Pera Palas

Pera Palas

Son dakika pera palas haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan pera palas ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını pera palas haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Pera Palas

haberleri sayfasında son dakika yaşanan pera palas gelişmeleri de dahil olmak üzere 146 pera palas haberi bulunmuştur. Tüm pera palas haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hazal Kaya imaj değişikliğinin sebebini itiraf etti!
Hazal Kaya imaj değişikliğinin sebebini itiraf etti!Beyoğlu'nda bulunan bir mekanda Pera Palas'ta Bir Gece ekibi, dizinin ikinci sezonunu kutlamak için yemek yedi. Hazal Kaya, muhabirlerle yaptığı sohbet esnasında neden imaj değişikliğine gittiğini açıkladı.
11.09.2024Magazin
İki çocuk annesi Hazal Kaya'nın Narin tepkisi gündem oldu!
İki çocuk annesi Hazal Kaya'nın Narin tepkisi gündem oldu!Ünlü oyuncu Hazal Kaya, rol aldığı Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisinin galasında basın mensuplarına konuştu. Türkiye'de yankı uyandıran Narin cinayetine dair tepkisini dile getirdi.
10.09.2024Magazin
Doğu Ekspresi'nde cinayet tiyatro sahnesinde
Doğu Ekspresi'nde cinayet tiyatro sahnesindePolisiye edebiyatının dünyaca ünlü ismi Agatha Christie’nin ölümsüz eseri Doğu Ekspresi'nde Cinayet, görsel efektlerle Türkiye’de ilk kez tiyaro sahnesinde izleyici ile buluşuyor.
Selçuk Bayraktar: Bayraktar TB3 ve Kızılelma muharebe tarihinde devrim yapacak
Selçuk Bayraktar: Bayraktar TB3 ve Kızılelma muharebe tarihinde devrim yapacakBaykar Yönetim Kurulu Başkanı ve Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar, İstanbul'da ‘Beyoğlu Sohbetleri Türkiye Yüzyılı Buluşmaları’ programına katıldı. Kızılelma ve Bayraktar TB3 İnsansız hava araçlarına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Bayraktar, “Tarihe not düşecek olursak; Bayraktar TB3 ve Kızılelma şayet bir gün görev alma imkanına erişecek olursa, nasıl ki Bayraktar TB2 SİHA’lar dünya muharebe tarihinde paradigma dönüşümünü yaptı, bunlarda muharebe tarihinde devrim yapacak” dedi.
28.01.2023Ekonomi
Boran Kuzum ile Yasemin Szawlowski aşkını ilan etti!
Boran Kuzum ile Yasemin Szawlowski aşkını ilan etti!Bir döneme damgasını vuran 'Vatanım Sensin' adlı diziyle şöhreti yakalayan Boran Kuzum'un, kendisi gibi oyuncu Yasemin Szawlowski ile aşk yaşadığı ortaya çıktı. Ünlü çift, birlikteliklerini sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlarla duyurdu.
4.10.2022Magazin
Selahattin Paşalı ve Lara Tümer'in aile pozuna beğeni yağdı!
Selahattin Paşalı ve Lara Tümer'in aile pozuna beğeni yağdı!'Aşk 101', 'Pera Palas'ta Gece Yarısı' gibi dijital platformdaki dizilerle adından sıkça söz ettiren Selahattin Paşalı, Lara Tümer ile uzun yıllardır devam eden mutlu birliktiğini evlilikle taçlandırmıştı. Gözlerden uzak bir yaşam süren ünlü çift, 2022'nin Temmuz ayında da kızları Pera'yı kucaklarına almıştı. Şimdilerde anne-baba olmanın tadını çıkaran ikiliden Lara Tümer, kızı ve eşiyle çekilen fotoğrafını takipçileriyle paylaştı. Ünlü çiftin bu karesine binlerce beğeni ve yorum yağdı.
18.09.2022Magazin
Hazal Kaya 2. kez hamile mi? Fikret Ali kaç yaşında, Hazal Kaya kaç aylık hamile?
Hazal Kaya 2. kez hamile mi? Fikret Ali kaç yaşında, Hazal Kaya kaç aylık hamile?2019'da kendisi gibi oyuncu olan Ali Atay ile evlenen Hazal Kaya, aynı yıl oğlu Fikret Ali'yi kucağına aldı. İhanet iddialarıyla gündeme gelen Hazal Kaya-Ali Atay cephesinden mutlu haber geldi. Peki, Hazal Kaya 2. kez hamile mi? Fikret Ali kaç yaşında, Hazal Kaya kaç aylık hamile?
25.07.2022Magazin
Hazal Kaya itiraf etti! "İlk görüşte aşık olan..."
Hazal Kaya itiraf etti! "İlk görüşte aşık olan..."Dijital bir platformda yayınlanan 'Pera Palas'ta Gece Yarısı' dizisiyle beğeni toplayan Hazal Kaya, Elle Dergisi'ne eşi Ali Atay hakkında bilinmeyen ilk aşk itirafını paylaştı.
13.07.2022Magazin
Selahattin Paşalı-Lara Tümer çiftinden bebek müjdesi!
Selahattin Paşalı-Lara Tümer çiftinden bebek müjdesi!'Aşk 101' dizisinde canlandırdığı 'Osman' karakteriyle yıldızı parlayan Selahattin Paşalı, uzun süredir aşk yaşadığı Lara Tümer ile üç ay önce nikâh masasına oturmuştu. Geçtiğimiz haftalarda Bodrum'da objektiflere yansıyan çiftten güzel haber geldi. Çiçeği burnunda anne Lara Tümer, kızlarının dünyaya geldiğini duyurdu.
6.07.2022Magazin
Selahattin Paşalı ile Lara Tümer sezonu Bodrum'da açtı!
Selahattin Paşalı ile Lara Tümer sezonu Bodrum'da açtı!'Kalp Atışı', 'Leke', 'Babil' ve 'Aşk 101' gibi dizilerde rol alan, son olarak 'Pera Palas'ta Gece Yarısı' adlı dizide başrol oynayan Selahattin Paşalı, uzun süredir aşk yaşadığı Lara Tümer ile geçtiğimiz nisan ayında nikâh masasına oturmuştu. Şimdilerde bebek heyecanı yaşayan ünlü çift, Bodrum'da objektiflere yansıdı.
19.06.2022Magazin
Hazal Kaya kendini tiye aldı! "Çantanızda 50 faktör güneş kremi taşımanız..."
Hazal Kaya kendini tiye aldı! "Çantanızda 50 faktör güneş kremi taşımanız..."Dijital bir platformda 'Pera Palas'ta Gece Yarısı' dizisiyle ekranlara dönen Hazal Kaya, sezonu Çeşme'de açtı. Tatile arkadaşları Selin Şekerci ve Demet Özdemir'le giden Kaya güneşten kızarmış halini paylaşarak kendiyle dalga geçti. Hazal Kaya'nın bikinili görüntüsü sosyal medyada gündem oldu.
13.06.2022Magazin
Kıvanç Tatlıtuğ'dan sonra Selahattin Paşalı da aynısını yaptı! Kızının adını açıkladı...
Kıvanç Tatlıtuğ'dan sonra Selahattin Paşalı da aynısını yaptı! Kızının adını açıkladı...Kıvanç Tatlıtuğ'dan sonra oyuncu Selahattin Paşalı da çocuğunun adını rol aldığı diziden esinlenerek koydu. Lara Tümer ile nikah masasına oturan ve ilk bebeğini kucağına almak için gün sayan Paşalı, başrol oynadığı Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisinden esinlenerek kızına "Leyla Pera" adını vereceklerini söyledi.
21.04.2022Magazin
Selahattin Paşalı ve Lara Tümer evlendi! Nikahtan kareler sosyal medyada paylaşıldı...
Selahattin Paşalı ve Lara Tümer evlendi! Nikahtan kareler sosyal medyada paylaşıldı...'Babil', 'Aşk 101' ve 'Pera Palas'ta Gece Yarısı' gibi yapımlarda canlandırdığı karakterle yıldızı parlayan Selahattin Paşalı, 7 aylık hamile sevgilisi Lara Tümer ile evlendi. Çiftin gelinlik ve damatlık tercihi ise sosyal medyayı ikiye böldü.
17.04.2022Magazin
Netflix üyelik ücreti 2022! Temel Plan, Standart Plan, Özel Plan Netflix abonelik ücreti ne kadar oldu, yüzde kaç zamlandı?
Netflix üyelik ücreti 2022! Temel Plan, Standart Plan, Özel Plan Netflix abonelik ücreti ne kadar oldu, yüzde kaç zamlandı?Netflix Türkiye fiyatlarında zam yapıldı. Netflix, enflasyon verilerine göre yıllık enflasyonun yüzde 60, dolar bazındaki yıllık değişimin ise yüzde 77 olduğu bugün Netflix Türkiye özelinde artışı yüzde 40 bandında belirledi.
5.04.2022Televizyon
Peride hanım kimdir, gerçek mi? Pera Palas Peride hikayesi uyarlama mı, peride ne demek?
Peride hanım kimdir, gerçek mi? Pera Palas Peride hikayesi uyarlama mı, peride ne demek?Peride Pera Palas gerçek mi, Peride ne demek? Hazal Kaya ile Selahattin Paşalı'nın başrollerini paylaştığı yeni dizi Pera Palas'ta Gece Yarısı, izleyicisiyle buluştu. 'Midnight at the Pera Palace' kitabından uyarlanan dizide Mustafa Kemal Atatürk’ün yer aldığı sahneler de var. Dizi hakkında merak edilen konu başlıklarından biri ise Peride oldu. Peride’nin anlamı merak edilirken, kim olduğu da sorgulanmaya başlandı. Peki, Peride ne demek, Peride Hanım kimdir? Pera Palas’taki Peride gerçek mi?
7.03.2022Televizyon
Pera Palas nerede, tarihi ne? Pera Palas kimin, otel gezilebilir mi?
Pera Palas nerede, tarihi ne? Pera Palas kimin, otel gezilebilir mi?Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisi 3 Mart Perşembe günü dijital platformdaki ekran macerasına başladı. İzleyiciyi Kurtuluş Savaşı yıllarına götürüp, İstanbul’un etkileyici atmosferini ekrana yansıtan dizi sonrası Pera Palas ile ilgili merak edilenler arttı. Peki, Pera Palas nerede, tarihi ne? Pera Palas kimin, otel gezilebilir mi?
Serkan Çayoğlu: Ayrı kaldığımız süreç zor geçti
Serkan Çayoğlu: Ayrı kaldığımız süreç zor geçtiSerkan Çayoğlu, kendisi gibi oyuncu sevgilisi Özge Gürel ile 'Pera Palas'ta Gece Yarısı' adlı dizisinin özel gösterimine katıldı. 'Kıbrıs Zafere Doğru' dizisi için uzun süre Kıbrıs’ta kalan yakışıklı oyuncu, bu nedenle Gürel'le ayrı kaldıklarını ve bu sürecin zor geçtiğini söyledi.
4.03.2022Magazin
Selahattin Paşalı hamile sevgilisiyle galada! Hazal Kaya rahat durmadı...
Selahattin Paşalı hamile sevgilisiyle galada! Hazal Kaya rahat durmadı...Selahattin Paşalı, başrolünde oynadığı 'Pera Palas'ta Gece Yarısı' dizisinin galasına hamile sevgilisi Lara Tümer ile katıldı. Çift poz verirken Hazal Kaya'nın da poza dahil olması herkesi güldürdü. Hazal Kaya ve Paşalı'nın pozu beğeni topladı.
3.03.2022Magazin
TBMM Başkanı Mustafa Şentop’tan ‘Başkanlık Sistemi’ açıklaması
TBMM Başkanı Mustafa Şentop’tan ‘Başkanlık Sistemi’ açıklamasıSanat, tarih ve kültür konulu Beyoğlu Sohbetleri’nin bu ayki konuğu TBMM Başkanı Mustafa Şentop oldu. Programda, başkanlık sistemine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Şentop, “Vesayetçi sistemi tasfiye etmenin yolu, dışarıdan müdahaleyle hükümet kurup, düşürmeyi engellemek, hükümeti doğrudan milletin seçmesini sağlamaktır. İşte bu yeni getirdiğimiz sistemin temel özelliği budur. Bu sistemde müdahale edip, hükümet yıkma veya kurdurtma imkanı yok” dedi.
22.01.2022Siyaset
Birleşim Mühendislik halka arz için SPK’dan onay aldı!
Birleşim Mühendislik halka arz için SPK’dan onay aldı!İnşaat sektöründe faaliyet gösteren Birleşim Mühendislik halka arz oluyor. Halka arz için Sermaye Piyasası Kurulu’na (SPK) ve Borsa İstanbul A.Ş.’ye (BİAŞ) yapılan başvuru onaylandı. Birleşim Mühendislik’in 33.000.000 adet B Grubu payı, Borsa İstanbul Yıldız Pazarı’nda işlem görmek üzere halka arz edilecek ve halka açıklık oranı yüzde 32,35 olacak. Peki, Birleşim Mühendislik halka arz ne zaman? Birleşim Mühendislik halka arz hisse fiyatı ne? Birleşim Mühendislik halka arz hangi banka üzerinden yapılacak? İşte Birleşim Mühendislik halka arz talep toplama tarihi...
7.08.2021Ekonomi
Hazal Kaya'nın yeni imajına yorum yağdı!
Hazal Kaya'nın yeni imajına yorum yağdı!Ünlü oyuncu Hazal Kaya yeni imajıyla hayranlarını şaşırttı. Yeni projesi için saçlarını açık kızıl rengine boyatan Hazal Kaya, yeni halini Instagram'dan paylaştı.
19.05.2021Magazin
Hazal Kaya: Kim Kardashian beni çok etkiledi
Hazal Kaya: Kim Kardashian beni çok etkilediHazal Kaya, Kim Kardashian’ı kendisine rol modeli aldığını söyledi. Zeynep Bastık’ın programında merak edilenleri yanıtlayan oyuncu, Kardashian Ailesine neden ilgi duyduğunu anlattı.
1.03.2021Magazin
Türk kahvesi yağ yakımını hızlandırıyor
Türk kahvesi yağ yakımını hızlandırıyorYapılan araştırmalar kahvenin sağlığa birçok faydası bulunduğunu gösteriyor. Diyetisyen Tuba Kayan Tapan kahvenin faydalarını anlattı.
16.03.2018Arşiv
Çocuklarınıza şiir okuyun!
Çocuklarınıza şiir okuyun!Türkiye'nin yaşayan en önemli şairi Ataol Behramoğlu ile son kitabı “Ne Çok Hain” için buluştuk ve şiir dünyasına daldık. “Şiirin eski gücü yerinde” diyen büyük usta ekliyor; “Şiir okuyarak büyüyen çocuklar kötülükten uzak durur, vatanına, insanlığa yararlı yetişkinler olur.”
6.01.2018Arşiv
"Erdal Öz Edebiyat Ödülü"nü Cevat Çapan aldı
"Erdal Öz Edebiyat Ödülü"nü Cevat Çapan aldıCan Yayınları'nın kurucusu Erdal Öz'ün anısını yaşatmak üzere, ailesi tarafından her yıl verilen "Erdal Öz Edebiyat Ödülü", şair yazar Cevat Çapan'a verildi.
29.09.2021Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Pera Palas ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki pera palas haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.