Kuvvet rüzgar ve gök gürültülü sağanak yağışlar geliyor! Meteoroloji'den 11 için yaşanabilecek olumsuzluklara karşı uyarı geldi
Kuvvet rüzgar ve gök gürültülü sağanak yağışlar geliyor! Meteoroloji'den 11 için yaşanabilecek olumsuzluklara karşı uyarı geldi Sıcak havalar etkisini sürdürürken sağanak yağışlar ve kuvvetli rüzgarlar birçok ilde hayatı olumsuz etkiliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre: Ülkemizin kuzey, iç ve doğu kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Doğu Akdeniz, Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzey ve batısı, Isparta, Burdur, Sivas, Sinop, Tokat, Van çevreleri ile Antalya'nın iç kesimleri ve Kastamonu’nun kıyı kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, Bayburt, Erzurum ve Kars çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.
29.06.2024 Gündem
Yarına dikkat!  Bu illeri vuracak
Yarına dikkat! Bu illeri vuracak İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak 24 il için gelen son hava durumu tahmininde gök gürültülü yoğun yağış var. Kocaeli, Bursa, Balıkesir, Çanakkale, Edirne, Aydın, Eskişenir, Düzce, Isparta hava durumu yağmur gösteriyor.
29.09.2021 Gündem