Postacı

Postacı

Son dakika postacı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan postacı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını postacı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Postacı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan postacı gelişmeleri de dahil olmak üzere 224 postacı haberi bulunmuştur. Tüm postacı haberleri aşağıda listelenmiştir.
'Kalkan-14' operasyonlarında 25 şüpheli yakalandı
'Kalkan-14' operasyonlarında 25 şüpheli yakalandıİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Türkiye’de yasal kalış hakkı olmayan yabancılara sahte belgeler düzenleyerek sınır dışı edilmelerine engel oldukları tespit edilen 1'i doktor, 3'ü noter görevlisi, 5'i danışmanlık şirketi sahibi ve 1'i posta görevlisi olmak üzere 25 şüphelinin İstanbul'da, 'Kalkan-14' operasyonlarıyla yakalandığını duyurdu.
10.03.2024Gündem
3 köyde aniden başladı! Edirne'de büyük orman yangını çıktı
3 köyde aniden başladı! Edirne'de büyük orman yangını çıktıEdirne'nin Uzunköprü ilçesine bağlı birbirine yakın 3 köyde aniden başlayan orman yangınına 6 saattir aralıksız havadan ve karadan müdahale sürüyor.
22.07.2023Gündem
Bir postacı ömrü boyunca kaç km yol yapıyor? Mesleklerin hayret verici özellikleri!
Bir postacı ömrü boyunca kaç km yol yapıyor? Mesleklerin hayret verici özellikleri!Her mesleğin kendine has özellikleri var. Gündelik hayatın içerisinde çarpıcı hikayelere sebep olan bazı meslekler, hayret verici durumlara sahne oluyor. Hayatı boyunca kaç km yol yaptığı konusunda merak uyandıran postacıların ne kadar yol yürüdüğü konusu ise ağızları açık bırakıyor. ABD merkezli bir araştırma şirketinin verileriyle İşte mesleklerin şaşırtıcı özellikleri...
30.06.2023Gündem
Postacı filmi ne zaman çekildi? Kemal Sunal'ın Postacı filmi nerede çekildi?
Postacı filmi ne zaman çekildi? Kemal Sunal'ın Postacı filmi nerede çekildi?Kemal Sunal'ın unutulmaz filmleri arasında yer alan Postacı filminin başrolünde Fatma Girik ve Erdal Özyağcılar yer alıyor. Sevtap ve Adem arasında geçen hikayede Sevtap'ın abisi Latif'in Almanya'dan dönüşüyle sona erer. İşte Postacı filmi konusu ve oyuncu kadrosu...
21.04.2023Televizyon
Depremi bahane edip, kira fiyatını yüzde 250 artırdı! İhtarname ile öğrendi
Depremi bahane edip, kira fiyatını yüzde 250 artırdı! İhtarname ile öğrendiManisa’da 25 yıllık İngilizce öğretmeni olan Ali Özen 8 yıldır oturduğu dairenin 2 bin lira olan kirasının ev sahibi tarafından 7 bin TL’ye yükseltildiğini kendisine Noter aracılığıyla çekilen ihtarname ile öğrendi. Aldığı ihtarname karşısında neye uğradığını şaşıran Özen, ev sahiplerinin şimdi de depremi bahane ederek fiyat artışları yapmasına artık birilerinin dur demesi gerektiğini söyledi.
31.03.2023Yaşam
Muhlis Asan galada kalp krizi geçirdi!
Muhlis Asan galada kalp krizi geçirdi!Usta oyuncu Muhlis Asan, önceki gün 'Unutma Bizi' tiyatro galasına katıldı. Usta isim, galada kalp krizi geçirdi ancak bunu fark edemedi ve eve döndü. Eve dönünce de rahatsızlığı devam eden Muhsin Asan, hastaneye kaldırıldı. Muhlis Asan'ın sağlık durumunun kritik olduğu öğrenildi.
20.02.2023Magazin
Köydeki herkes delirdi! Akıl hastanesi bile fayda etmedi, sebebi dünyayı şaşkına çevirdi
Köydeki herkes delirdi! Akıl hastanesi bile fayda etmedi, sebebi dünyayı şaşkına çevirdiFransa'daki bir köy, sabah olduğunda adeta tımarhaneye döndü. Herkes garip davranıyordu. 11 yaşındaki çocuk büyükannesini boğmaya çalışırken, biri kendisinin öldüğünü, diğeri de ejderhalar gördüğünü söylüyordu. Çığlıklarla kendini camdan atan bile vardı. Yüzlerce kişinin aklının kaybetmesine, 7 kişinin de ölümüne sebep olan şey ise herkesi şaşkına çevirdi...
1.12.2022Dünya
Ünlü ailede şok eden dava! Annesinin kafasını kapıya vurdu
Ünlü ailede şok eden dava! Annesinin kafasını kapıya vurdu‘Bizimkiler’ dizisinin senarist ve yapımcısı merhum Umur Bugay’ın 75 yaşındaki eşi Ayşe Bugay, oğlu Ömer Bugay’ın şiddetine maruz kaldığını öne sürerek mahkemeden uzaklaştırma kararı aldırdı.
16.09.2022Gündem
Kemal Sunal kimdir? Kemal Sunal’ın vefatının 22. Yılında anılıyor! İşte Kemal Sunal’ın hayatı ve filmleri!
Kemal Sunal kimdir? Kemal Sunal’ın vefatının 22. Yılında anılıyor! İşte Kemal Sunal’ın hayatı ve filmleri!Türk sinemasının unutulmaz ismi Kemal Sunal vefatının 22. yılında yad ediliyor! 26 yıllık oyunculuk kariyerinde 82 filmde rol alarak sinemanın unutulmaz isimleri arasında yer alan Kemal Sunal ölüm yıldönümünde anılıyor. Peki, Kemal Sunal kimdir? Kemal Sunal kaç yaşında vefat etti? Kemal Sunal neden öldü? Kemal Sunal’ın kaç filmi var? İşte Kemal Sunal’ın hayatı ve filmleri!
Fatma Girik’in çocuğu var mı? Fatma Girik hiç evlendi mi, eşi Memduh Ün mü, manevi kızı kim, mirasını kime bıraktı?
Fatma Girik’in çocuğu var mı? Fatma Girik hiç evlendi mi, eşi Memduh Ün mü, manevi kızı kim, mirasını kime bıraktı?Türk sinemasının usta oyuncularından Fatma Girik hayatını kaybetti. Fatma Girik'in ölüm haberini Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin duyurdu. Yeşilçam'ın dev oyuncusu Fatma Girik 79 yaşında hayata gözlerini yumdu. Fatma Girik uzun süredir hastalıkla mücadele ediyordu. Peki, Fatma Girik kimdir, kaç yaşındaydı ve nereli? Fatma Girik evli mi, çocuğu var mı, eşi kim?
29.01.2022Gündem
Sağlıklı bir kalp için spor yapın ve aşık olun!
Sağlıklı bir kalp için spor yapın ve aşık olun!Siz kalbinizi terk edemezsiniz ama maalesef o sizi terk edebilir. ‘Kendiniz için’, kalbiniz ve tüm sağlığınız için stresi yönetmenin zamanı geldi! 2022’de spora başlayın, olumlu düşünün ve aşık olun! Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Barış Çaynak kalp sağlığını iyileştirmenin yollarını anlattı.
4.01.2022Sağlık
Tiyatro oyuncusuna cinsel saldırı davası!
Tiyatro oyuncusuna cinsel saldırı davası!Sancaktepe'de geçtiğimiz nisan ayında iş görüşmesine giden tiyatro oyuncusu A.Ç.'ye (24) cinsel saldırıda bulunduğu ve o anları telefonuna kaydederek "Yaşananları birine söylersen bu görüntüleri paylaşırım" dediği iddiasıyla tutuklu yargılanan sanık E.T.'nin (28) davasında mütalaa açıklandı. Savcılık 4 ayrı suçtan sanığın 31 yıl 6 aya kadar hapsini istedi. Duruşmanın ardından konuşan A.Ç. "Kendisi tutuklandı ama ben korkuyorum. Eve bir postacı geliyor ama ben postaneye gidip gerçekten postacı olup olmadığını sorgulatır hale geldim. Umuyorum ki, bu korkularım son bulacak. Ne zaman cezasını alırsa o zaman korkularım son bulacak inşallah" dedi.
27.11.2021Yaşam
Postacı güvercinlerinin fiyatları dudak uçuklatıyor
Postacı güvercinlerinin fiyatları dudak uçuklatıyorPostacı güvercinleri akıllara zarar fiyatlarla sahiplerini buluyor. Fiyatları 1 milyon euro'yu bulan güvercinler Belçika merkezli organizasyonlarda yılda 10 uluslararası yarış için kanat çırptığı ifade ediliyor.
24.07.2021Dünya
'Sputnik V, 2 hafta içinde uygulamaya girmiş olacak'
'Sputnik V, 2 hafta içinde uygulamaya girmiş olacak'Türkiye'de koronavirüse karşı sürdürülen aşılama çalışmalarında, Sinovac ve Biontech aşılarından sonra Rusya'nın Sputnik V aşısının da devreye gireceği belirtildi. Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Uzmanı Doç. Dr. Ümit Savaşçı, Sputnik V aşısının 2 hafta içinde uygulamaya girmiş olacağını belirterek, "Rus aşısının da koruyuculuk oranı çok yüksek, yüzde 97" dedi.
16.06.2021Gündem
Filyasyon ekipleri "dedektif" gibi iz sürerek mücadele ediyor
Filyasyon ekipleri "dedektif" gibi iz sürerek mücadele ediyorSakarya'da, pozitif vakalar ile temaslıların tespit edilmesi ve izolasyona alınması, bu kişilere ilaç temin edilmesinde görev alan 600 kişiden oluşan 205 filyasyon ekibi, zorlu görevlerini özveriyle sürdürüyor.
4.12.2020Sağlık
Posta güvercinin düşürdüğü 110 yıllık askeri mesaj  bulundu
Posta güvercinin düşürdüğü 110 yıllık askeri mesaj bulunduFransa'nın doğusundaki Alsas bölgesinde, 110 yıl önce postacı güvercini tarafından düşürüldüğü tahmin edilen bir askeri mesaj bulundu.
8.11.2020Dünya
Postacılara kötü haber! Artık ücret ödeyecekler...
Postacılara kötü haber! Artık ücret ödeyecekler...Binlerce PTT görevlisini çok yakından ilgilendiren karar geldi. Artık ücret ödeyecekler. Postacılar, belediye otobüslerinden artık ücretsiz yararlanamayacak. Danıştay İdari Dava Daireleri Kurulu, PTT bünyesinde görev yapan postacı ve dağıtıcıların, belediyeler tarafından sunulan şehir içi toplu taşıma hizmetlerinden ücretsiz yararlandırılmasına hukuken olanak bulunmadığına hükmetti.
4.10.2020Ekonomi
Irak Başbakanı Kazımi: ABD'nin yardımına  ihtiyacımız var
Irak Başbakanı Kazımi: ABD'nin yardımına ihtiyacımız varIrak Başbakanı Mustafa el-Kazımi, ülkesinin DEAŞ tehdidine karşı hala ABD'nin yardımına ihtiyacı olduğunu belirterek, "Halihazırda doğrudan ve askeri destek gerektirmeyen kademelerde iş birliği ve yardıma ihtiyacımız olacak." dedi.
17.08.2020Dünya
Kemal Sunal kimdir? Kemal Sunal kaç yaşında, ne zaman vefat etti? İşte Kemal Sunal'ın filmleri ve biyografisi
Kemal Sunal kimdir? Kemal Sunal kaç yaşında, ne zaman vefat etti? İşte Kemal Sunal'ın filmleri ve biyografisiVefatının 20. yılında anılan usta oyuncu, 26 yıllık kariyerinde çok sayıda tiyatro eserinin yanında 76'sı başrol olmak üzere 82 filmde rol alarak Türk sinemasının unutulmaz isimleri arasında yer aldı. Peki, Kemal Sunal kimdir? Kemal Sunal kaç yaşında, ne zaman vefat etti? İşte Kemal Sunal'ın filmleri ve biyografisi...
9.08.2020Gündem
Tartıştığı postacının kulağını ısırarak kopardı
Tartıştığı postacının kulağını ısırarak kopardıKaraman'da Sezai Ç. (19) ile apartmanına posta dağıtmak için girmeye çalışan ve bahçedeki köpeği tutmasını isteyen Onur Kızıl (25) arasında kavga çıktı. Kızıl'ın kulağını ısırarak, koparan Sezai Ç., gözaltına alındı. Kızıl ise hastaneye kaldırıldı.
21.06.2020Yaşam
Yalnız yaşayan avukat ölü bulundu
Yalnız yaşayan avukat ölü bulunduAntalya'da, postacının kötü koku geldiğini bildirmesi üzerine girilen evde, 2 haftadır kendisinden haber alınamayan avukat Mehmet Ali Yılmaz'ın (56) cansız bedeni bulundu.
9.06.2020Yaşam
Postacı oyuncuları kimdir, gerçek isimleri nedir? Postacı filmi nerede çekildi, İstanbul’un hangi semti?
Postacı oyuncuları kimdir, gerçek isimleri nedir? Postacı filmi nerede çekildi, İstanbul’un hangi semti?Postacı filmi bu akşam televizyonda yayınlanacak. Yeşilçam klasikleri arasında Kemal Sunal’ın en sevilen filmlerinden biri olan Postacı bu akşam izleyiciye keyifli anlar yaşatacak. Yönetmen koltuğunda Memduh Ün’ün yer aldığı filmin başrolü Kemal Sunal birlikte Fatma Girik paylaşıyor. Peki, Postacı oyuncuları kimler? Postacı filmi konu ne, nerede çekildi? İşte, Postacı filmi konusu, çekildiği yer ve konus...
26.05.2020Gündem
Son Hıçkırık filmi ne zaman çekildi? Son Hıçkırık filmi oyuncuları kim?
Son Hıçkırık filmi ne zaman çekildi? Son Hıçkırık filmi oyuncuları kim?Yönetmenliğini Ertem Eğilmez’in yaptığı, senaryosunu da Sadık Şendil’in kaleme aldığı Son Hıçkırık filmi bir Yeşilçam klasiği olarak dönemin öne çıkan yapımları arasındadır. Son Hıçkırık Kerime Nadir’in 1955 tarihli aynı adlı romanından uyarlanmıştır. Peki, Son Hıçkırık filmi ne zaman çekildi? Son Hıçkırık şarkısı kimin? İşte Son Hıçkırık oyuncuları…
3.05.2020Gündem
Kumburgaz nerede? Sıradaki deprem Kurburgaz’da mı olacak? Kumburgaz fay hattı sorulama!
Kumburgaz nerede? Sıradaki deprem Kurburgaz’da mı olacak? Kumburgaz fay hattı sorulama!Elazığ depremini tahmin eden Prof. Dr. Naci Görür, sosyal medya hesabı üzerinden İstanbul’da olası büyük deprem ile ilgili açıklamalarda bulunarak Gölcük ve Düzce depremleriyle Marmara’nın altındaki kabuk aşırı yüklendi. Marmara’da deprem olasılıkla Kumburgaz kolunda ve minimum 7.2 büyüklüğünde olacak" ifadesini kullandı. Görür’ün yaptığı açıklama sonrası, Kumburgaz nerede sorularında ve Kumburgaz fay hattı, Kumburgaz haritası araştırmalarında artış yaşandı.
3.02.2020Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Postacı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki postacı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.