Savarona

Savarona

Son dakika savarona haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan savarona ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını savarona haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Savarona

haberleri sayfasında son dakika yaşanan savarona gelişmeleri de dahil olmak üzere 97 savarona haberi bulunmuştur. Tüm savarona haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Narin kızımızın canını alanlardan hesabını soracağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Narin kızımızın canını alanlardan hesabını soracağızCumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanan Kabine sona erdi. Kabine toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ordumuzun disiplinine, insicamına ve itibarına gölge düşürecek her türlü girişimin karşısındayız." dedi. Erdoğan, "Narin kızımızın canını alanlardan hesabını soracağız. Masum yavruyu öldüren canilerin en ağır cezaya çarptırılması için konunun bizzat takipçisi olacağım." ifadeleriin kullandı.
9.09.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Atatürk’ün manevi mirası Savarona yatını ziyaret etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Atatürk’ün manevi mirası Savarona yatını ziyaret ettiCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 9 ay süren kapsamlı bakım, onarım ve tadilat sonucunda aslına sadık kalınarak modernize edilen Cumhuriyet'in kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün manevi mirası Savarona yatını inceledi.
8.09.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Attığımız adımları korkuyla takip ediyorlar
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Attığımız adımları korkuyla takip ediyorlarCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Gazi Mustafa Kemal'in 'Bir çocuğun oyuncağını beklemesini bekler gibi bekledim' dediği Savarona'yı bakımsızlıktan kurtarıp milletimize kazandırdık. Birileri sadece Gazi'nin ismini kullanarak siyasi rant peşinde koşarken biz binlerce yıllık tarihimizin tamamını bir bütün olarak kucaklıyoruz" dedi.
24.08.2024Gündem
Ege'de gerginlik! MSB açıkladı: İtalyan gemisi durduruldu
Ege'de gerginlik! MSB açıkladı: İtalyan gemisi durdurulduMilli Savunma Bakanlığı kaynaklarından, Ege’nin güneyinde Türk deniz yetki alanına girmeye çalışan bir İtalyan gemisiyle ilgili gerginlik yaşandığına ilişkin haberlerle ilgili açıklama geldi.
25.07.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yıldız Sarayı önümüzdeki ayın sonuna kadar ücretsiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yıldız Sarayı önümüzdeki ayın sonuna kadar ücretsizİstanbul’daki Yıldız Sarayı’nda 6 yıl süren restorasyon tamamlandı. Sarayda bugün açılış töreni yapıldı. Törende konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Yıldız Sarayı'nın yeniden ihyasıyla birlikte İstanbul'umuzun tarihi, kültürel ve turistik cazibesinin daha da artacağına inanıyorum." dedi.
19.07.2024Gündem
MSB kaynaklarından 'üçüncü dünya savaşı' sorusuna yanıt: Her türlü senaryoya hazırız
MSB kaynaklarından 'üçüncü dünya savaşı' sorusuna yanıt: Her türlü senaryoya hazırızMilli Savunma Bakanlığı kaynakları, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan’ın üçüncü dünya savaşı ihtimalinin göz ardı edilmemesine dair açıklamalarına yönelik gelen soruya yanıt verdi.
27.06.2024Gündem
19 Mayıs öncesi Samsun'da Bandırma Vapuru'na ziyaretçi akını
19 Mayıs öncesi Samsun'da Bandırma Vapuru'na ziyaretçi akınıSamsun'da, '19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı' öncesinde, Bandırma Gemi Müze ve Milli Mücadele Açık Hava Müzesi ziyaretçi akınına uğradı.
18.05.2024Gündem
Türkiye'nin ilk İstif sınıfı gemisi TCG İstanbul göreve hazır
Türkiye'nin ilk İstif sınıfı gemisi TCG İstanbul göreve hazırTCG İstanbul fırkateyninin yaklaşık 1 ay sonra göreve başlaması bekleniyor. İstanbul Tersanesi'nde TCG İstanbul Fırkateyni'nin üretim süreci, özellikleri ve hedefleri anlatılırken, Atatürk'ün yatı Savarona'nın restorasyon süreci hakkında da bilgiler verildi. Tersane komutanı Tuğamiral Recep Erdinç Yetkin , "Gelişmiş ve yetkin komuta kontrol sistemleriyle ve artan sensör ve silahlarıyla çok etkin bir vuruş gücüne sahip olacaktır. Yüzde 80 yerlilik oranı bulunmaktadır. Tek eksik noktamız olan ana tahrik sistemleri yani makineleri de büyük bir gayretle millileştirme, yerlileştirme yolunda devam ediyoruz" dedi.
24.04.2024Gündem
Atatürk'ün gezi teknesi, Çanakkale Deniz Müzesinde sergileniyor
Atatürk'ün gezi teknesi, Çanakkale Deniz Müzesinde sergileniyorÇanakkale Boğaz Komutanlığı'na bağlı Deniz Müzesi Komutanlığı'nın bahçesine deniz yoluyla getirilen, Mustafa Kemal Atatürk'ün gezi teknesi olarak kullandığı 'M/G Acar', müze olarak sergileniyor. Müze gemi de, yemek yediği salon ile kamarası yer alıyor.
15.03.2024Gündem
İstanbul'da yarın bazı yollar trafiğe kapatılacak
İstanbul'da yarın bazı yollar trafiğe kapatılacakKartal'da yarın düzenlenecek Emek ve Özgürlük İttifakı'nın mitingi nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatacak. Kapatılan yollar yerine alternatif güzergahlar kullanılabilecek.
14.01.2023Yaşam
Milli Savunma Bakanlığı 'Sınıflarının ilk gemileri ilk kez yan yana' notuyla paylaştı
Milli Savunma Bakanlığı 'Sınıflarının ilk gemileri ilk kez yan yana' notuyla paylaştıMilli Savunma Bakanlığı; Atatürk'ün mirası, Cumhurbaşkanlığı'na ait 'SAVARONA' ile Milgem sınıfı 'HEYBELİADA', 'İSTANBUL' ve 'BABUR' gemilerinin yana olan tersanedeki fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı.
9.01.2022Gündem
Premier Lig'de bir kulüp daha satılıyor
Premier Lig'de bir kulüp daha satılıyorAston Villa'nın Amerikalı sahibi Randy Werner 2006 senesinde 63 Milyon Pound'a satın aldığı kulübü geçen ay 250 Milyon Pounda satışa çıkarmıştı...
12.11.2019Futbol
'Kaptanım şantajla paramı aldı'
'Kaptanım şantajla paramı aldı' Türkiye ve KKTC’de eğitim-öğretim, sivil havacılık, ithalat-ihracat alanında faaliyet gösteren bazı şirketlerin yönetim kurulu başkanı olan S.A. (55), geçen ay İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne başvurarak yardım istedi.
3.06.2019Yaşam
Efsane babanın şampiyon oğlu
Efsane babanın şampiyon oğluCumhuriyet tarihinin ilk milli yüzücülerden 94 yaşındaki Nejat Nakkaş bugün bile yüzen bir isim. Oğlu, Ahmet Nakkaş olimpiyatlarda yarışmış milli bir yüzücü. Ahmet Nakkaş sporu bıraktıktan 12 yıl sonra babasının verdiği cesaretle yüzmeye yeniden başladı ve 55’ine geldiğinde master kategorisinde dünya şampiyonluğuna uzandı.
26.08.2017Arşiv
İslam İşbirliği Teşkilatı Zirvesi başladı!
İslam İşbirliği Teşkilatı Zirvesi başladı!İslam İşbirliği Teşkilatı 13. İslam Zirvesi, İstanbul'da başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan konuklarını tek tek karşıladı. Zirve dolayısıyla ek olarak 5 bin polis de bölgede görev yapıyor.
29.09.2021Gündem
İstanbul Valiliği miting alanlarını açıkladı
İstanbul Valiliği miting alanlarını açıkladıİstanbul Valiliği, miting yapılabilecek alanları açıkladı...
29.09.2021Gündem
‘Barış mesajı için en doğru yerdeyiz’
‘Barış mesajı için en doğru yerdeyiz’Çanakkale Kara Savaşları’nın 100’üncü yıl dönümü, çok sayıda dünya liderinin de katıldığı görkemli bir törenle anıldı...
29.09.2021Gündem
Prens Charles Çanakkale’de
Prens Charles Çanakkale’deÇANAKKALE Kara Savaşları’nın 100’üncü yıl törenlerine katılacak olan Galler Prensi Charles, İstanbul’da Barış Zirvesi’ne katıldıktan sonra özel bir uçakla Çanakkale’ye geldi
29.09.2021Gündem
Savarona Çanakkale’de
Savarona Çanakkale’deÇanakkale Savaşları’nın 100’üncü yıl dönümü törenleri için düzenlenen etkinlikte; başta İngiltere Prensi Charles olmak üzere yabancı devlet adamlarının onuruna yemek verilecek olan Savarona yatı, dün Çanakkale Limanı’na yanaştı...
23.04.2015Yaşam
Savarona için sürpriz karar
Savarona için sürpriz karar1938 yılında satın alınan ve Atatürk'ün kullandığı Savarona yatı, artık Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yurt dışına yapacağı seyahatlerde de kullanılacak.
29.09.2021Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Savarona Yatı'nda
Cumhurbaşkanı Erdoğan Savarona Yatı'ndaCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bosna Hersek Cumhurbaşkanlığı Konseyi Üyesi Bakir İzzetbegoviç ile Savarona Yatı'nda görüşmek üzere biraya geldi. Görüşmeye ilk olarak İzzetbegoviç geldi. Yaklaşık 5 dakika sonra da Erdoğan yata geldi. Erdoğan'ı Savarona Yatı'nın kaptanları karşıladı.
4.03.2015Haber
Erdoğan'dan bir ilk!
Erdoğan'dan bir ilk!Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bir ilki gerçekleştirerek Bosna Hersek Cumhurbaşkanlığı Konseyi Üyesi Bakir İzzetbegoviç’i Savarona Yatı’nda ağırladı.
29.09.2021Gündem
Erdoğan'ın o görüşmesi iptal oldu!
Erdoğan'ın o görüşmesi iptal oldu!Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bugün İstanbul'da Türkmenistan Cumhurbaşkanı Gurbangulu Berdimuhamedov ile Savarona yatında görüşeceği duyurulmuştu. Ancak Berdimuhamedov annesi rahatsızlanınca Ankara'dan ülkesine döndü, görüşme iptal oldu.
29.09.2021Gündem
Ünlü armatör hâlâ uyutuluyor!
Ünlü armatör hâlâ uyutuluyor!İstanbul Sultanbeyli’de motosikletiyle kaza yaparak ağır yaralanan ünlü armatör Kahraman Sadıkoğlu’nun, yoğun bakımda uyutularak tedavisine devam edildiği açıklandı.
26.10.2014Yaşam
Ünlü armatör Kahraman Sadıkoğlu kaza geçirdi
Ünlü armatör Kahraman Sadıkoğlu kaza geçirdiMotosiklet kazası yapan ünlü Armatör Kahraman Sadıkoğlu, kaldırıldığı hastanede yoğun bakıma alındıİstanbul Sultanbeyli'de, motosikletle kaza yapan ünlü Armatör Kahraman Sadıkoğlu, kaldırıldığı Marmara eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yoğun bakıma alındı...
25.10.2014Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Savarona ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki savarona haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.