Patrick Vieira

Patrick Vieira

Son dakika Patrick Vieira haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Patrick Vieira ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Patrick Vieira haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Patrick Vieira

haberleri sayfasında son dakika yaşanan patrick vieira gelişmeleri de dahil olmak üzere 36 patrick vieira haberi bulunmuştur. Tüm patrick vieira haberleri aşağıda listelenmiştir.
Misli’den günün süper tercihleri
Misli’den günün süper tercihleriMisli’de yer alan günün “Süper Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Süper Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün süper tercihleri… Galatasaray - Alanyaspor: İlk Yarı Sonucu 1 (1.42 yerine 1.51)
25.11.2023İddaa
508 bin euro'ya geldi tam 11 milyon euro'ya gidiyor! İnanılmaz transfer başarısı
508 bin euro'ya geldi tam 11 milyon euro'ya gidiyor! İnanılmaz transfer başarısıDaha önce Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Sacha Boey'e talip olmasına rağmen Erden Timur'un kapılarını kapattığı İngiliz ekibinin bu sefer Fenerbahçe'nin kapısını çalması oldukça dikkat çekti. Patrick Vieira'nın transfer listesinde bulunan oyuncu için C.Palace'ın 11 milyon euro'yu gözden çıkardığı bildirilirken, Ali Koç'un görüşmeleri sezon sonuna bıraktığı ifade edildi.
18.01.2023Fenerbahçe
22 yıl önceki finalden sonra yine karşı karşıya geldiler! Patrick Vieira Okan Buruk'un kalbini istedi
22 yıl önceki finalden sonra yine karşı karşıya geldiler! Patrick Vieira Okan Buruk'un kalbini istedi22 yıl önce UEFA Kupası finalinde (Galatasaray - Arsenal) karşı karşıya gelen Patrick Vieira ile Okan Buruk bu sefer de transferde kılıçlarını çekti. Şu anda Premier Lig'de Crystal Palace teknik direktörlüğü yapan Fransız teknik adamın Galatasaray'ın göz bebeğini istediği öğrenilirken, genç çalıştırıcı Buruk'un bu transfere asla onay vermeyeceği bildirildi.
11.12.2022Galatasaray
Crystal Palace Patrick Vieira'ya emanet!
Crystal Palace Patrick Vieira'ya emanet!Roy Hodgson'la yollarını ayıran Premier Lig ekibi Crystal Palace, Patrick Vieira'yla anlaşmaya vardı.
4.07.2021İngiltere
Cenk Tosun'un yeni hocası oluyor!
Cenk Tosun'un yeni hocası oluyor!Cenk Tosun’un formasını giydiği Everton’la ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı.
7.05.2018İngiltere
Anelka'dan futbol dünyasını sarsacak iddia!
Anelka'dan futbol dünyasını sarsacak iddia!İki sezon Arsenal'de forma giyen Anelka, takımdan ayrılma sebebini anlattı.
14.10.2016İngiltere
’50 yaşındayım ama hala atıyorum’
’50 yaşındayım ama hala atıyorum’Antalyaspor'un dünyaca ünlü futbolcusu Samuel Eto'o, Chelsea forması giydiği dönemde kendisi için "Elimde forvet yok. Eto'o 32 yaşında, gerçi 35 yaşında da olabilir" diyen teknik direktör Jose Mourinho'ya bu yanıtı verdi.
5.01.2016Antalyaspor
New York City’de yeni dönem
New York City’de yeni dönemAmerikan Birinci Futbol Ligi (MLS) ekiplerinden New York City, teknik direktörlüğe Fransa Milli Takımı'nın eski yıldızlarından Patrick Vieira'yı getirdi.
9.11.2015Futbol
F.Bahçe için bomba iddia!
F.Bahçe için bomba iddia!Spalletti, Vieira, Aykut Kocaman derken F.Bahçe'nin Beşiktaş'ın eski çalıştırıcısı Bilic ile flört ettiği iddia edildi.
4.06.2015Fenerbahçe
Vieira'dan F.Bahçe açıklaması!
Vieira'dan F.Bahçe açıklaması!Patrick Vieira kulübünde mutlu olduğunu dile getirdi ancak Fenerbahçe'nin teklifini de reddetmedi.
3.06.2015Fenerbahçe
Vieria kazıyarak geldi
Vieria kazıyarak geldiGüntekin Onay, F.Bahçe'nin ilk hoca adayı olan Fransız efsanesini sampiy10'a youmladı:
1.06.2015Fenerbahçe
Liste başı Vieira
Liste başı VieiraKartal’ın istifasıyla arayışa hız veren sarı lacivertliler, büyük sürpriz peşinde.
31.05.2015Fenerbahçe
Wenger bu maçı unutamayacak!
Wenger bu maçı unutamayacak!Arsenal'ın Fransız teknik direktörü Arsene Wenger, ligin 31. haftasında Chelsea karşısında 6-0 kaybedilen mücadelede takımının başında 1000. maçına çıktı.
22.03.2014Futbol
'Geri döneceğim!'
'Geri döneceğim!'Hollandalı eski yıldız oyuncu Dennis Bergkamp, eski takımı Arsenal'e bir gün mutlaka geri dönmek istediğini söyledi
25.02.2014 Futbol
G.Saray ile F.Bahçe yine karşı karşıya
G.Saray ile F.Bahçe yine karşı karşıyaGalatasaray ve Fenerbahçe yine bir genç yetenek avında karşı karşıya geldiler.
7.11.2013Galatasaray
Sahalarda 'ırkçılık'olayları bitmiyor
Sahalarda 'ırkçılık'olayları bitmiyorSpor Toto Süper Lig’de hafta sonu oynanan derbide yaşanan olay, ırkçılık tartışmalarını yeniden gündeme taşıdı. Alınan tedbirlere rağmen sporculara yönelik ırkçı eylem ve söylemlerin önüne geçilemiyor. Özellikle Avrupa’da top koşturan Afrika kökenli futbolculara yönelik "maymun taklidi yapması", "sahaya muz veya fıstık atılması", ırkçıların başvurdukları yaygın yöntemler olarak dikkati çekiyor.
15.05.2013Futbol
Dünyanın en çok kazanan 50 futbolcusu
Dünyanın en çok kazanan 50 futbolcusuİşte dünyanın en çok kazanan 50 yıldız ismi...
17.02.2010Futbol
Avrupa kulüpleri yıldızları kaptı!
Avrupa kulüpleri yıldızları kaptı!Avrupa kulüpleri ara dönemi fırsat bilerek dünya yıldızlarını kaptı.
1.02.2010Futbol
'Inter'den ayrılmıyorum'
'Inter'den ayrılmıyorum'Dünya Kupası için kalan süre giderek azalırken; Fransa Milli Takım Kaptanı Patrick Vieira, bu gidişle finalleri televizyondan seyredecek...
24.11.2009Futbol
'F.Bahçe’den teklif almadım'
'F.Bahçe’den teklif almadım'“Inter ile 1 yıl daha sözleşmem var. İtalya’da kalmak istiyorum. F.Bahçe’den kimseyle görüşmedim. Bana teklif varsa, kulübüme gelsin. Sonrasına bakarım.”
4.06.2009Futbol
Daum onunla gelmek istiyor
Daum onunla gelmek istiyorAlman hoca Brezilyalı stoperi aldırmak istiyor ama...
4.06.2009Futbol
“Bizi David-Victoria Beckham’a benzettiler”
“Bizi David-Victoria Beckham’a benzettiler”Tuğba Özay’ın İtalyan sevgilisiyle 12 Mayıs’da Milona’da kıyılan nikahına dünyaca ünlü futbolcular İbrahimoviç ve Vieira’nın katıldığı ortaya çıktı...
17.05.2009Magazin
Aurelio: "Asla vazgeçmem"
Aurelio: "Asla vazgeçmem"Milli Takımımızın ilk devşirme futbolcusu...
1.12.2008Futbol
Fransa Milli takımında  şok !
Fransa Milli takımında şok !Trezeguet kadroda yok!Fransa Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Domenech David Trezeguet'yi 2008 Avrupa Şampiyonası milli takım aday kadrosuna almadı...
18.05.2008Futbol
İşte yılın futbolcusu adayları
İşte yılın futbolcusu adaylarıFIFA, yılın en iyifutbolcusu seçmelerinde 30 kişilik aday liste
11.10.2007Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Patrick Vieira ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki patrick vieira haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.