Narin Güran

Narin Güran

Son dakika narin güran haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan narin güran ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını narin güran haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Narin Güran

haberleri sayfasında son dakika yaşanan narin güran gelişmeleri de dahil olmak üzere 89 narin güran haberi bulunmuştur. Tüm narin güran haberleri aşağıda listelenmiştir.
Narin Güran cinayetinde Salim Güran'ın oğlu ifşa oldu! Whatsapp mesajları çıktı: Karışmayın, ben bu işi hallederim
Narin Güran cinayetinde Salim Güran'ın oğlu ifşa oldu! Whatsapp mesajları çıktı: Karışmayın, ben bu işi hallederimTürkiye günlerdir Narin cinayetini konuşuyor. Narin Güran cinayetiyle ilgili son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Gözaltılar, raporlar, deliller, açıklamalar birbirini takip ediyor. Cinayet soruşturmasıyla ilgili kritik bir bilgiye ulaşıldı. Salim Güran'ın oğlu Devran Güran'a jandarmalar sorgusunda çarpıcı bir soru yöneltti. Devran'a babası Salim Güran'ın kendisine ve amcalarına verdiği cevap dikkat çekti. Türkiye'nin gündemine oturan Narin Güran cinayetiyle ilgili yenge Hediye Güran da "çocuğun kasten öldürülmesine iştirak" suçundan tutuklandı. İşte detaylar...
18.09.2024Gündem
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten İsrail'e tepki: Katliam şebekesi sınır tanımıyor
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten İsrail'e tepki: Katliam şebekesi sınır tanımıyorAK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Ankara'da basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Çelik, İsrail'in dijital saldırısıyla ilgili olarak, "Eninde sonunda katliam şebekesi uluslararası kamuoyunda mahkemeye çıkacaklar" dedi.
17.09.2024Gündem
Narin Güran cinayetinde yeni gelişme! İtirafçının evinde arama
Narin Güran cinayetinde yeni gelişme! İtirafçının evinde aramaDiyarbakır'da 8 yaşındaki Narin Güran'ın öldürülmesine ilişkin soruşturma kapsamında tutuklanan Nevzat Bahtiyar'ın (48) evinde arama gerçekleştirildi.
17.09.2024Gündem
Narin Güran'ın yengesi Hediye Güran'ın ifadesi ortaya çıktı! Tek tek her şeyi anlattı, tutuklama kararı verildi
Narin Güran'ın yengesi Hediye Güran'ın ifadesi ortaya çıktı! Tek tek her şeyi anlattı, tutuklama kararı verildiNarin Güran cinayetiyle ilgili 11 kişinin tutuklanmasının ardından gözaltına alınan yenge Hediye Güran'ın jandarmadaki sorgusu tamamlandı. "Kasten öldürmeye iştirak" suçlamasıyla adliyeye sevk edilen yengenin ifadesi ortaya çıktı. Öte yandan ifadesi alınan yenge hakkında tutuklama kararı verildi.
17.09.2024Gündem
Narin'in ölüm nedeni belli oldu! Rapor ortaya çıktı: Ölüm sıvısı amcanın eline bulaşmış
Narin'in ölüm nedeni belli oldu! Rapor ortaya çıktı: Ölüm sıvısı amcanın eline bulaşmışDiyarbakır’ın Bağlar ilçesinde kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan Narin Güran'ın ölüm nedeni belli oldu. CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova, "İlk belirlemelere göre Narin’in boğazı sıkılarak yani boğulma suretiyle öldürüldüğü tespiti netleşmiş deniyor. Boğularak ölenlerin ağzından gelen sıvı olduğu ifade ediliyor. Amcanın arabasının ön koltuğunda, direksiyonunda bu sıvıya rastlanıldı. Narin’e ait amcanın arabasında bulunan DNA’nın da ölüm sonrası ağızdan çıkan sıvı olduğu anlaşıldı" ifadelerini kullandı.
17.09.2024Gündem
Okullar kayıt ücreti istiyor mu? Bakan Tekin açıkladı
Okullar kayıt ücreti istiyor mu? Bakan Tekin açıkladıMilli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, okullarda "kayıt ücreti" ya da "zorla ücret alındığı" ifadelerinin gerçeği yansıtmadığını söyledi.
16.09.2024Gündem
Narin soruşturmasında yeni gelişme! Ağabey dava dosyasına dahil oldu
Narin soruşturmasında yeni gelişme! Ağabey dava dosyasına dahil olduDiyarbakır'da öldürülen 8 yaşındaki Narin Güran'ın ağabeyi Baran Güran, Diyarbakır Barosu'na başvurarak, cinayetle ilgisi olan herkesin cezalandırılması için hukuki destek talebinde bulundu. Bunun üzerine Baro, Baran Güran’ı temsilen soruşturma dosyasına dahil oldu.
16.09.2024Gündem
Narin Güran'ın mezarı yapıldı! Başucuna Türk bayrağı dikilecek
Narin Güran'ın mezarı yapıldı! Başucuna Türk bayrağı dikilecekDiyarbakır'da 21 Ağustos'ta kaybolan, 8 Eylül'de cansız bedeni bulunup 9 Eylül'de defnedilen 8 yaşındaki Narin Güran'ın mezarı yapıldı. Vatandaşlar 8 gündür ziyaret etmeye devam ediyor.
16.09.2024Gündem
Narin'in annesinin haftalar sonra ortaya çıkan videosu: Kızım biliyor dayanamıyor!
Narin'in annesinin haftalar sonra ortaya çıkan videosu: Kızım biliyor dayanamıyor!Narin Güran'ın annesi Yüksel Güran'ın yeni ortaya çıkan bir görüntüsü kafaları karıştırdı. Arama çalışmalarının 3. gününde kayıp Gülistan Doku'nun ablasının Narin'in annesini ziyaret ettiği ortaya çıktı. O görüntülerde Narin'in tutuklanan annesinin, "Ne olur kızımı bırakın, ne olur bir köşeye atın. Ne olur benim kızıma göstermeyin. Kızım biliyor, dayanamıyor" diyerek ağlaması dikkatlerden kaçmadı.
16.09.2024Vatan TV
Narin cinayetinde 18 dakikalık sır perdesi! Yenge Hediye Güran ifadesi soruşturmanın yönünü değiştirebilir
Narin cinayetinde 18 dakikalık sır perdesi! Yenge Hediye Güran ifadesi soruşturmanın yönünü değiştirebilirNarin Güran cinayetinde iki yeni gelişme yaşandı. Narin'in cansız bedenini taşıdığını itiraf eden Nevzat Bahtiyar’ın, cesedi çuvala koyduğunu söylediği evi ile sakladığını belirttiği nokta arasındaki mesafe otomobil ile 7 dakikada gidildi. Narin’in en son saat 15.15’te okulun güvenlik kamerasına yansıdığı, Bahtiyar’ın aracının da dere kenarına geliş saatinin 15.40 olarak tespit edildiği göz önünde bulundurulduğunda yolda harcanan zaman çıkarıldığında geriye kalan 18 dakikada ne olduğunun sorusu araştırılıyor. Öte yandan Narin’in yengesi Hediye Güran da adliyeye sevk edildi.
16.09.2024Gündem
Narin Güran cinayetinde yeni gelişme! Gözaltına alınan iki kişinin şoke eden planı ortaya çıktı
Narin Güran cinayetinde yeni gelişme! Gözaltına alınan iki kişinin şoke eden planı ortaya çıktıDiyarbakır'da kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedenine ulaşılan 8 yaşındaki Narin Güran'ı arama çalışmalarının "asılsız ihbarlarla ve yanlış ifadelerle sekteye uğratılmaya çalışıldığı" sulh ceza hakimliğinin tutuklama gerekçesinde kayıtlara geçti. Öte yandan Narin Güran cinayetine ilişkin soruşturmada, cinayetin işlendiği düşünülen dakikalarda eve girip çıktığı öne sürülen yenge Hediye Güran’ın gözaltı süresi uzatıldı. Gelen son dakika bilgisine göre iki kişi daha gözaltına alındı.
15.09.2024Gündem
Narin Güran cinayetinin ardından anne ve babanın davranışları ve beden dili ne anlatıyor?
Narin Güran cinayetinin ardından anne ve babanın davranışları ve beden dili ne anlatıyor?Diyarbakır'da kaybolan ve arama çalışmalarının 19'uncu gününde cansız bedeni bulunan Narin Güran (8) cinayetine ilişkilin yürütülen soruşturmada yeni gelimeler ortaya çıkarken özellikle anne ve babanın soğukkanlılığı dikkat çekiyor.
15.09.2024Gündem
Narin Güran'ın babası Arif Güran konuştu! 'Hepsi akraba bile olsa ben vazgeçmem'
Narin Güran'ın babası Arif Güran konuştu! 'Hepsi akraba bile olsa ben vazgeçmem'21 Ağustos'ta kaybolan ve arama çalışmalarının 19'uncu gününde cansız bedeni bulunan Narin Güran'ın defnedildiği Tavşantepe Mahallesi'ndeki ziyaretinin ardından bir iş insanı ile Narin’in babası Arif Güran arasındaki görüşme, cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
14.09.2024Gündem
Galatasaray Çaykur Rizespor maçında 3 puan 5 golle geldi!
Galatasaray Çaykur Rizespor maçında 3 puan 5 golle geldi!Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında Galatasaray sahasında Rizespor'u 5-0 mağlup etti.
14.09.2024Galatasaray
Narin Güran cinayetinde düğüm çözülüyor! Amca Salim Güran cevapladı: Başın yanar, DNA Narin'e ait
Narin Güran cinayetinde düğüm çözülüyor! Amca Salim Güran cevapladı: Başın yanar, DNA Narin'e aitTürkiye'yi sarsan Narin Güran cinayetiyle ilgili son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Diyarbakır'da Narin Güran cinayeti (8) soruşturması kapsamında tutuklanan amca Salim Güran, dün savcılıkta yeniden ifade verdi. Olay gününü yeniden anlatan tutuklu amca, iddialara yanıt verdi. Olay gününü yeniden anlatıp, "23 Ağustos gününden önceki tüm normal arama ve WhatsApp arama kayıtlarını sildiğiniz anlaşılmıştır. Neden arama kayıtlarını silme ihtiyacı duydunuz" sorusuna dikkat çeken yanıtlar verdi.
14.09.2024Gündem
Narinin adı her nefeste yaşayacak! Yüreğir’de ‘Narin’ için hatıra korusu oluşturuldu
Narinin adı her nefeste yaşayacak! Yüreğir’de ‘Narin’ için hatıra korusu oluşturulduYüreğir Belediyesi, Diyarbakır’ın Bağlar ilçesi Tavşantepe köyünde katledilen 8 yaşındaki Narin Güran’ın adının yaşatılması için Atakent Mahallesi’nde hatıra korusu oluşturdu.
14.09.2024Adana
Narin Güran cinayetinin planı ortaya çıktı! Amca Salim Güran itiraf etti: Hayat kadınlarıyla görüştüğümden sildim
Narin Güran cinayetinin planı ortaya çıktı! Amca Salim Güran itiraf etti: Hayat kadınlarıyla görüştüğümden sildimDiyarbakır'da kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan Narin Güran cinayetiyle ilgili son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Narin Güran'ın amcası Salim Güran'ın işçisi olduğu öğrenilen R.A, savcılıktaki sorgusunun ardından çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı. Böylece tutuklu sayısı 11'e yükseldi. Narin cinayetinde gözaltı süreci ve tutuklamalar, savcının cinayette zanlıları nasıl konumlandırdığını da ortaya koydu. İşte savcıya göre cinayetin failleri... Öte yandan Narin Güran'ın babası Arif Güran, CNN Türk'e konuştu. Katilin bulunmasını istediğini vurgulayan Arif Güran "Ben artık Nevzat Bahtiyar'ın para için çocuğumu öldürdüğünü düşünüyorum" dedi.
14.09.2024Gündem
Narin'in amcası Salim Güran'ın son ifadesi ortaya çıktı! Nevzat Bahtiyar'ın iddialarına yanıt
Narin'in amcası Salim Güran'ın son ifadesi ortaya çıktı! Nevzat Bahtiyar'ın iddialarına yanıtNarin Güran cinayetine ilişkin gözaltına alınan tutuklanan Salim Güran'ın ifadesi ortaya çıktı. CNN TÜRK kanalında paylaşılan bilgilere göre; Salim Güran, Nevzat Bahtiyar'la olan ilişkisine ve HTS kayıtlarına dair de açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...
13.09.2024Gündem
Narin'in babası Arif Güran CNN Türk'e konuştu: Nevzat Bahtiyar'ın 80 bin TL için öldürdüğünü düşünüyorum
Narin'in babası Arif Güran CNN Türk'e konuştu: Nevzat Bahtiyar'ın 80 bin TL için öldürdüğünü düşünüyorumDiyarbakır'da kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan Narin Güran'ın babası Arif Güran CNN Türk'e açıklamalarda bulundu. Öte yandan Diyarbakır’da Narin Güran cinayeti soruşturmasında ‘suç delillerini yok etmek’ suçundan tutuklanan amca Fuat Güran’ın eşi gözaltına alındı. Ayrıca soruşturma kapsamında adli kontrol şartıyla serbest bırakılan ve yeniden gözaltına alınan 15 yaşındaki şüpheli tutuklandı.
13.09.2024Gündem
Narin Güran cinayetinde sır perdesi aralanıyor! Cinayet şüphelisi R.A: Henüz bende değil daha ölmemiş
Narin Güran cinayetinde sır perdesi aralanıyor! Cinayet şüphelisi R.A: Henüz bende değil daha ölmemişNarin Güran'ın öldürülmesiyle ilgili soruşturmada aralarında anne ve ağabeyin de bulunduğu 8 zanlı daha tutuklandı, 4 kişi adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı. Soruşturmada tutuklu sayısı 10'a yükseldi. Öte yandan Türkiye'nin kanını donduran olayda anne, baba ve ağabeyinin ifadeleri ortaya çıktı. Savcılıkta verilen ifadelerde anne, "Narin beni ve amcayı kesinlikle görmedi" derken baba, "Suçlu eşimse de kardeşimse de cezalandırılsın" ifadelerini kullandı. Anne Güran ilk ifadesinde eltisi H.'nin saat 16.00 sıralarında eve geldiğini beyan etmesine rağmen sonraki ifadesinde 15.15'te beraber oturduklarını söylemesi ile ilgili soruya da yanıt verdi. Öte yandan Narin'in tutuklu amcası Salim Güran'ın silinen bazı telefon kayıtlarına ulaşıldı. Salim Güran, yeniden ifadesine başvurulmak üzere adliyeye sevk edilirken Narin Güran cinayetini ortaya çıkarabilecek nitelikle bir yazışma ortaya çıktı.
13.09.2024Gündem
Serbest kalan Narin'in babası Arif Güran fenomenlere tepki gösterdi: Kızımdan nemalanmalarını istemiyorum
Serbest kalan Narin'in babası Arif Güran fenomenlere tepki gösterdi: Kızımdan nemalanmalarını istemiyorumNarin Güran'ın babası Arif Güran, serbest bırakıldıktan sonra ilk kez açıklama yaptı. Güran, "Temennim kızımın sağ bulunmasıydı. Bu soruşturmayla ilgili zaten bir gizlilik kararı var. Allah'ın izniyle kim olursa olsun devlet çıkaracak. Kim yakalanmışsa kim suçluysa devlet bunları çıkaracak. İlk ifadem de son ifadem de aynı ifadedir" dedi. Tutuklu anne Yüksel Güran'ın da savcılıktaki ifadesi ortaya çıktı. Güran ifadesinde, tutuklu amca Salim Güran'a ilişkin, "Nevzat ve Salim her zaman birlikte gezerler. İyi arkadaştırlar. Onları her zaman birlikte görüyordum. Dost olduklarını biliyorum. Bizim Salim ile ailecek herhangi bir husumetimiz yoktur. Kızıma neden zarar verdiğini bilmiyorum" dedi.
13.09.2024Gündem
Narin Güran neden öldürüldü? 'Yasak aşk' iddiası doğru mu? Baba Arif Güran'ın ifadesi ortaya çıktı
Narin Güran neden öldürüldü? 'Yasak aşk' iddiası doğru mu? Baba Arif Güran'ın ifadesi ortaya çıktıDiyarbakır’da 8 yaşındaki Narin Güran cinayetinde tutuklanan anne Yüksel Güran ile ağabeyi Enes Güran’ın tutuklama gerekçeleri, “kuvvetli suç şüphesinin varlığını gösteren dosyadaki mevcut delil durumu ve şüphelilerin aşamalarda verdikleri beyanlardaki çelişkileri” olarak değerlendi. Öte yandan soruşturma kapsamında gözaltına alınan ve sorgulanan anne ve baba savcılıktaki ifadesinde 'yasak aşk' iddialarına cevap verdi.
13.09.2024Gündem
Narin Güran soruşturmasında yeni gelişme! Cinayeti  çözecek delil dosyaya girdi: 'Ramazan kız öldü mü yaşıyor mu?'
Narin Güran soruşturmasında yeni gelişme! Cinayeti çözecek delil dosyaya girdi: 'Ramazan kız öldü mü yaşıyor mu?'Diyarbakır’da 8 yaşındaki Narin Güran cinayetinde tutuklanan anne Yüksel Güran ile ağabeyi Enes Güran’ın tutuklama gerekçeleri, “kuvvetli suç şüphesinin varlığını gösteren dosyadaki mevcut delil durumu ve şüphelilerin aşamalarda verdikleri beyanlardaki çelişkileri” olarak değerlendi. Öte yandan Türkiye'nin kanını donduran olayda anne ve ağabeyin ifadelerindeki çelişkiler dikkat çekerken, soruşturma dosyasına Salim Güran’ın yanında çalışan işçisi Ramazan Atasoy’a “Ramazan kız öldü mü yaşıyor mu?” dediği ses kaydı girdi.
13.09.2024Gündem
Narin'in amcası Salim Güran ile ilgili kan donduran itiraf! Yasak aşk iddiası dikkat çekti
Narin'in amcası Salim Güran ile ilgili kan donduran itiraf! Yasak aşk iddiası dikkat çektiNarin’in cansız bedenini dereye gömdüğünü itiraf eden Nevzat Bahtiyar ifadesinde cinayeti Salim Güran’ın işlediğini öne sürdü: Salim ‘Arif’in kızını öldürdüm’ dedi. Öte yandan cinayet sebebi olarak yetkililer ‘yasak ilişki’, ‘Narin görmemesi gereken bir şey gördü’, ‘intikam’ gibi başrollerinde anne, amca ve abinin olduğu senaryoları değerlendiriyor. Narin Güran cinayetinde aile fertlerinin de aralarında olduğu 23 şüpheli, savcılığa sevk edildi. Bunun yanında Amca Salim Güran’ın avukatı Seda Toğrul ise davadan çekildiğini açıkladı. Öte yandan Tavşantepe Mahallesi Muhtarı amca Salim Güran Bağlar Kaymakamlığı'nca görevinden açığa alındı.
13.09.2024Gündem
Narin Güran cinayetinde yeni gelişme! Serbest bırakılan babasının ifadesinde dikkat çeken sözler...
Narin Güran cinayetinde yeni gelişme! Serbest bırakılan babasının ifadesinde dikkat çeken sözler...Diyarbakır'da 9 günlük aramanın sonunda cansız bedenine ulaşılan Narin Güran cinayetinde adliyeye sevk edilen 22 şüpheliden 9’u tutuklama, 3’ü adli kontrol talebiyle nöbetçi sulh ceza hakemliğine sevk edildi. 10 şüpheli ise serbest bırakıldı. Babası Arif Güran'ın ifadesinde çarpıcı detaylar ortaya çıktı. İşte detaylar...
12.09.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Narin Güran ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki narin güran haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.