Neslim Güngen

Neslim Güngen

Son dakika Neslim Güngen haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Neslim Güngen ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Neslim Güngen haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Neslim Güngen

haberleri sayfasında son dakika yaşanan neslim güngen gelişmeleri de dahil olmak üzere 27 neslim güngen haberi bulunmuştur. Tüm neslim güngen haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fenomen soruşturmasında adliyeye sevk edilen Neslihan ve İnanç Güngen tutuklandı
Fenomen soruşturmasında adliyeye sevk edilen Neslihan ve İnanç Güngen tutuklandıKüçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan ‘kara para aklama’ ve ‘resmi belgede sahtecilik’ soruşturması çerçevesinde gözaltına alınıp adliyeye sevk edilen Neslihan ve İnanç Güngen’in de aralarında bulunduğu 17 kişi Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklandı.
12.07.2024Gündem
Fenomen Güngen çifti operasyonunda yeni gelişme! Yan etkileri bilinen ilaçları zorla kullandırttılar
Fenomen Güngen çifti operasyonunda yeni gelişme! Yan etkileri bilinen ilaçları zorla kullandırttılarFenomenlere yönelik yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan Neslim Güngen ve eşi İnanç Güngen operasyonuna dair yeni detaylar ortaya çıktı. Neslim Güngen ifadesinde, “Bütün iş ve işlemlerimiz şeffaftır” derken çalışanlarının ise kullanılan kozmetik ürünler ile ilaçların ölümle sonuçlanacak yan etkileri olduğunu bildiği halde zorla kullandırttığını söylediği öğrenildi.
12.07.2024Gündem
Fenomenler soruşturmasında şok gelişme! Ünlü modacının eski sevgilisi firar etti
Fenomenler soruşturmasında şok gelişme! Ünlü modacının eski sevgilisi firar ettiİstanbul’da fenomenlere yönelik yürütülen soruşturmada gözaltına alınan Neslim Güngen’in kasasının bir dönem modacı Gülşah Saraçoğlu ile sevgili olan Gökhan Göz olduğu belirlendi. Göz'ün firari olarak arandığı ortaya çıktı.
11.07.2024Gündem
Gökhan Göz kimdir? Gökhan Göz kimin akrabası, kaç yaşında, nereli, Gülşah Saraçoğlu ile sevgili mi?
Gökhan Göz kimdir? Gökhan Göz kimin akrabası, kaç yaşında, nereli, Gülşah Saraçoğlu ile sevgili mi?İstanbul’da fenomenlere yönelik yürütülen soruşturmada gözaltına alınan Neslim Güngen’in kasasının bir dönem modacı Gülşah Saraçoğlu ile sevgili olan Gökhan Göz olduğu belirlendi. Göz'ün firari olarak arandığı ortaya çıktı. Peki, Gökhan Göz kimdir? Gökhan Göz kimin akrabası, Gülşah Saraçoğlu ile sevgili mi?
11.07.2024Gündem
Neslim Güngen kimdir, eşi İnanç Güngen kim? Gözaltına alınan Neslim Güngen kaç yaşında, nereli?
Neslim Güngen kimdir, eşi İnanç Güngen kim? Gözaltına alınan Neslim Güngen kaç yaşında, nereli?Fenomenlere yönelik yürütülen soruşturma kapsamında Güzellik merkezi sahibi Neslim Güngen eşi İnanç Güngen ile gözaltına alındı. Söz konusu gelişmenin ardından Neslim Güngen hakkında araştırmalar arttı. Neslim Güngen, daha önce de Dilan Polat'ı kendisinin sektöre hazırladığını söylediği sözleriyle gündem olmuştu. Peki, Neslim Güngen kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor? İşte merak edilenler...
9.07.2024Gündem
Sosyal medya fenomenleri soruşturmasında yeni gelişme! Neslim Güngen ile eşi İnanç Güngen gözaltında
Sosyal medya fenomenleri soruşturmasında yeni gelişme! Neslim Güngen ile eşi İnanç Güngen gözaltındaİstanbul'da sosyal medya fenomenlerine yönelik yürütülen soruşturma kapsamında 25 ilde eş zamanlı olarak yapılan operasyonlarda güzellik merkezi sahibi ve sosyal medya fenomeni Neslim Güngen ile eşi İnanç Güngen'in de aralarında bulunduğu çok sayıda şüpheli gözaltına alındı. Gözaltına alınan Neslim Güngen'in polis otosuna bindirilirken gülümsemesi dikkat çekti.
9.07.2024Gündem
Fenomen Neslim Güngen ve İnanç Güngen'in mal varlıklarına el konuldu
Fenomen Neslim Güngen ve İnanç Güngen'in mal varlıklarına el konulduSosyal medya fenomenlerine yönelik yürütülen soruşturmalara bir yenisi daha eklendi. Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığınca güzellik salonları bulunan Neslim Güngen ve eşi İnanç Güngen hakkında soruşturma başlatıldı. Güngen çiftinin mal varlıklarına el konuldu.
5.12.2023Gündem
İrem Derici'ye düğünde sürpriz hediye! 'Bilsem sevgilimi de getirirdim'
İrem Derici'ye düğünde sürpriz hediye! 'Bilsem sevgilimi de getirirdim'Yapımcı Emir Kaya ve moda Tasarımcısı Sevda Asoubar, önceki akşam mutluluğa 'evet' dedi. Sait Halim Paşa Yalısı’nda gerçekleşen düğüne magazin dünyasından da birçok ünlü katıldı. Bu isimlerden biri de şarkıcı İrem Derici oldu.
9.08.2023Magazin
Fibroderms ile vücut çatlaklarına son
Fibroderms ile vücut çatlaklarına sonUzman Estetisyen Neslim Güngen, çatlak onarımının Fibroderms cihazıyla yapıldığını söyledi.
6.12.2019Sağlık
Vücut çatlakları psikolojiyi bozuyor
Vücut çatlakları psikolojiyi bozuyorUzman Estetisyen Neslim Güngen, kadınlarda oluşan vücut çatlaklarının psikolojiyi olumsuz etkilediğini söyledi.
15.11.2019Sağlık
Vücuttaki çatlak çizgilerine dikkat
Vücuttaki çatlak çizgilerine dikkatUzman Estetisyen Neslim Güngen, vücuttaki çatlak izlerine dikkat edilmesi konusunda uyarılarda bulundu.
22.10.2019Sağlık
Vücuttaki çatlak izlerine dikkat
Vücuttaki çatlak izlerine dikkatUzman Estetisyen Neslim Güngen, vücuttaki çatlak izlerine dikkat edilmesi konusunda uyarılarda bulundu.
3.10.2019Sağlık
Striort ile çatlaklara son
Striort ile çatlaklara sonUzman Estetisyen Neslim Güngen, striort ile çatlakların kolayca tedavi edilebileceğini söyledi.
29.03.2019Sağlık
Vücutta oluşan çatlamalara dikkat
Vücutta oluşan çatlamalara dikkatUzman Estetisyen Neslim Güngen, vücutta oluşan çatlamalara dikkat çekti.
27.12.2018Sağlık
Bölgesel yağlanmaya dikkat
Bölgesel yağlanmaya dikkatUzman Estetisyen Neslim Güngen, bölgesel yağlanma problemine dikkat çekerek, “Liposonix, vücudun tüm bölgeleri için kalıcı yağlardan kurtulmak için ameliyatsız yeni bir çağ teknolojisidir. Ultrason destekli lipoektomi olarak ta bilinen işlemde yağ hücrelerini yakmak için ultrason enerjisi kullanılır” dedi.
21.12.2018Sağlık
Ciltte oluşan yara izlerine dikkat
Ciltte oluşan yara izlerine dikkatUzman Estetisyen Neslim Güngen, ciltte oluşan yara izlerine dikkat edilmesi konusunda uyarılarda bulundu.
29.11.2018Sağlık
Kritik uyarı: Cildinizdeki yara izleri...
Kritik uyarı: Cildinizdeki yara izleri...Profesyonel Kalıcı Makyaj Uzmanı ve Uzman Estetisyen Neslim Güngen, ciltteki yara izlerine dikkat çekti.
18.11.2018Sağlık
Yaz ayında deride oluşan problemlere dikkat
Yaz ayında deride oluşan problemlere dikkatUzman Estetisyen Neslim Güngen, yaz ayında deride oluşan problemlere dikkat edilmesi gerektiğini söyledi.Profesyonel Kalıcı Makyaj Uzmanı Ve Uzman Estetisyen Neslim Güngen, "Çatlak izleri; elastik liflerin kopması sonucu, üst derideki yan etkileriyle birlikte alt deride süreklilik getiren, iyileşme açısı veren, oluk türüne ve gelişim derecesine göre yara izini çeşitlendiren, zararsız karakterde, cilt yüzeyindeki kozmetik değişikliklerdir. Cilt lezyonu hipotrofik, düz çizgili ve bazen dalgalıdır" dedi.
25.06.2018Sağlık
Ciltte oluşan siyah noktalara dikkat
Ciltte oluşan siyah noktalara dikkatUzman Estetisyen Neslim Güngen, ciltte oluşan siyah noktalara dikkat edilmesi konusunda uyarılarda bulundu.
7.07.2017Sağlık
Kalıcı makyaj ürünlerine dikkat
Kalıcı makyaj ürünlerine dikkatUzman Estetisyen Neslim Güngen, kalıcı makyaj ürünlerine dikkat edilmesi gerektiğini söyledi.
14.12.2016Sağlık
Yüz lekelerine dikkat
Yüz lekelerine dikkatProfesyonel Kalıcı Makyaj Uzmanı Uzman Estetisyen Neslim Güngen, yüz lekelerine dikkat edilmesi gerektiğini söyledi.
6.12.2016Sağlık
Kök hücre tedavisi ile cildinizi yenileyin
Kök hücre tedavisi ile cildinizi yenileyinUzman Estetisyen Neslim Güngen, kök hücre tedavisinin günümüzde kullanılan en etkili tedavilerden birisi olduğunu ifade ederek, “Cilt gençleştirme tedavisinde kullanılan en son yöntemdir” dedi.
16.11.2016Sağlık
Hamilelikte cilt bakımına dikkat
Hamilelikte cilt bakımına dikkatGebelik süresince bedende meydana gelen değişikliklerin aynı zamanda hoş olmayan görüntülere, lekelere, kırıklara, çatlaklara ve diğer istenmeyen etkilere sebep olduğunu belirten Uzman Estetisyen Neslim Güngen, hamilelik döneminde cilt bakımına dikkat edilmesi gerektiğini söyledi...
19.10.2016Sağlık
Cilt lekeleri psikolojik olarak bunaltıyor
Cilt lekeleri psikolojik olarak bunaltıyorUzman Estetisyen Neslim Güngen, cilt lekelerinin geçen yıllarla birlikte daha da belirgin hale gelmesinin aynalara küsmeye neden olabildiğini söyledi...
5.10.2016Sağlık
Yaza selülitsiz girmenin püf noktaları
Yaza selülitsiz girmenin püf noktalarıProfesyonel Kalıcı Makyaj Uzmanı ve Uzman Estetisyen Neslim Güngen, selülitin problem olmaktan çıktığını belirterek, yaz aylarında daha enerjik olmak için uyarılarda bulundu.
4.07.2016Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Neslim Güngen ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki neslim güngen haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.