Son Meteoroloji

Son Meteoroloji

Son dakika son Meteoroloji haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan son Meteoroloji ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını son Meteoroloji haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Son Meteoroloji

haberleri sayfasında son dakika yaşanan son meteoroloji gelişmeleri de dahil olmak üzere 5.342 son meteoroloji haberi bulunmuştur. Tüm son meteoroloji haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kuvvet rüzgar ve gök gürültülü sağanak yağışlar geliyor! Meteoroloji'den 11 için yaşanabilecek olumsuzluklara karşı uyarı geldi
Kuvvet rüzgar ve gök gürültülü sağanak yağışlar geliyor! Meteoroloji'den 11 için yaşanabilecek olumsuzluklara karşı uyarı geldi Sıcak havalar etkisini sürdürürken sağanak yağışlar ve kuvvetli rüzgarlar birçok ilde hayatı olumsuz etkiliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre: Ülkemizin kuzey, iç ve doğu kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Doğu Akdeniz, Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzey ve batısı, Isparta, Burdur, Sivas, Sinop, Tokat, Van çevreleri ile Antalya'nın iç kesimleri ve Kastamonu’nun kıyı kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, Bayburt, Erzurum ve Kars çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.
29.06.2024 Gündem
Sağanak yağışlar gök gürültüsü ve fırtına ile geliyor! Meteoroloji son raporunu yayınladı 15 şehri uyardı
Sağanak yağışlar gök gürültüsü ve fırtına ile geliyor! Meteoroloji son raporunu yayınladı 15 şehri uyardı Son dakika haberi MGM'den geldi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yayınladığı son hava tahmin raporuna göre 15 ilde sağanak yağışlar etkili olacak. Yapılan son tahminlere göre; Ülkemizin kuzey, iç ve doğu kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Akdeniz’in iç kesimleri, Orta ve Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Kırklareli ve İstanbul’un Karadeniz kıyıları, Bilecik, Denizli, Afyonkarahisar,Kütahya Eskişehir ve Ankara’nın güney ve batı kesimleri, Sinop, Samsun, Erzurum, Kars, Iğdır ve Ağrı çevreleri ile Van’ın doğu kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgârın, Marmara ve Ege’nin batısında kuzeyli yönlerden kuvvetli, yer yer fırtına şeklinde (50-80 km/saat) esmesi bekleniyor.
28.06.2024 Gündem
Meteoroloji son dakika duyurdu! Sıcaklıklar düşüyor, kuvvetli yağış ve fırtına geliyor, işte alarm verilen iller
Meteoroloji son dakika duyurdu! Sıcaklıklar düşüyor, kuvvetli yağış ve fırtına geliyor, işte alarm verilen iller Kavurucu sıcaklar sonrası hava tersine dönüyor. Meteoroloji tarafından yapılan son açıklamada kuvvetli yağış ve rüzgar uyarısı yapıldı. İller tek tek açıklanarak vatandaşlar dikkatli ve tedbirli olmaları yönünde uyarıldı. İşte MGM tarafından yapılan son dakika açıklaması ve uyarı verilen iiler...
26.06.2024 Gündem
Meteoroloji son hava durumu raporunu açıkladı, 10 ili gök gürültülü sağanak yağış için uyardı
Meteoroloji son hava durumu raporunu açıkladı, 10 ili gök gürültülü sağanak yağış için uyardı Son hava tahmin raporu Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından geldi. MGM açıkladığı son hava durumu raporunda 10 şehiri kuvvetli sağanak yağış konusunda uyardı.
25.06.2024 Gündem
Son hava tahmin raporu açıklandı Meteoroloji kuvvetli fırtına için uyardı
Son hava tahmin raporu açıklandı Meteoroloji kuvvetli fırtına için uyardı Son dakika haberine göre, bunaltıcı sıcaklardan sonra fırtına etkili olacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından açıklanan son hava durumu raporuna göre İstanbul ve Marmara'da fırtına etkili olacak. MGM yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması konusunda uyardı.
21.06.2024 Gündem
Son hava durumu raporu Meteoroloji tarafından açıklandı! Gök gürültülü sağanak yağış ve kuvvetli rüzgar uyarısı
Son hava durumu raporu Meteoroloji tarafından açıklandı! Gök gürültülü sağanak yağış ve kuvvetli rüzgar uyarısı Sıcaklar yurdun büyük bir kesiminde etkisini sürdürüyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü merakla beklenen hava tahmin raporunu açıkladı. Son rapora göre yurdun birçok ilinde gök gürültülü sağanak yağışlar ve kuvvetli rüzgar etkili olacak.
20.06.2024 Gündem
Kuvvetli rüzgar ve gök gürültülü sağanak yağış geliyor! Meteoroloji yeni raporu yayınlayarak birçok ili uyardı
Kuvvetli rüzgar ve gök gürültülü sağanak yağış geliyor! Meteoroloji yeni raporu yayınlayarak birçok ili uyardı Bunaltıcı hava sıcaklıkları yaşamı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü yayınladığı son hava tahmin raporunda birçok şehir için gök gürültülü sağanak yağış ve kuvvetli rüzgar uyarısında bulundu.
12.06.2024 Gündem
Yakıp kavuran sıcak havaların yerini gök gürültülü sağanak yağışlar alıyor! Meteoroloji son raporunu açıkladı 20 şehir için uyarı geldi
Yakıp kavuran sıcak havaların yerini gök gürültülü sağanak yağışlar alıyor! Meteoroloji son raporunu açıkladı 20 şehir için uyarı geldi Son hava tahmin raporu Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından açıklandı. Yurdu etkisi altına alan sıcak havalara yağış molası geliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü açıkladığı hava tahmin raporuyla 20 şehir için sağanak yağış uyarısında bulundu.
6.06.2024 Gündem
Kar yeniden geliyor!
Kar yeniden geliyor! İSTANBUL ve Ankara hava durumu başta olmak üzere kar yağışı 1 günlük mola verdi...
20.01.2016 Yaşam
Meteoroloji son dakika duyurdu! Radar anbean takip ediliyor, fırtına ve kuvvetli yağış için saat verildi
Meteoroloji son dakika duyurdu! Radar anbean takip ediliyor, fırtına ve kuvvetli yağış için saat verildi Kavurucu sıcaklar sonrası havalar tersine dönüyor. Meteoroloji son dakika olarak duyurdu. İller tek tek açıklandı. Kuvvetli fırtına geliyor. Marmara bölgesi özellikle uyarıldı. MGM saat vererek vatandaşları dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyardı. İşte il il son dakika hava durumu ile ilgili ayrıntılar...
30.06.2024 Gündem
Meteoroloji son dakika koduyla duyurdu: Hazır olun fırtına kopacak! Marmara dahil 4 bölgede alarm verildi, radar anbean takip ediliyor
Meteoroloji son dakika koduyla duyurdu: Hazır olun fırtına kopacak! Marmara dahil 4 bölgede alarm verildi, radar anbean takip ediliyor  Kavurucu sıcaklar sonrası havalar tersine dönüyor. Meteoroloji son dakika olarak duyurdu. İller tek tek açıklandı. Kuvvetli fırtına geliyor. Marmara bölgesi özellikle uyarıldı. MGM saat vererek vatandaşları dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyardı. İşte il il son dakika hava durumu ile ilgili ayrıntılar...
27.06.2024 Gündem
Gök gürültülü sağanak yağışlar ve kuvvetli rüzgar geliyor!
Gök gürültülü sağanak yağışlar ve kuvvetli rüzgar geliyor! Meteoroloji son hava tahmin raporunu yayınladı. Yapılan tahminlere göre yurdun birçok bölgesinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar etkili olacak.
26.06.2024 Gündem
Meteoroloji'den aşırı sıcak ve sağanak uyarısı! Ege'de kuvvetli rüzgar var, bu illere dikkat
Meteoroloji'den aşırı sıcak ve sağanak uyarısı! Ege'de kuvvetli rüzgar var, bu illere dikkat Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yurt genelinde beklenen hava sıcaklık raporunu açıkladı, Yapılan son tahminlere göre: Ülkenin doğu kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Osmaniye, Kars ve Hakkari çevreleri ile Ağrı ve Iğdır’ın güney, Van'ın doğu, Hatay’ın kıyı kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
24.06.2024 Gündem
Sıcaklara kısa bir ara! Doğu'da sağanak yağış, batıda fırtına uyarısı!
Sıcaklara kısa bir ara! Doğu'da sağanak yağış, batıda fırtına uyarısı! Meteoroloji Genel Müdürlüğünün yayınladığı son hava tahminlerine göre batı, kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, olması beklenirken Ege'de sağanak ve gök gürültülü yağışlı geçecek. Sıcaklıkların mevsim normallerinin 10 derece üstünde olacağı belirtilirken; diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
20.06.2024 Gündem
Mekke'de 1000'den fazla hacı adayı hayatını kaybetti!
Mekke'de 1000'den fazla hacı adayı hayatını kaybetti! Sıcaklıkların 52 dereceye yaklaştığı Suudi Arabistan'a hac ibadeti için giden hacı adayları arasındaki binden fazla kişinin öldüğü bildirildi.
20.06.2024 Dünya
Sıcaklara kısa bir ara! Doğu'da sağana yağış, batıda fırtına uyarısı!
Sıcaklara kısa bir ara! Doğu'da sağana yağış, batıda fırtına uyarısı! Meteoroloji Genel Müdürlüğünün yayınladığı son hava tahminlerine göre batı, kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, olması beklenirken Ege'de sağanak ve gök gürültülü yağışlı geçecek. Sıcaklıkların mevsim normallerinin 10 derece üstünde olacağı belirtilirken; diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
20.06.2024 Gündem
Bu yıl son 53 yılın rekoru kırıldı! Bu yaz çok sıcak geçecek: Bu hafta yağışlı geçecek
Bu yıl son 53 yılın rekoru kırıldı! Bu yaz çok sıcak geçecek: Bu hafta yağışlı geçecek Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre; Ülkemizin kuzeydoğusu ile Güney Ege ve Akdeniz'in iç kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu, Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzeydoğusu, Akdeniz’in Toroslar kesimi, Denizli, Burdur'un güneyi, Malatya'nın batısı ve Van'ın doğu kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre 2024 ilkbaharı, son 53 yılın en sıcak 2'nci ilkbaharı oldu. 2024 ilkbahar mevsimi ortalama sıcaklığı 14,2 derece ile 1991-2020 ilkbahar mevsimi ortalama sıcaklığının 1,8 derece üzerinde gerçekleşti.
18.06.2024 Gündem
Kavurucu sıcaklar gidiyor, yağmur geliyor! Bayramda hava durumu belli oldu
Kavurucu sıcaklar gidiyor, yağmur geliyor! Bayramda hava durumu belli oldu Hava durumu ile ilgili son dakika gelişmesi... Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava durumu tahmin raporunu yayınladı. Buna göre bayram tatili yağmurlu geçecek. İstanbul'daki sıcak hava yerini sağanak yağmura bırakmıştı. Bakan Özhaseki'den de Kurban Bayramı için sağanak yağmur uyarısı geldi. Meteoroloji yeni hava durumu raporu yayımladı. Tüm yurtta etkili olacak yağmur için peş peşe uyarılar geldi. İşte merak edilen detaylar...
15.06.2024 Gündem
Kurban Bayramı'nda hava nasıl olacak? Sağanak yağış geliyor, sıcaklıklar 8 derece düşüyor, tarih verildi
Kurban Bayramı'nda hava nasıl olacak? Sağanak yağış geliyor, sıcaklıklar 8 derece düşüyor, tarih verildi Meteoroloji'den Kurban Bayramı uyarısı geldi. Kurban Bayramı’na sayılı günler kala, Türkiye'nin dört bir yanında hava durumu merak konusu oldu. İnsanlar, bayram tatillerini planlarken, meteorolojik koşulların ne yönde seyredeceğini de takip ediyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin iç ve batı kesimlerinin parçalı bulutlu, Marmara'nın kuzey ve doğusu, İç Anadolu'nun kuzey ve batısı, Batı ve Orta Karadeniz ile Afyonkarahisar, Kütahya, Isparta çevreleri ve Burdur'un doğusunun yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Marmara'nın kuzey ve doğusu ile Batı Karadeniz'de yerel kuvvetli olması bekleniyor. Peki bayramda bizi nasıl bir hava bekliyor? Yağmur beklentisi hangi günlerde yoğunlaşıyor?
14.06.2024 Gündem
Termometreler 45 dereceyi zorluyor! İstanbul dahil onlarca kent sıcak ve nemle kavrulacak, yakıcı sıcaklar Cuma günü geliyor
Termometreler 45 dereceyi zorluyor! İstanbul dahil onlarca kent sıcak ve nemle kavrulacak, yakıcı sıcaklar Cuma günü geliyor Kavurucu sıcaklar başlıyor. Nem sıcak havanın etkisini katlayacak. Bütün sıcak yazları unutun. Bu yıl çok farklı olacak. Görülmemiş sıcaklıklar geliyor. Sıcaklık rekoru kırılacak. Termometre 40 dereceyi aşacak. Asfalt eriten sıcaklar uzun süre etkili olacak. CNN Türk Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen aşırı sıcakların cuma gününe kaldığını söyledi. Meteoroloji'den ise yeni uyarı geldi. Öte yandan Ülkemizde sıcakların arttığı bu günlerde vatandaşların güneş çarpmasına karşı sağlık yönünden olumsuzluklarla karşılaşmamaları için uzmanlardan uyarı geldi. Göğüs Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Tevfik Özlü vatandaşların özellikle saat 11.00 ile 16.00 arasında güneş çarpması riskine karşı dikkatli olmaları gerektiğini belirtti. İşte il il son dakika hava tahmin raporu...
13.06.2024 Gündem
Meteoroloji açıkladı: Sıcaklıklar 12 derece birden artacak! Yaz yağmurları geliyor
Meteoroloji açıkladı: Sıcaklıklar 12 derece birden artacak! Yaz yağmurları geliyor Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Doğu Karadeniz, (Malatya hariç) Doğu Anadolu Bölgesi ve Güney Doğu Anadolu'nun doğusunun yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Artvin ve Rize çevreleri ve Doğu Anadolu’nun kuzeyinde yerel kuvvetli olması bekleniyor.
10.06.2024 Gündem
Önce sıcak havalar bunaltacak sonra sağanaklar vuracak! Meteoroloji birçok il için kuvvetli yağış uyarısında bulundu
Önce sıcak havalar bunaltacak sonra sağanaklar vuracak! Meteoroloji birçok il için kuvvetli yağış uyarısında bulundu Hava durumunda son rapor Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayınlandı. Haziran ile beraber sıcak havalar yurdu etkisi altına aldı. Aşırı scıaklarla bunalan vatandaşları sağanak yağışlar serinletti. Kuvvetli yağışlar birçok ilde hayatı olumsuz etkilerken Meteoroloji'den uyarı üstüne uyarı geldi.
9.06.2024 Gündem
Yağışlar geri dönüyor! Meteoroloji'den kuvvetli sağanak uyarısı
Yağışlar geri dönüyor! Meteoroloji'den kuvvetli sağanak uyarısı Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre yurt genelinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Hava sıcaklığında ülkemiz genelinde mevsim normallerinin 3 ila 10 derece üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor. Bugün öğleden sonra ise bazı illerde yerel kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış olacak. Meteoroloji sağanak yağış olan illerde kuvvetli sel ve diğer olumsuzluklara karşı uyarılarda bulundu.
9.06.2024 Gündem
Meteoroloji son raporunu açıkladı! 33 şehir için kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı
Meteoroloji son raporunu açıkladı! 33 şehir için kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı Yaz rekor sıcaklıklarla geldi. Kavurucu sıcaklardan sonra sağanak yağışlar serinletecek. Meteoroloji Genel Müdürlüğü açıkladığı son hava tahmin raporuyla birçok ili sağanak yağış ve kuvvetli rüzgara karşı uyardı.
7.06.2024 Gündem
Meteoroloji'den son dakika uyarısı geldi! Hava sıcaklıkları düşüyor, yağmur geliyor!  Saat verildi
Meteoroloji'den son dakika uyarısı geldi! Hava sıcaklıkları düşüyor, yağmur geliyor! Saat verildi Meteoroloji'den son dakika açıklaması geldi. Hava sıcaklıklarıyla ilgili dikkat çeken açıklama yapıldı. Türkiye genelinde sıcak hava dalgası etkisini sürdüyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, ülke genelinde sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerinde seyrettiği bu günlerde yeni bir hava durumu raporu yayınladı. Rapora göre, Edirne, Kırklareli, Bilecik, Kütahya, Afyonkarahisar, Eskişehir, Çankırı, Çorum, Artvin, Erzurum, Ardahan ve Ankara illerinde sağanak yağış bekleniyor. Yüksek sıcaklıkların, beklenen yağışlarla birlikte bir miktar düşeceği öngörülüyor. İşte, İstanbul, Ankara, İzmir ve il il 6 Haziran hava durumu değerlendirmeleri.
6.06.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Son Meteoroloji ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki son meteoroloji haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.