Temsilcilik

Temsilcilik

Son dakika temsilcilik haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan temsilcilik ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını temsilcilik haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Temsilcilik

haberleri sayfasında son dakika yaşanan temsilcilik gelişmeleri de dahil olmak üzere 557 temsilcilik haberi bulunmuştur. Tüm temsilcilik haberleri aşağıda listelenmiştir.
AK Parti 23 yaşında! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Eski Türkiye manzaralarına son verdik
AK Parti 23 yaşında! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Eski Türkiye manzaralarına son verdikCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Kongre Merkezi'nde AK Parti 23. Kuruluş Yıldönümü Programı'na önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, ''Bugün çok mutluyuz, gururluyuz. Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak diyerek revan olduğumuz millete hizmet yolunda 23 yılımızı devirdik. 23. yaş günümüz kutlu olsun'' açıklamasında bulundu. 'Bir dip dalga hareketi olan AK Parti kısa sürede milyonların umudu oldu' diyen Erdoğan, ''Vesayete karşı dimdik durduk'' ifadelerini kullandı. Öte yandan AK Parti 23. Kuruluş Yıldönümü Programı'nda 2 milletvekili ve 13 belediye başkanı da AK Parti'ye katıldı.
14.08.2024Gündem
Instagram'a erişim engeli ile ilgili yeni gelişme! TBMM Dijital Mecralar Komisyonu toplanıyor
Instagram'a erişim engeli ile ilgili yeni gelişme! TBMM Dijital Mecralar Komisyonu toplanıyorTBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı ve AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, "En yakın zamanda bu hafta içinde veya haftanın başında 'Instagram' gündemiyle veya 'dijital' gündemle TBMM Dijital Mecralar Komisyonu toplanacak." dedi.
7.08.2024Gündem
Adana basınının acı kaybı: Gürses Vargül vefat etti
Adana basınının acı kaybı: Gürses Vargül vefat ettiUzun yıllar TRT Çukurova Bölge Haber Müdürlüğü yapan, gazeteci Gürses Vargül, vefat etti.
31.07.2024Adana
X'in Türkiye'de ofis açması ne ifade ediyor? 'Tüm faaliyetleri için vergi ödeyecek'
X'in Türkiye'de ofis açması ne ifade ediyor? 'Tüm faaliyetleri için vergi ödeyecek'Sosyal medya platformu X'i geçtiğimiz ay son kez uyarmış ve yükümlülüklerini yerine getirmemesi halinde bant daraltması uygulanacağını açıklamıştı. Bunun üzerine X çalışmalarını hızlandırmış ve Türkiye’ye temsilcilik açma kararı almıştı. Peki, bu durum hem hukuki hem de sosyal medya dezenformasyonu açısından Türkiye için ne ifade ediyor?
25.05.2024Gündem
'X' temsilci atadı reklam yasağı kalktı
'X' temsilci atadı reklam yasağı kalktıBilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK), Türkiye’ye temsilci atayan sosyal medya platformu X’in reklam yasağını kaldırdı.
25.05.2024Ekonomi
Bakan Uraloğlu CNN TÜRK'te açıkladı: X Türkiye'de temsilcilik açtı
Bakan Uraloğlu CNN TÜRK'te açıkladı: X Türkiye'de temsilcilik açtıUlaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, CNN TÜRK yayınında sosyal medya platformu X'in Türkiye'de temsilcilik açtığını belirtti. Öte yandan TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı Hüseyin Yayman, sosyal medya platformu X'e çağrıda bulunarak, "Ya Türkiye'ye geleceksiniz ya da sonuçlarına katlanacaksınız" demişti.
22.05.2024Gündem
Hüseyin Yayman'dan dijital telif yasasıyla ilgili yeni açıklama: Haber, sanat eseri gibi fikir içeriği sayılmalı
Hüseyin Yayman'dan dijital telif yasasıyla ilgili yeni açıklama: Haber, sanat eseri gibi fikir içeriği sayılmalıDijital Mecralar Komisyonu Başkanı Hüseyin Yayman, TİKTOK, X ve Dijital Telif Yasası ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Topluma yönelik tehdit içerdiğini aktaran Yayman, TikTok temsilcilerinin Mayıs sonunda yeniden Meclis'e çağrılacağını söyledi. Yayman, X platformunun da Türkiye'de temsilcilik açması gerektiğini aktardı. Dijital Telif Yasası'nın yenilenmesi gerektiğini belirten Yayman, "Haberin de bir fikir eseri, telif olarak bir çalışmamız var. 22 Mayıs tarihinde tüm bileşenlerin olduğu komisyon toplantımızı yapacağız" ifadelerini aktardı.
10.05.2024Gündem
TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı: Tiktok Türkiye'de yasaklanabilir
TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı: Tiktok Türkiye'de yasaklanabilirTBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı Hüseyin Yayman, "Tiktok’u Amerika'da yasaklıyorlar. Biz yasaklamalara karşıyız, fakat Türkiye 'de de bu işin sonu yasaklamaya kadar gidecek. Maalesef burada asla sözle, tavsiyeyle, ricayla mesafe alamadığımız bir ilişki var" dedi.
9.05.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyondaki yükseliş geçici
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyondaki yükseliş geçiciKabine toplantısı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. Kritik toplantı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamalarda bulundu. Enflasyona ilişkin ise "Enflasyonu vatandaşın günlük hayatından çıkaracağız, biraz sabır bekliyoruz." ifadelerini kullandı.
21.08.2023Gündem
Bakan Tunç'tan İsveç'teki provokasyona tepki: Avrupa'da gerçekleşmiş olması yüz karasıdır
Bakan Tunç'tan İsveç'teki provokasyona tepki: Avrupa'da gerçekleşmiş olması yüz karasıdırAdalet bakanı Yılmaz Tunç, “İsveç'te meydana gelen caminin önünde Kuran-ı Kerim'i yakma olayını buradan Bartın'dan lanetliyoruz. Bu din ve vicdan özgürlüğüne bir saldırıdır. Avrupa'da bunun gerçekleşmiş bir yüz karasıdır. Özellikle NATO zirvesi öncesi bu tür girişimlerin, bu tür çirkinliklerin olmaması için gerekli tedbirlerin alınmasını istiyoruz” dedi.
29.06.2023Gündem
HDP'nin Okmeydanı temsilciliğine operasyon
HDP'nin Okmeydanı temsilciliğine operasyonHDP'nin Okmeydanı temsilcilik binasına yapılan operasyonda terör örgütü üyelerinin posterleri ile yasadışı eylemlerde kullanılacağı belirtilen malzemeler ele geçirildi.
17.06.2023Gündem
Dışişleri Bakanı Fidan, yeni büyükelçilik görevlerini tebliğ etti
Dışişleri Bakanı Fidan, yeni büyükelçilik görevlerini tebliğ ettiDışişleri Bakanı Hakan Fidan, bazı büyükelçilerin yeni büyükelçilik ve daimi temsilcilik görevlerini tebliğ ederken, Türkiye'nin Moskova Büyükelçiliği görevi Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü ve Enformasyon Genel Müdürü Tanju Bilgiç'e verildi.
16.06.2023Gündem
YSK Başkanı Yener, Cumhurbaşkanlığı ikinci tur kesin seçim sonuçlarını açıkladı
YSK Başkanı Yener, Cumhurbaşkanlığı ikinci tur kesin seçim sonuçlarını açıkladıYüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Ahmet Yener, 28 Mayısta gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı Seçim ikinci tur oylamanın kesin sonuçlarının Resmi Gazete’ye gönderildiğini açıkladı.
1.06.2023Gündem
Yurtdışı oy kullanma işlemi bitti mi, yurtdışında oy kullanma işlemi sona erdi mi?
Yurtdışı oy kullanma işlemi bitti mi, yurtdışında oy kullanma işlemi sona erdi mi? Cumhurbaşkanı Seçimi'nin ikinci tura kalması sonrası 20 Mayıs’tan itibaren yurt dışı seçmenleri temsilcilik ve gümrüklerde oy kullanmaya başladı. Yurtdışında yaşayan vatandaşlar 14 Mayıs'ta yapılan Cumhurbaşkanı Seçimi'nin ilk turu için de 27 Nisan-9 Mayıs tarihleri arasında yurt dışı temsilciliklerde, 14 Mayıs saat 17.00'ye kadar da gümrük kapılarında oy kullanmıştı. Peki, Yurtdışı oy kullanma işlemi bitti mi, yurtdışında oy kullanma işlemi sona erdi mi?
25.05.2023Seçim
Seçimin ikinci turu için akın ettiler! Rekora gidiyor
Seçimin ikinci turu için akın ettiler! Rekora gidiyorTürkiye siyaset tarihinde bir ilk olarak gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanı seçiminin ikinci turu için gurbetçi seçmen sandıkta rekora koşuyor. YSK’da alınan bilgiye göre, dün saat 22.00 itibarıyla yurt dışı temsilcilik ve gümrüklerde oy kullanan seçmen sayısı toplam 1 milyon 733 bin 940 oldu.
24.05.2023Gündem
Avrupa'da skandal manşetler! Erdoğan: Millî iradeye parmak sallanmasına izin vermeyeceğiz
Avrupa'da skandal manşetler! Erdoğan: Millî iradeye parmak sallanmasına izin vermeyeceğizCumhurbaşkanı Erdoğan, "Küresel güçlerin operasyon aygıtı olan dergilerin kapaklarıyla iç siyasetimizin yönlendirilmesine, millî iradeye parmak sallanmasına izin vermeyeceğiz." dedi.
5.05.2023Gündem
YSK yurtdışı seçmenler için oy verme tarihlerini açıkladı
YSK yurtdışı seçmenler için oy verme tarihlerini açıkladıYSK 14 Mayıs 2023 pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde yurt dışı seçmen için 27 Nisan'da başlayacak olan oy verme işlemlerinin, hangi temsilciliklerde ve tarihlerde yapılacağı ilan edildi.
12.04.2023Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 14 Mayıs mesajı: Dalga dalga büyüyen bir zaferin ayak seslerini duyuyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 14 Mayıs mesajı: Dalga dalga büyüyen bir zaferin ayak seslerini duyuyoruzCumhurbaşkanı Erdoğan, Büyükelçiler ile iftar programında konuştu. Seçim mesajı veren Erdoğan, "14 Mayıs'ta milletimin en doğru kararı vereceğine inanıyoruz. Dalga dalga büyüyen bir zaferin ayak seslerini duyuyoruz. Türkiye Yüzyılı'nın cemresi, sadece gönüllere değil aynı zamanda sandığa da düşmüştür" dedi.
4.04.2023Gündem
2022 Dünya Kupası'na damga vurmuştu! Süper Lig'e gelmek için yola çıktı...
2022 Dünya Kupası'na damga vurmuştu! Süper Lig'e gelmek için yola çıktı...2022 Dünya Kupası C Grubu ilk maçında Messi'li, Di Maria'lı, Lautaro Martinez'li Arjantin'i 1-0 geriden gelerek 2-1 yenen ve Tangoculara ağır bir hezimet yaşatan Fransız teknik adam Herve Renard için Süper Lig ekipleri yavaş yavaş harekete geçerken, deneyimli çalıştırıcının Sumudica'nın menajeriyle çalışması ise dikkatlerden kaçmadı.
28.11.2022Futbol
TFF resmen açıkladı! MHK'de bir Sabri Çelik dönemi daha
TFF resmen açıkladı! MHK'de bir Sabri Çelik dönemi dahaTürkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu (TFF), Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı olarak Sabri Çelik'i göreve atadı.
8.07.2022Süper Lig
Bakan Soylu'dan İmamoğlu'na sert tepki: 'Bu bir şımarıklık ve cehalettir'
Bakan Soylu'dan İmamoğlu'na sert tepki: 'Bu bir şımarıklık ve cehalettir'İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun sözlerine tepki gösteren İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Biz çadır devleti değiliz de bulunduğu yeri çadır kurumu olarak nitelendirenler var. Bu bir şımarıklıktır. Devletin bu bütüncüllüğünü, devletin hassasiyetini çürümüşlük olarak değerlendirmek de cehalettir” dedi.
6.07.2022Siyaset
Bakan Nebati'den önemli açıklamalar: Cumhuriyet tarihinin en yüksek seviyesine ulaştı
Bakan Nebati'den önemli açıklamalar: Cumhuriyet tarihinin en yüksek seviyesine ulaştıHazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati Meclis'teki ek bütçe görüşmelerinde önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Nebati 'Kamu maliyemiz dünyada yaşanan tüm olumsuz gelişmelere rağmen ekonomimizin en güçlü taraflarından biri olmaya devam ediyor.' ifadelerini kullandı. Nebati, "2022 yılı Mayıs ayında ihracatımız yıllık 242,6 milyar dolar ile Cumhuriyet tarihinin en yüksek seviyesine ulaşmıştır." dedi.
28.06.2022Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar: Ukrayna'daki savaş Türkiye'nin önemini ortaya koydu!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar: Ukrayna'daki savaş Türkiye'nin önemini ortaya koydu!Cumhurbaşkanı Erdoğan, büyükelçilerle iftar programında konuştu. NATO ve AB'ye mesaj veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Mesnetsiz iddiaların aksine Ukrayna bağlamındaki son gelişmeler NATO içinde Türkiye'nin önemini açıkça ortaya koymuştur. " dedi. Ukrayna - Rusya savaşında İstanbul sürecine vurgu yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İki komşumuz arasında önce ateşkesin ardından da kalıcı barışın tesisi, insanlık adına yapılan en hayırlı işlerden biri olacaktır. Diyalog yoluyla barışçı bir çözüm bulunacağına gönülden inanıyorum." açıklamasında bulundu.
18.04.2022Siyaset
Yavuz Selim Kıran kimdir? Zagreb Büyükelçisi Yavuz Selim Kıran kaç yaşında ve nereli?
Yavuz Selim Kıran kimdir? Zagreb Büyükelçisi Yavuz Selim Kıran kaç yaşında ve nereli? Dışişleri Bakanlığı Büyükelçiler Kararnamesi yayımlandı. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, bazı büyükelçilerin yeni büyükelçilik ve daimi temsilcilik görevlerini tebliğ etti. Dışişleri Bakan Yardımcısı Yavuz Selim Kıran Zagreb Büyükelçisi oldu. Peki, Yavuz Selim Kıran kimdir? Zagreb Büyükelçisi Yavuz Selim Kıran kaç yaşında ve nereli? İşte Yavuz Selim Kıran’ın biyografisi!
6.04.2022Gündem
TOGG'un Avrupa'daki ilk durağı belli oldu! Temsilcilik açıldı
TOGG'un Avrupa'daki ilk durağı belli oldu! Temsilcilik açıldıTürkiye’nin yerli otomobil girişimi TOGG, Avrupa pazarına açılmak için harekete geçti. TOGG tarafından Almanya’nın Stuttgart şehrinde bir temsilcilik açıldı. İşte TOGG ile ilgili detaylar…
29.01.2022Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Temsilcilik ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki temsilcilik haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.