Rijkaard

Rijkaard

Son dakika Rijkaard haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Rijkaard ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Rijkaard haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Rijkaard

haberleri sayfasında son dakika yaşanan rijkaard gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.430 rijkaard haberi bulunmuştur. Tüm rijkaard haberleri aşağıda listelenmiştir.
Barcelona'dan Frank Rijkaard sürprizi! İspanya'dan bomba iddia
Barcelona'dan Frank Rijkaard sürprizi! İspanya'dan bomba iddiaBarcelona, Xavi'nin sezon sonunda görevi bırakacağını açıklamasının ardından teknik direktör arayışlarına başladı. İspanyol devinde gündeme gelen son isim, kulübün eski teknik direktörü Frank Rijkaard oldu.
31.01.2024Süper Lig
Barcelona önce Pirlo'ya gitti olmayınca Xavi ile anlaşmaya vardı
Barcelona önce Pirlo'ya gitti olmayınca Xavi ile anlaşmaya vardıRonald Koeman'la yollarını ayıran Barcelona Başkanı Johan Laporta'nın önce Pirlo'ya gittiği İtalyan hocayla anlaşmanın olmaması üzerine Xavi'yle el sıkıştığı öğrenildi.
Domenec Torrent'i bombaladı! 'Barcelona'ya eleniyoruz hala pas oyunu yapıyoruz'
Domenec Torrent'i bombaladı! 'Barcelona'ya eleniyoruz hala pas oyunu yapıyoruz'Galatasaray ile kontratı sona eren tecrübeli futbolcu Arda Turan Candaş Tolga Işık'ın programında Domenec Torrent hakkında çarpıcı ifadeler kullandı.
29.06.2022Galatasaray
Arda Turan: Arda Turan daha bitmedi, 4-5 yıl daha oynarım
Arda Turan: Arda Turan daha bitmedi, 4-5 yıl daha oynarımTürk futbol tarihinin en başarılı oyuncularından olan ve birçok kupa kazanan milli oyuncu Arda Turan, devre arasında Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ile görüşmesinden gelecek hedeflerine, Beşiktaş'ın efsane başkanı Süleyman Seba'dan ailesine kadar birçok konuda Demirören Haber Ajansı'na (DHA) özel açıklamalarda bulundu.
11.03.2020Futbol
Galatasaray'ın eski futbolcusu Mustafa Yücedağ hayatını kaybetti!
Galatasaray'ın eski futbolcusu Mustafa Yücedağ hayatını kaybetti!A Milli Takım'ın ve Galatasaray'ın eski futbolcusu Mustafa Yücedağ, Hollanda'da geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.
18.02.2020Futbol
Adnan Polat: Başkan olsam Terim'le çalışmazdım!
Adnan Polat: Başkan olsam Terim'le çalışmazdım!Galatasaray'ın efsane Başkanı Adnan Polat, "Başkan olsam Fatih Terim'le çalışmazdım. Çünkü başkan olduğum dönemde Terim'e teklif götürmüştük. Önce kabul etti. Kabul ettiği için o dönemki teknik direktör Frank Rijkaard ile yolumuzu ayırdık. Ancak ertesi gün 'Ailemle konuştum, Türkiye'de çalışmak bize acı veriyor' diyerek teklifi geri çevirdi" dedi.
3.06.2019Galatasaray
Xavi sezon sonu jübile yapacak
Xavi sezon sonu jübile yapacakDünya futbolunun en önemli yıldızlarından Xavi, yazdığı bir mektupla sezon sonunda jübilesini yapacağını açıkladı.
4.05.2019İspanya
Batur Altıparmak: Mehmet Topal ve Selçuk İnan'a haksızlık yapılıyor
Batur Altıparmak: Mehmet Topal ve Selçuk İnan'a haksızlık yapılıyorTürk futbolunda önemli bir yere ve göreve sahip olan menajerlik sisteminde başarılı isimlerin başında gelen Batur Altıparmak, vizyonunu ve misyonunu Demirören Haber Ajansı'na anlattı. Her zaman Türk futbolcuyu yurt dışına ihraç etmek için planlar yaptıklarını belirten Batur Altıparmak, kulüplerin yabancı kuralını kullanım şekillerinden ekonomik yapılarına, genç oyuncuların 20-21 yaşlarında gerilemeye başlamasının sebeplerini ve son zamanlarda Mehmet Topal ve Selçuk İnan gibi Türk futboluna damga vurmuş isimler için yapılan olumsuz algı yönetimi hakkında açıklamalarda bulundu.
14.03.2019Futbol
Tam 32 milyon euro!
Tam 32 milyon euro!Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor 2000 yılından bu yana görevine son verdiği yabancı hocalara 32 milyon euro (200 milyon TL) tazminat ödedi. Zincirin son halkası Cocu oldu.
15.12.2018Galatasaray
Adnan Polat: "Arda, benim için hayal kırıklığı oldu"
Adnan Polat: "Arda, benim için hayal kırıklığı oldu"Galatasaray'ın eski başkanı Adnan Polat, TRT Spor'da yayınlanan Ajans Saati programında açıklamalarda bulundu.
19.10.2018Galatasaray
Süper Lig'deki en kötü Hollandalı hoca Phıllıp Cocu!
Süper Lig'deki en kötü Hollandalı hoca Phıllıp Cocu!Phıllıp Cocu Fenerbahçe'deki performansıyla Süper Lig'de çalışan Hollandalı teknik adamlar arasında son sırada yer aldı.
9.10.2018Fenerbahçe
Dilmen'den flaş iddia: Değişiklik...
Dilmen'den flaş iddia: Değişiklik...Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, Çaykur Rizespor-Fenerbahçe maçı hakkında değerlendirmelerde bulundu.
30.09.2018Fenerbahçe
CANLI! Bursaspor - Galatasaray
CANLI! Bursaspor - GalatasaraySüper Lig 6. hafta mücadelesinde Galatasaray Bursaspor’un konuğu oluyor. Galatasaray, Bursaspor maçından galip ayrılırsa 16 puan’a ulaşacak. Rekor hala 6’da 6 ile başlayan Frank Rijkaard'da.
24.09.2017Galatasaray
Sabri Sarıoğlu, Bursaspor'a transfer oluyor
Sabri Sarıoğlu, Bursaspor'a transfer oluyor Galatasaray’dan ayrıldıktan sonra birçok takımın radarına giren Sabri Sarıoğlu’nun Kayserispor’la anlaşması bekleniyordu, ancak gelişmeler pek de öyle değil. Bursaspor’un teklif götürdüğü oyuncunun kabul etmesine kesin gözle bakılıyor.
28.06.2017Galatasaray
Tarihin en golcüsü: Cristiano Ronaldo
Tarihin en golcüsü: Cristiano RonaldoJuventus ile Real Madrid arasında yarın oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi 2016-2017 sezonu final maçı öncesi, turnuva tarihinin en çok gol atan oyuncusu Cristiano Ronaldo oldu.
UEFA'dan Totti'ye ödül
UEFA'dan Totti'ye ödülFutbolu bırakan Roma'nın emektar ismi Francesco Totti, UEFA Başkanlık Ödülü'ne layık görüldü
1.06.2017İtalya
Misimovic: 'Hagi'nin benimle konuşacak...'
Misimovic: 'Hagi'nin benimle konuşacak...'Bir dönem Galatasaray forması da giyen Zvjezdan Misimovic, o dönemki teknik direktörü Gheorghe Hagi hakkında sert ifadeler kullanırken daha sonra transfer olduğu Dinamo Moskova'da bir başka Rumen Dan Petrescu ile yaşadığı ilginç olayı anlattı.
27.03.2017Galatasaray
Arda Turan: 2020'ye kadar Barça'dayım
Arda Turan: 2020'ye kadar Barça'dayım30 yaşındaki milli futbolcu, Çin’e gideceği iddialarına son noktayı koydu:
23.03.2017İspanya
G.Saray, Haldun Üstünel'e teklif götürecek!
G.Saray, Haldun Üstünel'e teklif götürecek!Sezon başında Sportif AŞ yönetiminin içerisinde yer almayan transfer sihirbazı Haldun Üstünel bu sefer Galatasaray kulübüne geri dönüyor. Başkan Dursun Özbek, Üstünel için Adnan Polat'ı devreye soktu.
21.03.2017Galatasaray
2017 yılı felaket yılı olabilir!
2017 yılı felaket yılı olabilir!G.Saray 2016’yı nasıl geçirdi? Artıları ve eksileri neler...
24.09.2021Galatasaray
"Milli takıma çağrılmadığım için üzülüyorum"
"Milli takıma çağrılmadığım için üzülüyorum"Spor Toto Süper Lig takımlarından Osmanlıspor'un başarılı orta saha oyuncusu Musa Çağıran, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in kararına saygı duyduğunu ancak milli takıma çağrılmadığı için üzüldüğünü söyledi.
18.10.2016Futbol
Hollanda'nın 'Yeni Rijkaard'ı, Türk Milli Takımı'nda
Hollanda'nın 'Yeni Rijkaard'ı, Türk Milli Takımı'ndaGurbetçileri milli takıma kazandırma projesi bir meyve daha veriyor. Ajax altyapısında, ‘Yeni Rijkaard’ olarak anılan Surinam asıllı Erdal Alkan, U21’de görev yapıyor.
12.10.2016Futbol
Milan resmen Çinliler'e satıldı!
Milan resmen Çinliler'e satıldı!İtalya Birinci Futbol Ligi’nin (Serie A) köklü takımlarından Milan, Çinli bir konsorsiyuma satıldı.
5.08.2016İtalya
Galatasaray resmen açıklıyor! Yeni hoca...
Galatasaray resmen açıklıyor! Yeni hoca...Kendisini Ajax'tan tanıyan Sneijder'ın önerisiyle G.Saray'a gelen Riekerink, altyapı sorumlusu olarak aylık 17 bin Euro maaşa anlaşmıştı.
24.09.2021Galatasaray
AC Milan 800 milyon Euro’ya satıldı
AC Milan 800 milyon Euro’ya satıldıAC Milan Başkanı Silvio Berlusconi, kulübün hisselerinin Çin’den bir şirkete satılması konusunda anlaşmaya vardı.
13.05.2016İtalya

Benzer Haber Etiketleri

Rijkaard ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki rijkaard haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.