Sadakatsiz'in Selçuk’u Tarık Emir Tekin'in babası Metin Tekin sitem etti
Sadakatsiz'in Selçuk’u Tarık Emir Tekin'in babası Metin Tekin sitem ettiBeşiktaş forması altında 15 yıl top koşturan eski milli futbolcu Metin Tekin, eski eşi Şevval Sam ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Tarık (Taro) Emir Tekin'in kendi şöhretini geçtiğini söyledi.
29.11.2023Magazin
Kan şekerini dengeliyor, kolesterolü düşürüyor, kanseri önlüyor! Tam bir vitamin ve probiyotik deposu...
Kan şekerini dengeliyor, kolesterolü düşürüyor, kanseri önlüyor! Tam bir vitamin ve probiyotik deposu...Kansere karşı koruyucu, kan şekerini dengeliyor, bağırsak sağlığına faydası bulunuyor. Bağışıklık sistemini güçlendiriyor, adeta bir vitamin ve probiyotik deposu. Enfeksiyona ve kış hastalıklarına karşı kendinizi korumak istediğinizde evinizde mutlaka yer verilmesi gerekiyor. Ülkemizde yavaş yavaş yaygınlaşmaya başladı. Ara öğünlerde, atıştırmalık tüketilebilir, çorba ve yemeklere eklenebilir. Kalorisi düşük ve besin değeri yüksek. Magnezyum, potasyum, demir, fosfor, C ve E vitamini açısından zengin bir bitki. Tüketildiği takdirde yemek sonrasında aniden şeker yükselmesine engel oluyor.
21.02.2022Sağlık
'Kudüs'e taşımayacağız!'
'Kudüs'e taşımayacağız!'Japonya Dışişleri Bakanı Taro Kono, Filsitin ve İsrail'deki temaslarından sonra Ürdünlü mevkidaşı Eyemen Safadi ile bir araya geldi. Kono görüşmede ülkesinin büyükelçiliğini Kudüs'e taşımayacağını ve kentin statüsüne doğrudan müzakereler yoluyla karar verilmesi gerektiğini söyledi.
27.12.2017Dünya