Gazete Vatan Logo
FutbolDaum onunla gelmek istiyor

Daum onunla gelmek istiyor

Alman hoca Brezilyalı stoperi aldırmak istiyor ama...

ARAGONES’İN arkasından suyu döküp uğurlayan F.Bahçe, yeni hocası Daum’la da anlaştıktan sonra Alman hocanın transfer listesi doğrultusunda çalışmalara başladı.. Sarı-lacivertlilerin teklifi üzerine Köln’den vazgeçen Daum’un, İstanbul’da görmek istediği ilk isim Pedro Geromel... Tecrübeli hoca, Bundesliga’da çalıştırdığı Köln’e sezon başında transfer ettiği Brezilyalı stoperle ayrılmak istemiyor. Portekiz temsilcisi Guimares’ten 2.5 milyon Euro’ya Almanya’ya getirttiği 1.90’lık defansı İstanbul’a da getirmek isteyen Daum, Geromel’i sezon boyunca da ilk 11’de oynatmıştı.

GEROMEL’İN kulübüyle 2012 yılına kadar sözleşmesi bulunurken, bu oyuncudan kar etmek isteyen Köln sözleşmesini 2014 yılına kadar uzattı. Bonservis için en az 6 milyon Euro’dan kapıyı açması beklenen Köln kulübünün yeni sözleşmeyle bu rakamı daha da yukarıya çekmesi bekleniyor.

DAUM YARIN İMZAYI ATIYOR

BU arada F.Bahçe 3 sezon için yıllığı 3.5 milyon Euro’ya anlaştığı yeni hocası Daum’a yarın resmi imza attıracak. İspanya’nın Mallorca Adası’ndaki müstakil evinde tatil yapan Alman hocaya attırılacak imza sırasında FB TV ve F.Bahçe Dergisi de bulunacak.

‘Koc’ gibi ön libero PATRICK VIEIRA

F.BAHÇE Başkanı Aziz Yıldırım’ın seçim zamanı altını çizdiği “Rakibi öpen bir takım kuracağız” vaadi, her geçen gün gerçeğe dönüşüyor. Öncelikli olarak daha önce F.Bahçe’de çok başarılı 2 sezon geçiren Appiah’la her konuda anlaşan sarı-lacivertli yönetim öyle bir isimde sona geldi ki, ön liberoda oluşacak ikili korku filmlerini aratmaz: ’Appiah-Vieira.’

ASBAŞKAN Ali Koç’un İtalya’daki lobisini kullanarak özel olarak ilgilendiği Vieira, F.Bahçe’ye imza atmak üzere.. Inter’li 32 yaşındaki Fransız yıldızın İtalyan ekibiyle 1 yıl daha sözleşmesi var ama yaşı itibariyle bir sezonda kazandığı para kulübüne ödendiği zaman serbest kalıyor. Bu ücret de yaklaşık 4 milyon Euro..

Haberin Devamı