Gazete Vatan Logo

Ünlü armatör hâlâ uyutuluyor!

İstanbul Sultanbeyli’de motosikletiyle kaza yaparak ağır yaralanan ünlü armatör Kahraman Sadıkoğlu’nun, yoğun bakımda uyutularak tedavisine devam edildiği açıklandı.

Ünlü armatör hâlâ uyutuluyor!

Atatürk’e ait Savarona yatını 1989 yılında, 49 yıllığına kiralayarak adını duyuran ünlü armatör Kahraman Sadıkoğlu, önceki gün İstanbul Sultanbeyli’de motosikletiyle kaza yaparak ağır yaralandı ve Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Çoklu travma hastası

Hastane yöneticisi Prof. Dr. İsmail Cinel, TEM Otoyolu’nda, motosikletiyle seyir halindeyken direksiyon hakimiyetini kaybederek savrulan ve bariyerlere çarpan Sadıkoğlu’nun çoklu travma hastası olduğunu belirtti. Sadıkoğlu’nun vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar olduğunu aktaran Cinel, “Talamik bölgede kanaması tespit edildi. Cerrahi müdahale gerektirmeyen düzeyde. Göğüs travması mevcut. Yoğun bakım ünitemizde uyutulan hastamızın tedavisi bir süre bu şekilde devam edecek. Durumu stabil olan hastamızın gereken tedavisi yapılıyor” diye konuştu. Cinel, Sadıkoğlu’nun bir süre daha yoğun bakımda uyutularak tedavisine devam edileceğini kaydetti.