Adana Tayyare Meydanı'ndan Uluslararası Havalimanı'na 87 yıllık uçuşun öyküsü
Adana Tayyare Meydanı'ndan Uluslararası Havalimanı'na 87 yıllık uçuşun öyküsü1937 yılında kurulan ve 1956 yılında Uluslararası statüye kavuşan kurulduğu günden bu zamana kadar milyonlarca yolcuya hizmet eden Adana Şakirpaşa Havalimanı, geçtiğimiz günlerde son uçuşunu gerçekleştirdi. Anadolu'nun sanayi ve tarımsal ekonomisinde gelişmesine katkı sağlanması amacıyla pilot olarak seçilen Adana'da 87 yıl boyunca birçok tarihi olayın da başrolü oldu.
30.08.2024Adana
Bakan Uraloğlu'ndan Çukurova Havalimanı açıklaması: Havacılık alanındaki en önemli projelerden birini daha tamamlamanın gururunu yaşıyoruz
Bakan Uraloğlu'ndan Çukurova Havalimanı açıklaması: Havacılık alanındaki en önemli projelerden birini daha tamamlamanın gururunu yaşıyoruzÇukurova Uluslararası Havalimanı'nın yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımı ile açılışının yapılacağını belirten Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Çukurova Uluslararası Havalimanı ile ülkemizin havacılık alanındaki en önemli projelerinden birini daha başarıyla tamamlamanın gururunu yaşıyoruz" dedi.
9.08.2024Adana
Adana Şakirpaşa Havalimanı: Şehre Açılan Kapı
Adana Şakirpaşa Havalimanı: Şehre Açılan KapıAdana Şakirpaşa Havalimanı, Türkiye'nin en yoğun havalimanlarından biri olup, Adana ve çevre illere ulaşım için önemli bir noktadır...
30.07.2024Adana
Adana Şakirpaşa Havalimanı'nda yolcu rekoru! 2 milyonu aştı
Adana Şakirpaşa Havalimanı'nda yolcu rekoru! 2 milyonu aştıDHMİ istatistiklerine göre, Adana Havalimanı\’ndan iç ve dış hatlarda Mayıs ayı itibariyle 5 aylık dönemde taşınan yolcu sayısı yaklaşık 2 milyonu aştı.
9.07.2024Adana