Ötenazi

Ötenazi

Son dakika ötenazi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ötenazi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ötenazi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ötenazi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ötenazi gelişmeleri de dahil olmak üzere 93 ötenazi haberi bulunmuştur. Tüm ötenazi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sokak köpeklerine yönelik düzenleme Meclis'ten geçerek yasalaştı
Sokak köpeklerine yönelik düzenleme Meclis'ten geçerek yasalaştıSahipsiz hayvanlara yönelik düzenlemeler içeren Hayvanları Koruma Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Genel Kurulu'nda kabul edilerek yasalaştı. Öte yandan Teklifin yasalaşmasının ardından, TBMM Genel Kurulu tatile girdi. İşte ilgili yasayla ilgili tüm detaylar...
30.07.2024Gündem
Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı: Sokak hayvanlarının sokaktan çekilip rehabilite edilecek ötenazi mümkün değil
Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı: Sokak hayvanlarının sokaktan çekilip rehabilite edilecek ötenazi mümkün değilTarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, sokak hayvanları düzenlemesine ilişkin açıklamada bulunuyor.
24.07.2024Gündem
Sahipsiz hayvanlarla ilgili düzenleme komisyondan geçti
Sahipsiz hayvanlarla ilgili düzenleme komisyondan geçtiSahipsiz hayvanlara yönelik düzenlemeler içeren Hayvanları Koruma Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonunda kabul edildi.
23.07.2024Gündem
Sokak hayvanları düzenlemesinde yeni gelişme! 'Ötanazi' kelimesi çıktı
Sokak hayvanları düzenlemesinde yeni gelişme! 'Ötanazi' kelimesi çıktıTBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu’nda sahipsiz sokak hayvanlarına yönelik kanun teklifi görüşmelerinde 5. maddede yer alan “ötanazi” ibaresi, AK Parti Grubu’nun önergesiyle metinden çıkarıldı.
22.07.2024Gündem
Sokak hayvanları düzenlemesinde yeni gelişme! 'Ötanazi' kelimesi çıkıyor
Sokak hayvanları düzenlemesinde yeni gelişme! 'Ötanazi' kelimesi çıkıyorBaşıboş sokak köpeklerine ilişkin kanun teklifinde yeni bir gelişme yaşandı. AK Parti kaynaklar, 'ötenazi' kelimesinin kanun teklifinden çıkarıldını bildirdi.
22.07.2024Gündem
Mustafa Elitaş CNN TÜRK canlı yayınında açıkladı! Erdoğan ve Özel 29 Ekim'de görüşebilir
Mustafa Elitaş CNN TÜRK canlı yayınında açıkladı! Erdoğan ve Özel 29 Ekim'de görüşebilirAK Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş, CNN TÜRK'te gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Elitaş, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel'in 29 Ekim'de Külliye'de düzenlenecek resepsiyonda görüşebileceklerini söyledi.
22.07.2024Gündem
Sokak hayvanları teklifi komisyonda hararetli başladı! Böyle tepki gösterdi
Sokak hayvanları teklifi komisyonda hararetli başladı! Böyle tepki gösterdiKamuoyunda tartışmalara yol açan, hasta olanların yanında sayıları kamu güvenliği açısından tehlike oluşturan sahipsiz hayvanlara ötanazi öngören sokak hayvanlarına ilişkin yasa teklifinin görüşmeleri, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu'nda da tartışmalı başladı. Muhalefet milletvekillerinin salonun küçük olduğu itirazlarıyla yaşanan tartışmaların ardından komisyon görüşmeleri daha büyük olan Plan ve Bütçe Komisyonu salonuna alındı.
17.07.2024Gündem
Başıboş köpek düzenlemesi Meclis'te
Başıboş köpek düzenlemesi Meclis'teBaşıboş sokak köpekleri ile ilgili tartışmalar sürüyor. Bu konuyla ilgili olarak yeni bir adım daha atılıyor. AK Parti'nin başıboş sokak köpeklerine ilişkin hazırladığı teklif, bugün Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu'nda görüşülecek.
17.07.2024Gündem
AK Parti'den sokak hayvanlarıyla ilgili açıklama
AK Parti'den sokak hayvanlarıyla ilgili açıklamaAK Parti Grup Başkanvekili Abdullah Güler, sokak hayvanlarına ilişkin kanun teklifinin hafta sonuna kadar Meclis Başkanlığına sunulacağını söyledi. Güler, kuduz riski taşıyan ve barınaklarda bulunan diğer hayvanlara da zarar veren hayvanların onlara acı vermeden, eziyet çektirmeden ötenazi yoluyla hayatlarına son verilmesi gerektiğini söyledi.
8.07.2024Gündem
AK Parti'den sokak hayvanları düzenlemesiyle ilgili yeni açıklama
AK Parti'den sokak hayvanları düzenlemesiyle ilgili yeni açıklamaSokak hayvanlarıyla ilgili düzenlemeye ilişkin konuşan AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, "Yasada ötenazi olmak zorunda. Barınaklarda barınma imkanı olmayan, kuduz hastalığı taşıyan ve acılar içerisinde hayatını sürdürmeye çalışan hayvanlarımız var." dedi.
19.06.2024Gündem
Son yol uyutma! Can dostların yasasında son viraj: Sokağa atana 50 bin TL ceza...
Son yol uyutma! Can dostların yasasında son viraj: Sokağa atana 50 bin TL ceza...Yasa teklifine göre öncelikle saldırgan ve kuduz riski taşıyan köpekler toplanacak. Rahabilite edilemeyen ve 1 ay içinde sahiplendirilmeyen köpeklere ötenazi uygulanacak. Hayvanını terk edene ve başka yere götürüp bırakanlara da ağır para cezaları geliyor...
13.09.2024Gündem
15 yaşında polis katili oldu! İdam tarihi 44 yıl sonra duyurulması büyük tepkilere yol açtı
15 yaşında polis katili oldu! İdam tarihi 44 yıl sonra duyurulması büyük tepkilere yol açtı15 yaşında polis katil olan Donald Dillbeck'in idam tarihi 44 yıl sonra açıklandı. ABD'de 23 Ocak tarihinde idam edileceği tarih duyurulan katil, halkta büyük tepkilere yol açtı.
26.01.2023Dünya
Ünlü YouTuber'dan ötenazi kararı! 40'tan fazla kişiliği var, 'yardımlı intihar' tartışma yarattı
Ünlü YouTuber'dan ötenazi kararı! 40'tan fazla kişiliği var, 'yardımlı intihar' tartışma yarattıÇocukluk travması nedeniyle çoklu kişilik bozukluğu yaşayan ünlü YouTuber Olympe, kararını şok edici bir videoyla anlattı. Olympe, bir ötenazi kliniğinde hayatına son vermek istediğini açıkladı. 23 yaşındaki Fransız genç kadın ötenazinin yasal olduğu Belçika'daki doktorlarla temasa geçtiğini söyledi. Genç kadının kararı takipçileri ve psikiyatristler arasında tartışmaya neden oldu.
26.01.2023Dünya
Alain Delon'dan şaşırtan açıklama: Ötanaziye karar verdim
Alain Delon'dan şaşırtan açıklama: Ötanaziye karar verdimSinema dünyasının efsane oyuncularından Alain Delon, milyonlarca kişiyi şoke eden bir açıklama yaparak, ötanazi için başvurmaya karar verdiğini açıkladı. 86 yaşındaki oyuncun, bunun için de oğlu Anthony Delon'dan yardım istedi.
20.03.2022Magazin
Alain Delon ötenazi istiyor!
Alain Delon ötenazi istiyor!Fransız oyuncu Alain Delon (86), "Yaşlanmak berbat!" diyerek ötenazi ile hayatına son vermek istediğini duyurdu.Usta oyuncu Alain Delon, engelli bir yaşlı adam olmak ve hastalıktan muzdarip olmak istemediğini ifade ederek dile getirdi.
19.03.2022Yaşam
Kafa kafaya dehşet! 4 ölü, 5 yaralı
Kafa kafaya dehşet! 4 ölü, 5 yaralıMardin'de 2 hafif ticari aracın kafa kafaya çarpıştığı kazada 4 kişi öldü, 5 kişi yaralandı. Yaşamını yitirenlerin cenazeleri ise otopsi yapılmak üzere hastane morguna kaldırıldı.
19.03.2022Yaşam
Ebru Şancı köpeği Thedore'u kaybetti! Gözyaşlarına boğuldu
Ebru Şancı köpeği Thedore'u kaybetti! Gözyaşlarına boğulduEski manken Ebru Şancı'nın 10 yıldır baktığı İngiliz Bulldog cinsi köpeği Theodore önceki gün hastalandı. Eşi Alpaslan Öztürk apar topar veterinere götürdü. Köpeğin beyninde tümör tespit edildi. Veteriner, yaşaması imkansız olduğunu söyleyince ötenazi yapıldı.
27.11.2021Magazin
Psikologdan korkunç itiraf! Hastalarına intihar ilacı verdi
Psikologdan korkunç itiraf! Hastalarına intihar ilacı verdiHollanda’nın Brabant bölgesinde yaşayan psikolog Wim van Dijk, 100'den fazla hastasına "intihar ilacı" olarak bilinen Middel X isimli ilaç verdiğini itiraf etti.
23.10.2021Dünya
Vicdanları sızlatan olay! Tam 226 koyun böyle can verdi
Vicdanları sızlatan olay! Tam 226 koyun böyle can verdiVicdanları yaralayan olay hayvancılığıyla ünlü Yeni Zelanda’da yaşandı. Bir çiftlikte hayvanlar bakımsızlıktan ve yetersiz beslenmekten dolayı hastalandı. Bunu gören çiftçi ise tepki çeken bir uygulamaya imza atarken, tam 226 koyun telef oldu.
7.07.2021Dünya
14'ünde tecavüze uğradı, 17’sinde 'ötanazi' dedi
14'ünde tecavüze uğradı, 17’sinde 'ötanazi' dediÇocukken cinsel saldırıya uğramasının verdiği acıya dayanamayan 17 yaşındaki Noa, ötanazi programına başvurup yaşamına son verdi.
6.06.2019Dünya
Lakabı Minik Serçe ama kalbi dev gibi!
Lakabı Minik Serçe ama kalbi dev gibi!Pop müziğin dev ismi Sezen Aksu, kalbinin büyüklüğünü bir kez daha gözler önüne serdi. Minik Serçe; Okan Oflaz tarafından kurulan Yük Hayvanlarını Koruma ve Kurtarma Derneği için seferber oldu.
9.04.2019Magazin
Son cümlesi: Ne için bekliyoruz ki...
Son cümlesi: Ne için bekliyoruz ki...Aldığı ötanazi kararıyla tartışma yaratan 104 yaşındaki Avusturalyalı bilim insanı David Goodall'ın planlanan ötanazi işlemi bugün gerçekleştirildi. Son cümlesi ise 'Ne için bekliyoruz ki' oldu.
10.05.2018Dünya
104 yaşındaki bilim insanı ‘ölüm yolculuğuna’ başladı
104 yaşındaki bilim insanı ‘ölüm yolculuğuna’ başladıEkolog ve bitki bilimci 104 yaşındaki David Goodall’ın ölümcül bir hastalığı yok ancak kendi kendine bakmakta zorlandığı için hayatına devam etmek istemediğini söylüyor.
3.05.2018Dünya
Profesör 'ölüm yolculuğuna' başladı
Profesör 'ölüm yolculuğuna' başladıBaşka birine muhtaç olmamak için hayatına son vermek isteyen 104 yaşındaki bilim insanı David Goodall, Avustralya'daki evinden doktor yardımıyla intiharın yasal olduğu İsviçre'ye doğru yola çıktı.
3.05.2018Dünya
Ünlü profesör: Ölmek istiyorum!
Ünlü profesör: Ölmek istiyorum!Avustralya'da yaşayan 104 yaşındaki İngiliz bilim insanı David Goodall, mayıs ayı için ötanazi randevusu aldığını duyurup "Mutlu değilim, artık ölmek istiyorum" dedi.
1.05.2018Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Ötenazi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ötenazi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.