Narin cinayetinde 18 dakikalık sır perdesi! Yenge Hediye Güran ifadesi soruşturmanın yönünü değiştirebilir
Narin cinayetinde 18 dakikalık sır perdesi! Yenge Hediye Güran ifadesi soruşturmanın yönünü değiştirebilirNarin Güran cinayetinde iki yeni gelişme yaşandı. Narin'in cansız bedenini taşıdığını itiraf eden Nevzat Bahtiyar’ın, cesedi çuvala koyduğunu söylediği evi ile sakladığını belirttiği nokta arasındaki mesafe otomobil ile 7 dakikada gidildi. Narin’in en son saat 15.15’te okulun güvenlik kamerasına yansıdığı, Bahtiyar’ın aracının da dere kenarına geliş saatinin 15.40 olarak tespit edildiği göz önünde bulundurulduğunda yolda harcanan zaman çıkarıldığında geriye kalan 18 dakikada ne olduğunun sorusu araştırılıyor. Öte yandan Narin’in yengesi Hediye Güran da adliyeye sevk edildi.
16.09.2024Gündem
Narin Güran cinayetinde yeni gelişme! Gözaltına alınan iki kişinin şoke eden planı ortaya çıktı
Narin Güran cinayetinde yeni gelişme! Gözaltına alınan iki kişinin şoke eden planı ortaya çıktıDiyarbakır'da kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedenine ulaşılan 8 yaşındaki Narin Güran'ı arama çalışmalarının "asılsız ihbarlarla ve yanlış ifadelerle sekteye uğratılmaya çalışıldığı" sulh ceza hakimliğinin tutuklama gerekçesinde kayıtlara geçti. Öte yandan Narin Güran cinayetine ilişkin soruşturmada, cinayetin işlendiği düşünülen dakikalarda eve girip çıktığı öne sürülen yenge Hediye Güran’ın gözaltı süresi uzatıldı. Gelen son dakika bilgisine göre iki kişi daha gözaltına alındı.
15.09.2024Gündem
Narin Güran cinayetinin planı ortaya çıktı! Amca Salim Güran itiraf etti: Hayat kadınlarıyla görüştüğümden sildim
Narin Güran cinayetinin planı ortaya çıktı! Amca Salim Güran itiraf etti: Hayat kadınlarıyla görüştüğümden sildimDiyarbakır'da kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan Narin Güran cinayetiyle ilgili son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Narin Güran'ın amcası Salim Güran'ın işçisi olduğu öğrenilen R.A, savcılıktaki sorgusunun ardından çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı. Böylece tutuklu sayısı 11'e yükseldi. Narin cinayetinde gözaltı süreci ve tutuklamalar, savcının cinayette zanlıları nasıl konumlandırdığını da ortaya koydu. İşte savcıya göre cinayetin failleri... Öte yandan Narin Güran'ın babası Arif Güran, CNN Türk'e konuştu. Katilin bulunmasını istediğini vurgulayan Arif Güran "Ben artık Nevzat Bahtiyar'ın para için çocuğumu öldürdüğünü düşünüyorum" dedi.
14.09.2024Gündem
Narin'in amcası Salim Güran'ın son ifadesi ortaya çıktı! Nevzat Bahtiyar'ın iddialarına yanıt
Narin'in amcası Salim Güran'ın son ifadesi ortaya çıktı! Nevzat Bahtiyar'ın iddialarına yanıtNarin Güran cinayetine ilişkin gözaltına alınan tutuklanan Salim Güran'ın ifadesi ortaya çıktı. CNN TÜRK kanalında paylaşılan bilgilere göre; Salim Güran, Nevzat Bahtiyar'la olan ilişkisine ve HTS kayıtlarına dair de açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...
13.09.2024Gündem