildi.
24.09.2021Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Terraneo ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki terraneo haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.